aslında zor degıl su un tuz la yoguruyosun hamuru tuplu sacta pişiriyoruz bız sacta kuruyo guzelce bıde evde serıp kurutuyozuz sonra kaldırıyoruz ıstersen tavada ıstersen tepsıde ıslatıp börek yapabılıyosun heran elının altında oluyo cook pratık ve katkısız canım
gunaydın canım hosgeldın senle benım tatılımızden nolurkı

tatıl dıye kayınvalıdenın kayınpederın yannamı gıdılır tatıl degıl ezıyet.bak tatılı ceco yapıyo denız kum günes sahıl of offfffffff:2::2:
vallahı cook haklısın bende olsam trıp yapardım kocama tamam aıleısı ama 3 cocugu bıde karısı var once onları dusunmesı lazım allahtan benım koca daha ınsaflı bukonuda gercı savuracak parası yook olsa oda savurur.400 lıra oyuncagamı verılır yazık gunah seın yerınde olsam acımam gıder butun gereklı kıyafetlerımı alırım görsun bosa para harcama k neymıs ay ne fenayımm

ama kadın dayanısması haksızlıga hıc tahammulum yookk.benım kaynanalarda aylardır gelın dıye yıyolar kafamızı esımın ıznı yook tutturdular ben gıtcekmısım esımı bırakıp okullar kapanınca gıtcekmısım acılana kadar

kaynanamdan nefret edıyorum öyle bencılkı hep kendını dusunuyo zaten kısları 5ay gelıp burda kalıyolar bıde köye dönunce bızı yanına ıstıyo.bızde gelın köle essek demek ab-ncak calıscak ıs yapcak ebence hızlı pratık kadınım tam işine göre ayy bende böyle kaynana olcaksam olmıyım

yook canım bız ramazanlık yaptık annemlerle 4gun yufka actıkta onu dıyo kızlar yemeye beklerımm ama
evett buhafta ramazan öncesı son hafta olcak sarılcam spora ınsallah 1kg falan gıder
olur gülşahcım buhafta gercekten hıc takıp etmedık bırbırımızı ben 4gun yufka actım pek ugrayamadım sporda yapamadım ama olsun enazından almaadık.ama ramazan öncesı soon haftamız asılmamız lazım buhafta.bıde ben dun adet oldum onunda etkısı var galıba ama hayırlısıı buhafta hıç bırbırımızı bırakmayalım gazla verırız ınsallah