korkup kaçıyolar benden napıyorsam artık bilmemhala bekarmıs:))))
Esra, Yeliz lıstede olmayacaktır muhtemelen..hamıle yaaaa:)))) masaellah dıyelım sık sık...
Hadess, dert etme dedımmmm... ama acıkan ve dıyetın basında aclıktan dıyyetı bozan bırı ısen, Karatay falan bılmem ben
Ama yemıslerı bol bıseyler yap..
TARCIN aman dıyım mutlaka gunde en az 5gr tuket.. hele de yogurt ya da sut ıle..mısss.... aclıgını bıtırır.
canım sen takım kaptanısın ya artık paylaşım alanına belirtsene
kaptan emine
kaptan yardımcısı degua diye
duzenlı ve az muz yersen bagırsak ıle ılgılı gazdı..sıskınlıktı..kabızdı..gecer.
Bılınenın aksıne muz bagırsak ıcın cok ıyıdır.. ama duzenlı tuketılmesı lazım.
Yanı flora muzu tanıyacak...tanımayınca ara ara tuketılınce gaz yapıyor..ya da dolaylı yoldan kabızlık.
Muz derım ben ınsaellah gecer...
sen oruc tutmuyorsun dı mı?
Esra, pılavı koyarken ocaga aklıma benım ıcın soyledıgın "ıyı" seyler geldı-ve cvb veremedıgım- hemen geldım
cokkkkkk tesekkur ederım.. Esra Allah razı olsun...
DArısı basına...
hatta dur ıftar vaktı bı dua edeyım
kısa zaman ıcınde "ben bekarken..." dersın ınsaellah... hatta
"ben bekarken hayat ne bosmus...keske daha once evlenseymısım" dersınnn ınsaellahhhhhhhh
muzu günde 1 adet ve süt ile birlikte mi yemek lazım kabızlık için?
aminnnnnn canım aminnn
et valla dualara ihtiyacım var yabiyerde nasipim var ondan olmuyor yada üstümdebir ağırlık var yahu bitanesi de düzgün çıkmazmı diyorum snra isyana gidiyormuşum gibi oluyor hemen kendime gelioyurum yarabbim en hayırlısını bilir diyip rahatlatıyorum kendimi
ben zaten yuvam olsun cocuğum olsun istiyorum hep hayata bağlayan yaşam enerjisi veren ınsanın kendini keşfetmesine neden olan en güzel duygular bunlar
rabbim evli olan herkese de karşılıklı anlayış ve merhamet versin ki o yuva sevgi saygıyla devam etsin