- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Slm meleklerimmmmm naptınız bakalım günü kazasız atlattık şükür İzmirde bir yağmur başladı maşallahhh tam bereket yağıyor
fıstık gibi ol o zaman kuzum ama fazlası da yakışmaz çok sıskalığı da ben sevmiyroum açıkçası
Gülaycım erken kahvaltı yapıyormuşsun öğlenleri de yemelisin bitanem eşini beklediğin için de geç yiyorsunn öğle yapmalısın bence
allah zihin açıklığı versin cnmmm hakiki balsa az miktarda tüketebilirsin patatesi buğulama da olsa nişastalı olduğu için kilo verme aşamasınd atercih etmiyoruz tatlımm
afiyetolsun cnmmm bence spora ara verelim iyileşene dek zorladıkça iş büyür neslicimmm
bitanemm biz bri takımız ceza konusunda herkes verebilirüstelik sen kaptan yardımcısısın elinizi korkak alıştırmayın
senin yerine ben heyecanlanıyorummm bana ne oluyosa güle güle gel git inş tatlım
fahri üyemiz de olsan bizim takımdasın cnmmm telafi edebilirsin elbet ama yanında 30 mekik bizden hediye kolay gelsin
öğlen mutlaka yemelisin cnmmm erken bitiyor kahvaltın
inşallah fıstık gibi gelirsin tr ye bitanemmm
evet ablası dürüm yemişşşçok yaramazlık yapıyor
sıkıntı olacağını sanmıyorum yemeklerde mutlaka alternatifin olur yiyebileceğin cnmm
aminnn bitanemmm
Şimdi ben bol keseden veririm cezayı o yüzden kaptan olarak sen daha deneyimlisin diye bişey demedim ama verseydim 100 mekik verirdim
Iphone dan gönderildi