• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünde takım sakinmiş :31: Bende menümü yazıyım.

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
Avuç içi kadar köy ekmeği
Et döner bozulcaktı bir kaç gün daha dursa onu bitirdim
Domates salatalık peynir zeytin

İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği
Haşlanmış tavuk(bundan ne kadar yediğimi kestiremedim)
Ağza atımlık 1 parça karpuz

Spor:30 dakika yürüyüş :8:
Ve yinee 2 saat bulaşık :ssz:

Senin o ağza atımlık lafına kurban cok tatlı anlatmışsın orayı cnm

Iphone dan gönderildi

Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum :37:

Ahh bende bu hafta sıfır kaçamak yapcam diye kendimi sıkıyorum inşallah bugun kaçırmamışımdır bakalım kaptanımız ne dicek :)

Iphone dan gönderildi

Ben geldiiiimm:3::3:
Bugün iftardan sonra tam çay demleyecektik ki teyzem telefon açtı, dedem köyden taze nohut getirmiş gelin dedi. Bizde hazırlandık gittik cayimizi içtik nohutlari yedik sonra eve arabayla dönerken babamdan bizi bi yerde birakmasini istedim oranla 1 saat tempolu yürüdük.:32: hem günün sporunu yapmış oldum hemde kocam la dertlesmis olduk:16: normalde otururken tek kelam etmeyiz ama yürürken bülbül oluyoruz:9:
Şimdi balkonda maden suyumu içiyorum:31: geçmişe bakayım azıcık:31:

Bugün iftardan sonra tam çay demleyecektik ki teyzem telefon açtı, dedem köyden taze nohut getirmiş gelin dedi. Bizde hazırlandık gittik cayimizi içtik nohutlari yedik sonra eve arabayla dönerken babamdan bizi bi yerde birakmasini istedim oranla 1 saat tempolu yürüdük.:32: hem günün sporunu yapmış oldum hemde kocam la dertlesmis olduk:16: normalde otururken tek kelam etmeyiz ama yürürken bülbül oluyoruz:9:

Süpersin cnm spor iyi olmus hoşgeldin cok iyi yapmışsın bizde eşimle uzun yola çıkınca arabada genellikle oturur konuşur dertleşiriz nedense...:)

Iphone dan gönderildi

Eki Görüntüle 1188082 işte Basra limonu :)

Iphone dan gönderildi

çok değişik geldi Sindicimmm hiç görmedim bende

Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm :)
Sahur:
1 bardak süt
2 dilim pide üstüne tereyağ
1 çay kasığı reçel

Iftar:
1 koca tabak kuşbaşılı taze fasulye
1 kase Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan :)
Sonrası 15 tane kuruyemiş daha cok beyaz leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik
( bu ara wc problemi yaşamamak için )
2 bardak Basra limonu çayı (kurutulmuş limondan yapıyolar Irak'ta var sadece bildiğim kadarıyla nette cok araştırdım yok bulamadım başka birşey bizde yemeklere eklerler bamya ya mesela yada nohuta yada kaynamış suya demlikte çay demler gibi birkaç tane atıyosun tadı güzel ekşili ekşili )

Iphone dan gönderildi

Iphone dan gönderildi

afiyetolsun bitanemmm ama sahur olmamış kuzummm 2 dilim pide derken pide avuç içimizi geçmeyecek şekilde tüketebilriiz yumurta yok salata yok peynir :19:

Menumude yazayim kizlar
Sabah yumurta omlet sebzeli zeytin peyniz 2 dlm ekmek az balkaymak
Ara kefir seftali yer fistigi
Aksam ekmeksiz kofte mangal patlican salata
Spor sadece gun boyu yuzme :( baska yok misafir gidene kadar bole sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun cnmm ekmek dilimleri azalmış :46::46:

Gayet basarili cnm afiyet olsun. Bende misafirlerimle cardakta lafliyordum bi ugrayim dedim. Spor da yapamadim kac gundur. Banu soracak hedefi sen kac yazdin

bak ya kopyamı çekeceksin neslim yoksa:23::23:

munum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, 8 zeytin, bol tereyag, yer fistigi, el kadar pide
aksam: 6 kasik kadar patlican yemegi, 4 kasik bulgur pilavi, 1kase cacik
sivilarin toplam miktarini yazamiyorum ne kadar iciyorum tam kestiremiyorum. sahura kadar gelip gidip iciyorum onu biliyorum:)))

afiyetolsun Gülayım menün süperr:46::46:

ay o aclik degilmis susuzlukmus. aksam bir lt su icince kendime geldim. yemek cok canim cekmedi icimin susuzlugu gitti ama sukur.

aynen açlık değil ama susuzluk vuruyor insanı:31:

Selamm canlarım :16:

oruçlu olanlara iyi iftarlar

menümü yazayım

Sabah:1 şeftali,2 yumurta,15 tane taze fındık, zeytin,domates

Akşam:domatesli köfte,salata, 1 avuç kiraz vişne karışımı

spor:1 saat yürüyüş :8:
3 lt su

afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü:46::46:

iyi aksamlar menumu simdiden yaziyim cunku giremeyebilirim aksam

Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli omlet 7 zeytin domates peynir yarim cb ceviz findik

aksam 17.30
semizotlu cacik avuc icimin yarisi kadar haslanmis tavuk 2 kayisi 7-8 findik 1 hurma regl doneminde bana bir haller oluyor asiri yeme istegi olusuyor bu son kacamagim olsun bu hafta baska yok soz veriyorum :30: verdigim kiloyu geri alicam boyle giderse :47:

su 3 lt yesilcay ve biberiye ictim aksam da icerim
spor lesli 4 mile aksamki hurma kayisi ve findik icin de 50 mekik ceza :20:

zaten Sabah bir suru arti ciktim umarim bugun adet olmamla alakali bir durumdur :44: ama bunun ustune aksam onlari yiyebildim aferin bana :22:
kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimm:29::29: tatlım fındık ceza gerektirmiyor çiğse sadece hurma veya sadece kayısı olsaydı yine cezaya gerek yoktu 50 mekik çok kıymışsın kendine:29:

Kizlarrrr çok mutluyum bugün annem çok zayıflamışsın kaç kilosun dedi söylemedim sonra çık çık diye ısrar etti bir baktım 56 kiloyum :eek::eek::sly::sly: Benim ilk hedefim 55 kiloydu 55.5 i göriyim kendime magnum alıp yicem dedimm ve bugün aldım yenilecek günü bekliyor buzdolabında

oooo süper haber prensesss:46::46::46: hadi bakalım magnumun hepsini yersen 1 günün kaçamağa gider yarısını yersin olmazmı:13:

ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr :53::18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku

regl dönemlerinde 1 kilo biel fark olabiliyor cnmmm sıkma canını

Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme

afiyetolsun cnmm olsun misafirine rağmen yine geliyorsunn:38::38:

slm kizlar camlari.i sildim sayilir. simdi balkonlari yikayip balkon camlarina arkadan su tutacam sonra da sineklikleri takarim artik. ayyy midem kazindi ama si.diden cik aciktim. sahur da aciktiracak bise de yemiyorum ki. yedigim pide el kadar bise. o da dedigi. gibi arasi bile acilmiyo incecik

yorulmuşsun cnm oh sineklerden kurtulacaksınız ellerine sağlık diloşumu yemesinler:47:

analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun :16:

çok tşk ederiz şirinemmmm:38: aminnn hepimizin inşşş cnmm:16::16:

sagol cnm cok sukur suan canim laptopumdan yaziyorum sana bu mesaji alali 3 yil oldu ama yani onu yipratacak kadar kullanmadik yani oglum yuzunden basina ne geliyosa geliyo malesef:50:
ay insallah bozulmaz birdaha :1::nazar:
kabak cicegini bende merak ettim tadini
evet cnm ikea tarzi magazalar benimde cokhosuma gidiyo:16:

aman inş bozulmaz cepten yazmak gerçekten zor:31::31:

Kimsecikler gelmemiş:31: ramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar:32: ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum:52: açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor:16:

keisnlikle ramazan sonrası sıkıyönetim geliyor hepimiz için:21::21::21:

Günaydın bonibonlar,

Takım analizinizi hazırladım..
100 üzerinden 70 aldınız.. :46: :46:
Herkesi tebrik ediyorum.. ve sağlıklı, keyifli bir şekilde zayıflamaya devam etmenizi gönülden diliyorum.. :nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594

ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmmm:38::46::16: çok tşk ederizzz:71::71::71:

Afiyet olsun canım :56: mısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba:31: hele ki közlenmış mısır a:52:

mısırı sınırlı tüketmek gerekiyor ramazandayız cnm hoşgörülü olmak lazım:34: közlenmiş haşlanmışa göre daha lezzetli:56:

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

afiyetolsun bitanemmmm var yokk güzeldiiiii:9:

Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodum :( dua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben :(

ohhh güle güle kullan yeni süpürgeni bitanemmm iyi yapmışsınn :21::21:

menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısır:17::17::17: çok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş

kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim

afişyetolsun cnmmm bir dilim cısa bile izin veriyorum ramazanda közlenmiş mısıra hiç kızmamm afiyetolsun bitanemmm:38:

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok

Afiyetolsun feridecimmm :38: bitanemmm sınavında geçti ama bu hafta yine katılımın çok az genelde menülerini yazıp kayboluyorsun bizimle sohbet etmez oldun:14: inan çok üzülüyorum :59::59:yoksa benmi göremiyorumm:14::14: herhangi bir sorun yoktur inşallah:26:

Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu :14:

ohh kalabalık olunca iftar bir başka güzel oluyor ne güzel yapmış anneannen elleirnden öperim:16::16:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 parça tavuk göğüs
Salatalık 1 bardak süt

Iftar
3 yk çorba
3 tane kabak çiçeği dolması (pirinçli doldurmuş lar çok severim ama 3 tane yedim en fazla 2 yk pirinç kadardir)
3 köfte
2 parça tavuk göğüs
semizotu ve dereotu cacigi

5 küçük sıkım çiğ köfte
2 top Maraş dondurmasi

sıvı
3 lt su
1 maden suyu
Sporum yok ama iftardan önce kızımla parka gidiyorum her gün benim için az da olsa spor gibi yorucu oluyor:8:

afiyetolsun cnmmm kabak çiçeği varmı hala bende bayılrıım özlelikle bulgurlu bol yeşillikli olursa bizim pazara gelmiyor artık:31:

Aytencimm içli köfte tamam ama o toplardan biciği fazla olmuş yine :20::20: 10 dk ip atlama gelsinmi gelsinnn tabikiii:21::21::21:

Bende şimdi geldimm menümü yazıyım hemen bir geçmiş yapıyıım

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
Domates salatalık zeytin peynir
Azıcık pide

İftar:
Azıcık fasulyeli çorba
2 kaşık mantı :18:
1 kase yoğurt
Tavuk eti
5-6 köfte

Spor: 30 dakika yürüyüş :8:
2 saat bulaşık yıkama:53:

2 kaşık mantıdan birşey olmaz cnm benimm afiyetolsun zaten fazlasını yakmışsındır 2 saat bulaşıkla kıyamam çok yorulmuşsun:29::29:

Vaaayyyy demek hemşerim postayı koydu kaptanıma:31: hemşerime selamlar:3:
Bizi haftasonları kaptanimiz dan tamamen ayirmasin:34: en azından yarım saatcik yollasin:43:

valla öyle hemşon çok fena bugün hiç izin vermedi gerçi öğleden sonra dışardaydık:16::16:

kaptan bir şey sorabilir miyim?

muzlu kahvaltı var ya onda muz yerine başka meyve yiyemez miyiz? ben muz hiç sevmem :25: bazen yumurtadan da bıkıyorum :50:

menümü yazayım

Sabah
2 yumurta ,peynir,zeytin,salatalık,5-6 tane taze fındık

Akşam
fırın tavuk, közlenmiş biber salatası,1 avuç vişne

spor:1 saat yürüyüş
3 lt su

Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm

uluslar arası baskı filan yok ablacıgım hepsi seneryo kendileri yazııp kendileri oynuyorlar uff neyse konuşmayacaktım ben siyaset yoksa kendi kuralımı kendim çiğneyeceğim:(,

herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralar olsun kız kardeşlerim :70:

aynen canım senaryo yazılıyor ve oynanıyor bizde izliyoruz malesef:31: oyyy cnm bacım benimmm hepimize bereketli sofralar olsun:38:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta

İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği

hoşgeldin prenses karpuz iki dilim yiyebilirsin cnm benim akşama kadar orucuz o kadar olacak bu kadar sıkma kendini :54::54:

Hosgeldin canim kaptanım:16: bizde keyifler iyi sen nasılsın:31:

hoşbuldum bitanemmmm:16::16: sen de hoşgeldinnn:38: bende iyiyim cnm gezmenin adı yorgunluk demişler ya hakikaten öyle:32::32:

hoşgeldin cnmmmm oh ne güzel yapmışsınzı taze nohutu dalından yemesi süper olur çocukken dedemlerde yerdik ama burda nerdeeee bulmak imkansız
yürüyüş te yapılmış enişteyle birlikte ohhh süper olmuşş:46::46:

Hoşgeldin ablacım afiyet olsun :16:

hoşbuldum prensesim sen yine yorulmuşsun bugünnn:29: yine kalabalıktı sanırımm:26:

Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum :37:

sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmm:29: iftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah:nazar::46::38:

Evet benimde tüm gün bas ağrım vardı eşim dedi susuz oldugun içindir gerçi şimdide biraz ağrıyo geçmedi hala

Iphone dan gönderildi

benimde kahvesizlikten çok ağrıyor sabah kahvelerine alışığım iftardan sonra hemen kahve içiyorum:7: neyse yarıyı geçtik kızlar az kaldı:46::46:

Ahh bende bu hafta sıfır kaçamak yapcam diye kendimi sıkıyorum inşallah bugun kaçırmamışımdır bakalım kaptanımız ne dicek :)

Iphone dan gönderildi

bu hafta sıkı gözetimimdesin kuzum ona göre:38::29:

Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide

Iftar:
3 y.k mercimek çorbası
4 y.k rus salatası
3 parça Hindi haşlama
Çoban salatası

1 tatlı kaşığı puding 1 tatlı kaşığı irmik helvası

Taze nohut yedim

Sıvı
2 maden suyu
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide

Iftar:
3 y.k mercimek çorbası
4 y.k rus salatası
3 parça Hindi haşlama
Çoban salatası

1 tatlı kaşığı puding 1 tatlı kaşığı irmik helvası

Taze nohut yedim

Sıvı
2 maden suyu
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

afiyetolsun cnmmmm rus salatası inş mayonezli değildir:30::30: tatlılarda kararında yenmişşş:46::46: spor da yapılmış tşk ederim bitanemmm:38:

çok değişik geldi Sindicimmm hiç görmedim bende

afiyetolsun bitanemmm ama sahur olmamış kuzummm 2 dilim pide derken pide avuç içimizi geçmeyecek şekilde tüketebilriiz yumurta yok salata yok peynir :19:

afiyetolsun cnmm ekmek dilimleri azalmış :46::46:

bak ya kopyamı çekeceksin neslim yoksa:23::23:

afiyetolsun Gülayım menün süperr:46::46:

aynen açlık değil ama susuzluk vuruyor insanı:31:

kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimm:29::29: tatlım fındık ceza gerektirmiyor çiğse sadece hurma veya sadece kayısı olsaydı yine cezaya gerek yoktu 50 mekik çok kıymışsın kendine:29:

oooo süper haber prensesss:46::46::46: hadi bakalım magnumun hepsini yersen 1 günün kaçamağa gider yarısını yersin olmazmı:13:

regl dönemlerinde 1 kilo biel fark olabiliyor cnmmm sıkma canını

afiyetolsun cnmm olsun misafirine rağmen yine geliyorsunn:38::38:

yorulmuşsun cnm oh sineklerden kurtulacaksınız ellerine sağlık diloşumu yemesinler:47:

çok tşk ederiz şirinemmmm:38: aminnn hepimizin inşşş cnmm:16::16:

aman inş bozulmaz cepten yazmak gerçekten zor:31::31:

keisnlikle ramazan sonrası sıkıyönetim geliyor hepimiz için:21::21::21:

ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmmm:38::46::16: çok tşk ederizzz:71::71::71:

mısırı sınırlı tüketmek gerekiyor ramazandayız cnm hoşgörülü olmak lazım:34: közlenmiş haşlanmışa göre daha lezzetli:56:

afiyetolsun bitanemmmm var yokk güzeldiiiii:9:

ohhh güle güle kullan yeni süpürgeni bitanemmm iyi yapmışsınn :21::21:

afişyetolsun cnmmm bir dilim cısa bile izin veriyorum ramazanda közlenmiş mısıra hiç kızmamm afiyetolsun bitanemmm:38:

Afiyetolsun feridecimmm :38: bitanemmm sınavında geçti ama bu hafta yine katılımın çok az genelde menülerini yazıp kayboluyorsun bizimle sohbet etmez oldun:14: inan çok üzülüyorum :59::59:yoksa benmi göremiyorumm:14::14: herhangi bir sorun yoktur inşallah:26:

ohh kalabalık olunca iftar bir başka güzel oluyor ne güzel yapmış anneannen elleirnden öperim:16::16:

afiyetolsun cnmmm kabak çiçeği varmı hala bende bayılrıım özlelikle bulgurlu bol yeşillikli olursa bizim pazara gelmiyor artık:31:

Aytencimm içli köfte tamam ama o toplardan biciği fazla olmuş yine :20::20: 10 dk ip atlama gelsinmi gelsinnn tabikiii:21::21::21:

2 kaşık mantıdan birşey olmaz cnm benimm afiyetolsun zaten fazlasını yakmışsındır 2 saat bulaşıkla kıyamam çok yorulmuşsun:29::29:

valla öyle hemşon çok fena bugün hiç izin vermedi gerçi öğleden sonra dışardaydık:16::16:

Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm

aynen canım senaryo yazılıyor ve oynanıyor bizde izliyoruz malesef:31: oyyy cnm bacım benimmm hepimize bereketli sofralar olsun:38:

hoşgeldin prenses karpuz iki dilim yiyebilirsin cnm benim akşama kadar orucuz o kadar olacak bu kadar sıkma kendini :54::54:
Evet cnm adı Basra limonu kara limonda diyolar ama tadı güzel :)
Valla cnm o kadarcıkta sahur yaptığıma bile şükür oğlum yüzünden evet ben dilim derken avuç içi kadarından bahsediyorum uzun olmasın diye dilim diyorum :)

Iphone dan gönderildi

kızlar aranızda barbara bort veya matrigen selülit kremi kullanan var mı ?kararsız kaldım hadi bir el atın da kararımı vereyim

hoşbuldum prensesim sen yine yorulmuşsun bugünnn:29: yine kalabalıktı sanırımm:26:

Evet kalabalıktı ama dün kadar değil. Bugün sadece kendim yıkadım dün yardım eden çoktu.

sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmm:29: iftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah:nazar::46::38:

Ben yazı full meyve ve dondurmayla geçiren bir insanım :27: O yüzden beni 1 porsiyon kesmiyor ablacım

hoşbuldum bitanemmmm:16::16: sen de hoşgeldinnn:38: bende iyiyim cnm gezmenin adı yorgunluk demişler ya hakikaten öyle:32::32:

hoşgeldin cnmmmm oh ne güzel yapmışsınzı taze nohutu dalından yemesi süper olur çocukken dedemlerde yerdik ama burda nerdeeee bulmak imkansız

benimde kahvesizlikten çok ağrıyor sabah kahvelerine alışığım iftardan sonra hemen kahve içiyorum:7: neyse yarıyı geçtik kızlar az kaldı:46::46:

Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)

Ay kahveye bağımlıysan zorlar seni cnm ama evet az kaldı Ramazan'ın bitmesine :)

Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)

elin cıslara gidince beni aklına getir mademmm :9::9: ramaxzan geçsin sıkı yönetim gelecek zaten kuzummm elbette vereceksinnn hep birlikte spor yapacağız :46::46:

Bende kahvesizliğe dayanamıyorum :1: Sen hangi kahveleri öneriyorsun ablacım?

yerli malı yurdun malı Turkish coffee üstüne tanımammm:7::7::7:

Evet kalabalıktı ama dün kadar değil. Bugün sadece kendim yıkadım dün yardım eden çoktu.

Ben yazı full meyve ve dondurmayla geçiren bir insanım :27: O yüzden beni 1 porsiyon kesmiyor ablacım

yardım etsinle rtabiii senin canın neki kıyamam prensesime sorma prensesim bende meyve delisiyimmm 6 ay boyunca ağzıma sürmedim ama :46::46:

kızlar aranızda barbara bort veya matrigen selülit kremi kullanan var mı ?kararsız kaldım hadi bir el atın da kararımı vereyim

üzgünüm cnm hiç bilgim yokk:26:

Evet cnm adı Basra limonu kara limonda diyolar ama tadı güzel :)
Valla cnm o kadarcıkta sahur yaptığıma bile şükür oğlum yüzünden evet ben dilim derken avuç içi kadarından bahsediyorum uzun olmasın diye dilim diyorum :)

Iphone dan gönderildi

anneannemde domuz eriği kuruturdu eskiden cnmm yeşil mercimekte filan süper olurdu ekşisi:56: hmmm peki avuç içi kadarsa geri aldım:38:

afiyetolsun cnmmmm rus salatası inş mayonezli değildir:30::30: tatlılarda kararında yenmişşş:46::46: spor da yapılmış tşk ederim bitanemmm:38:

Mayonez sevmiyoruz kaptanım:34:yoğurt garnitür mısır ve turşu vardi annemlere makarna da ekledim. Ama ben makarnasiz kısmından yedim :56:

munum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, 8 zeytin, bol tereyag, yer fistigi, el kadar pide
aksam: 6 kasik kadar patlican yemegi, 4 kasik bulgur pilavi, 1kase cacik
sivilarin toplam miktarini yazamiyorum ne kadar iciyorum tam kestiremiyorum. sahura kadar gelip gidip iciyorum onu biliyorum:)))

afiyet olsun canım süper :)

Menumude yazayim kizlar
Sabah yumurta omlet sebzeli zeytin peyniz 2 dlm ekmek az balkaymak
Ara kefir seftali yer fistigi
Aksam ekmeksiz kofte mangal patlican salata
Spor sadece gun boyu yuzme :( baska yok misafir gidene kadar bole sanirim

afiyet olsun canım güzel menün :46:

Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm :)
Sahur:
1 bardak süt
2 dilim pide üstüne tereyağ
1 çay kasığı reçel

Iftar:
1 koca tabak kuşbaşılı taze fasulye
1 kase Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan :)
Sonrası 15 tane kuruyemiş daha cok beyaz leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik
( bu ara wc problemi yaşamamak için )
2 bardak Basra limonu çayı (kurutulmuş limondan yapıyolar Irak'ta var sadece bildiğim kadarıyla nette cok araştırdım yok bulamadım başka birşey bizde yemeklere eklerler bamya ya mesela yada nohuta yada kaynamış suya demlikte çay demler gibi birkaç tane atıyosun tadı güzel ekşili ekşili )

Iphone dan gönderildi

Iphone dan gönderildi

afiyet olsun canım sen Irak'ta mısın tam anlayamadım :26: çok ilginçmiş basra limonu :27:

Slm meleklerimmmmm :16::16::16::16: bugün iftarı dışlarda yaptık arkadaşımı evine bıraktık geldikkk
geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm herşey yolundadır inşşş:16:

selam kaptanımm iyi yapmışsın :16:

herşey yolunda çok şükür sendede herşey yolundadır inş :29:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta

İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği

afiyet olsun canım beğendim menünü :) bende 1 saatten fazla bulaşık yıkadım misafir çoktu :50:

selam canım süpersin iyi yapmışsınız eşinle :)

:38:

elma beni tok tutar ben severim elma öyle deneyeyim kaptanım teşekkürler :29:

Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide

Iftar: