• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok

menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısır:17::17::17: çok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş

kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim

Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodum :( dua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben :(

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

:emir_bebek:
menum

kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim
Ay dimi insanın açıklayası geliyo ben cok yaramazlık yapmıyorum aslında gibi:)

Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodum :( dua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben :(

Hayırlı olsun canım süpürgen umarım güzel günlerde kullanırsın hiç bozulmaz:34: iyi gezmişsin maşallah :46: ikeada gezmeyi bakınmayi çok seviyorum bende:16: izmir de forumdakini gelmiştim hayran olmuştum :32:

menum

Afiyet olsun canım :56: mısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba:31: hele ki közlenmış mısır a:52:

Hayırlı olsun canım süpürgen umarım güzel günlerde kullanırsın hiç bozulmaz:34: iyi gezmişsin maşallah :46: ikeada gezmeyi bakınmayi çok seviyorum bende:16: izmir de forumdakini gelmiştim hayran olmuştum :32:

Cok teşekkür ederim cnm bnm darısı tüm evinin eksiği olanlara insallah ;) ya bende seviyorum ikea conforama lipo :) bunlarda hep mobilya ev eşyası elektronik hersey var he bide mediamarkt var eşimle severek gezdiğimiz yerlerdendir :1:

Iphone dan gönderildi

kaptan bir şey sorabilir miyim?

muzlu kahvaltı var ya onda muz yerine başka meyve yiyemez miyiz? ben muz hiç sevmem :25: bazen yumurtadan da bıkıyorum :50:

menümü yazayım

Sabah
2 yumurta ,peynir,zeytin,salatalık,5-6 tane taze fındık

Akşam
fırın tavuk, közlenmiş biber salatası,1 avuç vişne

spor:1 saat yürüyüş
3 lt su

cok emin degilim canim ama benim bildigim muz ve yumurta birbirini tutuyor digerleri olmuyor :26: hatta muzu yerli secmek gerek sanirim
ama kahvaltida az kiraz yiyebilirsin meyve olarak canan karatayin katildigi bir tv programinda dinlemistim
menun de cok cok iyi bu arada :46:

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

ikea ya bayilyorum bennn :16: her gittigimde cebimdeki parayi bosaltip cikarim :9:
bence bir daha sahuru kacirma ya sahuru ogun olarak yapmadan tutulan oruc cok zorlamaz mi :26:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 parça tavuk göğüs
Salatalık 1 bardak süt

Iftar
3 yk çorba
3 tane kabak çiçeği dolması (pirinçli doldurmuş lar çok severim ama 3 tane yedim en fazla 2 yk pirinç kadardir)
3 köfte
2 parça tavuk göğüs
semizotu ve dereotu cacigi

5 küçük sıkım çiğ köfte
2 top Maraş dondurmasi

sıvı
3 lt su
1 maden suyu
Sporum yok ama iftardan önce kızımla parka gidiyorum her gün benim için az da olsa spor gibi yorucu oluyor:8:

kabak cicegi dolmasini ben de cok seviyorum :56::56: kokusu falan cok hos
ben 3 ile dayanamazdim valla :37: bravo :46:

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok
kkk karatay kahvaltisi oluyor degil mi :44: bence menun cok guzel :46:
menum

kozde misir sanirim biraz cis ama hem ramazandayiz oruclusunuz hem de arada sirada yenilenden bir sey olmaz bence
afiyet olsun:56:
Bende şimdi geldimm menümü yazıyım hemen bir geçmiş yapıyıım

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
Domates salatalık zeytin peynir
Azıcık pide

İftar:
Azıcık fasulyeli çorba
2 kaşık mantı :18:
1 kase yoğurt
Tavuk eti
5-6 köfte

Spor: 30 dakika yürüyüş :8:
2 saat bulaşık yıkama:53:

2 kasik mantidan bir sey olmaz bence ya :34: goz hakki sonucta ne guzel kararinda yemissin
2 saat bulasik mi :53: sen zaten tum o iftari eritmissindir fazlasiyla :9:

Kimsecikler gelmemiş:31: ramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar:32: ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum:52: açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor:16:

Back
X