- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
amın canım gercekten nıye boyle olduk ben artık bıyerım agırıyo dreken utanıyorum esımden acaba saglam tarafı yook dıye eklından gerırırmı dıyorumsanada cok gecmis olsun canim. noluyo bize boyle ya. bu yasta curuge ciktik resmen. allah sonumuzu hayretsin. amiiiiin.
ohh sefan olsun degısıklık olmus sanada.annenede acıl şifa bayadır gecemedı testı sıgara kullanıyomukıSlm meleklerimmmkusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelininiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
haklısın banucum nnefıs terbıyesını ögrenmek sart.dun mısafırım var dıye pirinçle sardım yalan yok ama yemın ederım artık kenıdıme sırf bulgurdan sarıyorum 3 4 ay falan oldu esımde alıstı oda yıyoo.yengenınde rabbım gönlune göre versın ınsallah hayırlısıyla bebeklerı olsun.tup bebektemmı olmuyo denedılermı.benım abımınde 10yarında bıkızıvar.bıtanede 5sene once dogdu 2gunyasayıp oldu.4senedırde olmuyo cocukları cook doktora gıttıler ama kısmet 2 cocukları oldu ama sımdı olmuyo.yengemın yumurtalıklarında sıkıntı varmıs.ama enazından 1tane var.rabbım yengenede tum ısteyenlerede nasıp etsın ınsallaah.ferıdeyle ıremıde unutmıyayım
bebişimmm şimdi bir dilimcikkk yesseydin kızmazdım elbette hem oruç hem göz hakkı ama 2 dilim yediğin zaman tadı artıyormu artmıyor bebişimmm
bitanemmm sadece ramazana özgü değilki misafir olayı bize de gelecek biz de gideceğiz fakat irademize sahip olmayı öğrenmemiz lazım kuzumm sarma sarmışsın elleirne sğalık yarı bulgur yarı pirinç sarsan kimse farketmez inan bana ordan biraz kurtarırsın miktarına da dikkat edersen mesele yok
dün ben yoktum ya herkes dersi asan öğrenciler gibi olmuşşşşiyi yapmışsın cnm dinlenmişsindir
aman cnmmmm ne olur sol kol özellikle sinyal verdimi çok önemli mutlaka kardiyolojiye görün inş bişey çıkmaz ben iyiki ameliyat olmuşum çok memnunum cnmm yürüyemez hale gelmiştim ameliyat öncesi sonrasında da kendini korursan mesele yok çok rahatım yalnız kendimi kaptırıp ağır filan kaldırdımmı ufak bir ağrı oluyor geçiyor sonra ihmal etme ben ameliyattan kaçmak için sürekli belimi çektirmiştimrahmetli dedem ve dayım çekerdi hep biraz düzelirdim ama mehvetmişim işte
Fatmacım tbrk ederimmm bende b12 ve d vitaminlerini arada iğne olarak yaptırıyorum omega 3 zaten düzenli alıyordum biraz ara verdim şu an q enzim q 10 kullanıyorum sonbaharda omega 3 e tekrar başlarım kilo aldırmasının aksine bunların eksikliğinde kilo alınıyor Özgecim sakın korkma cnmm
yok bitanem şükür geldimmmm![]()
evet bugün iftardan önce tartılıp bildirim yapacaksınız bebişler oruç tutmayanlar yarın sabah bilririm yapacak
daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış demekkiii
dikkat et bitanem psikoloji deyip geçme geçmiş olsun
hiç aldrımaz aksine bunların eksikliğinde kilo alırsın cnmmm