- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
paylaşım gerçekten çok önemli hele ben paylaşım delisiyimevet neslicim yeni yeni tanıyorum ama yaptıkların yapacaklarının teminatı bence çok bilinçli bir anne ve bireysinn zamanla kilo da kalıcı olarak gidecek eminim sadece biraz sabır lazım o kadar snein bahçen de mi varçok kıskandım şimdi seni çocuklara güzelce anlatınca hak veriyorlar ve uyguluyorlar anlatma yöntemi önemli anne suyu enerjisi çok sevdim bunu:13:
burda herkes birbirinden birşeyler öğreniyor paylaşım gerçekten çok güzel
cnm annemde böbrek yetmezliği var o yüzden sıfır tuz yemek zorunda diyalize girmemek için salça da kullanmam hiç yazdan domates konservesi yaparım en az 40 şişe
bana az müsade ara ara gelirim yine![]()
evet canım annem sayesinde küçükte olsa bi hobi bahçem var site yöneticisinden kavga dövüş aldık bi bölüm oraya 4 türk aile varız zaten 4 parsel yaptık
onlarda bi hevesle bizden başladılar herşey var minik minik. bi ara foto çekip koyarım. çocuklara çapa yaptırıyorum topragı sevsinler diye ben gibi toprak aşığı olsunlar diye. geçen meyve yedik çöpünü gidip bahçedeki bir bölüme gömdük çocuklarla gübre olsun toprağa diye :))
Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hadi bakalım kolay gelsin ozaman