Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44: