• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

of gece gece uyku tutmuyo alıstım sahura kadar durmaya orucsuzum yıne burdayım:52::52:
dıger topıktede kımse yook kızlar sahur yapıyolar heralde burdada gulayın ısmı var cismi yook kız yoksa spormu yapıyon gece gece:52::52:
hatun taktı cumaya 7lı rakam görcek kesın hadı ınsallah bende spora asılıyım buhafta dıyorum hazır orucsuzken neyapsam acaba aklımda jıllıan var ama

Ay yapabilirsen yap cnm sporunu valla hazır regl dönemi :) evet ramazandan sonra nasıl toparlıcaz kendimizi ama leptin gitmesin diye :)
Inşallah görecek Ayyüzlüm en yakın zamnda 7 leri darısı benimde başıma

Iphone dan gönderildi

canim folic her zaman lazim. ama hamilelik planlaniyorsa drlar iki ay oncesinden zaten baslatiyorlar. bebegin omurilik gelisimi icin cok onemli. benim cocuklarim ilk dogdularinda baslarini tutabiliyorlar. ayrica konusma yetenekleri de cok gelismis oluyor. bir yasindayken oglum dort kelimeli cumleler kurabiliyordu. etrafimda kimse onemsemiyor folic kullanimini ama bebekler dogdugu gun aradaki fark ortada oluyor. ben simdi bile kullaniyorum.

hakikaten bacaklarim cok kotu. bende zaten senin paylasimindan sonra gordum ve karar vermistim yapmaya. cok tesekkurler canim.

ben daha once iki cd sini uzun sure yaptim. biliyorum nasil yapildigini tabi calleni birakmayaydim simdi bu acilari cekmezdim.

Evet araştırdım biraz içilebiliyomuş normaldede
Daha önce yaptıysan sorun yok hatırlarsan callende de ilk hafta zorlanmıştık :) bakalım 2 hafta yap ama karın Bölgesine fayda ediyo mu cnm bu sadce bacak içindi diye biliyorum :( benim göbiş içinde acil çözüm lazım offf

Iphone dan gönderildi

Herkese iyi sahurlar :56:yarın meyve alışverişi yapacağım sahurda yumurtaya ara vereceğim yüzümde sivilce çıktı yumurtadan mi ki:31:

Canim inan ki iddia değil de çok hevesim var bu sefer olsun istiyorum çok çok arzuluyorum:32: şöyle bir geçmişe baktım da hayatımda nereden bakarsam 10 yıldır zayıf olmak hayalim. Yani bir 6 ay sabredersem hem hedefime hem hayalime hem sağlığıma kavusacagim. :31::31::31: istediğim tarzda giyinmeyi o kadar çok istiyorum ki artık kendime kıyamiyorum:31:
Hep birlikte hayallerimizin kadini olacagiz

Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:

Kizlar alerji , bagisiklik sisteminin gucunun azalma belirtisidir. Beden bu sekil sinyaller verir. Diyet ve ramazanda biraz bedeni gucsuz birakmis olabilirsiniz. Hemen bagisiklik guclendirme kurlerine baslayin. Ben misal bunun icin corekotu nu taze ogutup her sabah 1 tatli kasigi iciyorum. Bazan sarimsak yutuyorum.ayrica kefir iciyorum. Bircok yolu var hemen birinden baslayin. Bahar başı Yaz başı gibi bende yakinmistim kurlerle 1 ayda toparlandim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydın meleklerimmmm:16::16::16:

ıslattım bakalım iftarda nasıl olacak tadııı :7::7: yaşlanmaya hiç niyetim yok kuzum zatennn:21::21::21:

misafirlerin gittimi neslimmm bugün mümkün olduğunca yorma kendini senin de ağrılı oluyor sanırımmm :26:hedefini de beğendimmm:46::46:

canın kadayıfmı çekti yoksa bitanemmmm:86::111::111: malesef meyanköküüü:9::9:

slm Gülayımm aşk olsun müsait olduğun zamanlar hep burdasın kuzum mezun olmadan kimse bu takımdan şutlanmayacak inşallahhh:32::32::32:

sağol canım iyiki varsın tahlil sonuçlarımada yardımcı oldun harikasın sen. ben hemen d ve b12 mi yükseltecek yollara gireceğim.sağol

selam kızlar sahalara geri döndüm yeniden oruçluyum efem:27::9:

Canim inan ki iddia değil de çok hevesim var bu sefer olsun istiyorum çok çok arzuluyorum:32: şöyle bir geçmişe baktım da hayatımda nereden bakarsam 10 yıldır zayıf olmak hayalim. Yani bir 6 ay sabredersem hem hedefime hem hayalime hem sağlığıma kavusacagim. :31::31::31: istediğim tarzda giyinmeyi o kadar çok istiyorum ki artık kendime kıyamiyorum:31:

ay canım benim inşallah hedefine ulaşacaksın :29:
bende istediiğim şeyi giymek istiyorum artık üstümde durunca kilolumu gösterdi acaba demek istemiyorum :31:

başaracağız tatlım azcık sıkalım dişimizi zafer bizim olacak inş :29::72:

Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:

geçmiş olsun canım

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta bir avuç içi kadar kıyma
10 zeytin
Domates
Avuç içi kadar peynir
1 tatlı kaşığı irmik tatlısı
1 lokma pide

Iftar :
3 y.k hazır çorba ( hiç sevmem ama midem ılık bişeyler gitsin diye içtim)
2 yk pirinç salatası
2 yk bulgur pilavı
Mantarlı tavuklu sote 1 tabak
Rus salatası 3 yk içinde mısır yok makarna yok

Asıl kendime hayret ettiğim kısım şu ki eşim 4 paket cips almış. Teyzem ler ve Kuzenler vardı. Dondurma almış.
Onları görünce dedim ki dondurma dan 1 top cips el uzatmak bile yok
Elim çok gitti kendimi durdurdu ilk defa 1 tanecik bile almadım.
1 top dondruma
6 tane yer fıstığı

Yatmadan 1 çay bardağı tarçınlı süt

Su 3 lt oldu

45 dk leslie yaptim fast walk
20 mekik 30 karın hareketi

cipslere dokunmadığın için tebrikler canım :46: afiyet olsun :29:

Yok cnm bugun benim çamaşır günümdü en gıcık oldugum gün çamaşır yıkama sıramdı bol bol çamaşırım battaniye ve yorgan çarşaf vardı oğlum gecen hafta 3 kere benim yatağa kusunca birde iki gündür br baş ve sırt ağrısı oruçluyum zaten Halim yok :) daha sayYım mı :)
ayrıca espri olsun diye yazdım ama hakikaten merak ettim :)

anladım canım çamaşır zor Allah kolaylık versin :) bide oruçlusun çok yorma kendini canm benm

menum
sabah peynır zeytın yumurta
ara 1seftalı
öğlen 1parca ızgara göğüs etı salata
ara 15tane kadar yaban mersını kurusu
aksam menemen 2dılım ekmek ayran

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak mate

afiyet olsun canım :46:

Herkese iyi sahurlar :56:yarın meyve alışverişi yapacağım sahurda yumurtaya ara vereceğim yüzümde sivilce çıktı yumurtadan mi ki:31:

yumurta bazen bana da bıkkınlık veriyo flan ama sivilce yapar mı ki?

bende istediiğim şeyi giymek istiyorum artık üstümde durunca kilolumu gösterdi acaba demek istemiyorum :31:

geçmiş olsun canım

anladım canım çamaşır zor Allah kolaylık versin :) bide oruçlusun çok yorma kendini canm benm

Hosgeldin canim :3: Başaracağız bende inanıyorum canım:32: oruca başlamışsin zaten bitti oruç ne kaldı ki :31:
alerji için Neslihan dediğini uygulayacagim :40:
yumurtadan biraz sıkıldım canım cekene kadar ara vereceğim:34:

benimde konusasim vardi ama kimse gelmedi simdide benim gitmem gerekiyor. ancak abdest namaz olayi biter. zaten kocam beni deli etti bir suru sey yedirdi. bir silah cekmedigi kaldi yemem icin. bu gun serbest gunmus. yarin yazarim artik banu da beni gebertir.
kız uyma kocana bak cook guzel kılo verıyosun yapma bayrama kadar dahada ınceleceksın ben ınanıyorum sana neyse banuda verırcezanı :52::52:
Ay yapabilirsen yap cnm sporunu valla hazır regl dönemi :) evet ramazandan sonra nasıl toparlıcaz kendimizi ama leptin gitmesin diye :)
Inşallah görecek Ayyüzlüm en yakın zamnda 7 leri darısı benimde başıma

Iphone dan gönderildi
valla bayramdan sonra zor alıscaz galıba spor sart vallahı sporsuz bısey olmuyo
tünaydın kızlar misss gibi bir gün olsun hepinize :16:

tunaydın canım sagol hepımıze ınsallah

selam kızlar sabaha dogru uyudum eltımlerde hep sabah 7den sonra uyuyoduk alıskanlık oldu galıba uyuyamıyorum.benım ufak kızda erken kalktı cook uykum var uyutsa uyuycam yanı okadar.uykumu alamadım hıc halım yook.bıraz spor yapayım dıyorum reglımın 2.gunu kasıklarımda belımde cook agrı var ılaç ıceyımde agrım gecerse az spor yapayım barı.zaten kımsecıklerde yook:50::50:

selam kızlar sabaha dogru uyudum eltımlerde hep sabah 7den sonra uyuyoduk alıskanlık oldu galıba uyuyamıyorum.benım ufak kızda erken kalktı cook uykum var uyutsa uyuycam yanı okadar.uykumu alamadım hıc halım yook.bıraz spor yapayım dıyorum reglımın 2.gunu kasıklarımda belımde cook agrı var ılaç ıceyımde agrım gecerse az spor yapayım barı.zaten kımsecıklerde yook:50::50:

uyku düzeni bozulunca gün boyu sersem oluyor insan haklısın. bende misafirler geleli 12den önce yatamıyorum.halbuki 10,30da en geç yatardım uykumuda alırdım.yazın düzen zaten gidiyor. bende regliyim sporda yok henuz bu akşam bende yapmayı planlıyorum fitnese kaçayım akşam 30-40dk fırsat bulursam

sağol canım sana ve ekibinede

04-10 temmuz mesaj sayıları
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]sindi[/TD]
[TD="align: center"]128[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]neslihan[/TD]
[TD="align: center"]61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]özge[/TD]
[TD="align: center"]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gülay[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]eylül[/TD]
[TD="align: center"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ayten[/TD]
[TD="align: center"]39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]fatma[/TD]
[TD="align: center"]37[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sena[/TD]
[TD="align: center"]32 1, kez Eki Görüntüle 1188881 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]feride[/TD]
[TD="align: center"]18 1, kezEki Görüntüle 1188881 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]leyla[/TD]
[TD="align: center"]11 hastalık dolayısı ile mesajdan muaf :2::2:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

wawwww. ben iyi mesaj atıyorum ozaman :36: :36: :36:

banu misafirlerin ne zaman gideceğini bilmiyorum hiç bahsetmiyorlar :). deniz havuz keyifleri yerinde.canları sağolsun. dayım yengem harika biyerde oturuyorsun insan yazın tatile ihtiyaç duymaz burda deyorlar.şimdilik sıkıntı yok anlayacağın :1: :1: :1:

ahah benimkide 2 yaşında benimkide beyaz ama markası TOSHIBA :) inşallah hiç bir sorun çıkarmazlar en azından bir kaç yıl :)

teşekkür ederiz :16:

Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm meleklerimmmmmm:16::16: iftardan sonra annemin arkadaşları geldi hadi bizi gölete götür dediler hep birlikte oraya gittik buz gibi çok güzel esiyordu onlar sohbet etti bende sürekli yürüyüş yaptım çok harika oldu eve geldik bir duş aldım sonrasını hatırlamıyorum:75::75: sahura annem kaldırmasa uyuyup kalacaktım

evet insan hemen alışıyor cnmm bir iki güne düzenine dönersin ağrın varsa sporu fazla yapma kuzumm iyice artmasın oruçsunda :26:

Hosgeldin canim :3: Başaracağız bende inanıyorum canım:32: oruca başlamışsin zaten bitti oruç ne kaldı ki :31:
alerji için Neslihan dediğini uygulayacagim :40:
yumurtadan biraz sıkıldım canım cekene kadar ara vereceğim:34:

evet canım bundan sonrası hızlı geçer artık elbette başaracağız :16::16: kefir ve çörekotu mutlaka tüket cnmm ayrıca şayet köy yumurtası değilse alerji yapabiliyor benimd ilk zamanlar ellerim kabarmıştı sonra gerçek köy yumurtasını buldum dokunmadı hiç

geçmiş olsun canım

allah kabul etsin Fatmacımmm yumurta sivilce yapmaz fakat bazı bünyelerde alerji yapabiliyor özellikle market yumurtası elleirm isilik gibi kabarmıştı benimde:31:

sağol canım iyiki varsın tahlil sonuçlarımada yardımcı oldun harikasın sen. ben hemen d ve b12 mi yükseltecek yollara gireceğim.sağol

ne demek bitanem yardımcı olabildiysem ne mutlu:38: hemen eczaneden de vitamini ve b 12 al cnm hatta aile hekimleri de yazıyor ama gerçekten ucuz sağlık ocağında kalçadan yaptırırsın bitanemm:29:

tünaydın şirinemmmmm aminnn hepimiz için inşallahh:38:

market yumurtası ise yapabilir kuzum isilik gibi kabartı olmuştu bende de

Evet araştırdım biraz içilebiliyomuş normaldede
Daha önce yaptıysan sorun yok hatırlarsan callende de ilk hafta zorlanmıştık :) bakalım 2 hafta yap ama karın Bölgesine fayda ediyo mu cnm bu sadce bacak içindi diye biliyorum :( benim göbiş içinde acil çözüm lazım offf

Iphone dan gönderildi

Simndicimm göbüşüne biber yağı sürebilirsin bitanemmm az da olsa faydası oluyor özellikle spor öncesi sür :29:

benimde konusasim vardi ama kimse gelmedi simdide benim gitmem gerekiyor. ancak abdest namaz olayi biter. zaten kocam beni deli etti bir suru sey yedirdi. bir silah cekmedigi kaldi yemem icin. bu gun serbest gunmus. yarin yazarim artik banu da beni gebertir.

sen zayıfladıkça eniştenin kıskançlık damarları kabardı anlaşılan sabote etmeye başladı:9::9: yok kuzum kendi iradenle yememişsinki boşver eniştenin tepkisini fazla çekmeyelimm :38: sporla yakarsın sen:29:

neyse bende kactım yarın aksamustunu bulur kendıme gelmem ozaman ugrarım yıne ıyı geceler

banunun arkadası vardı galıba yoksa yanlısmı hatırlıyorum gelmemıs oda ay benımde bugece konusasım var kımse yook
arkadaşım cumaları gelip pazar gidiyor kuzum dün annem ve arkadaşları gezdirdimmm biraz :10::10:

of gece gece uyku tutmuyo alıstım sahura kadar durmaya orucsuzum yıne burdayım:52::52:
dıger topıktede kımse yook kızlar sahur yapıyolar heralde burdada gulayın ısmı var cismi yook kız yoksa spormu yapıyon gece gece:52::52:
hatun taktı cumaya 7lı rakam görcek kesın hadı ınsallah bende spora asılıyım buhafta dıyorum hazır orucsuzken neyapsam acaba aklımda jıllıan var ama

jillian oruçken snei zorlar bitanemm hafif tempolu yürüyüş en güzeli

menum
sabah peynır zeytın yumurta
ara 1seftalı
öğlen 1parca ızgara göğüs etı salata
ara 15tane kadar yaban mersını kurusu
aksam menemen 2dılım ekmek ayran

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak mate

afiyetolsun bitanemmm menemen ekmeksiz yenmezmi demek istedin şimdi:23::23:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta bir avuç içi kadar kıyma
10 zeytin
Domates
Avuç içi kadar peynir
1 tatlı kaşığı irmik tatlısı
1 lokma pide

Iftar :
3 y.k hazır çorba ( hiç sevmem ama midem ılık bişeyler gitsin diye içtim)
2 yk pirinç salatası
2 yk bulgur pilavı
Mantarlı tavuklu sote 1 tabak
Rus salatası 3 yk içinde mısır yok makarna yok

Asıl kendime hayret ettiğim kısım şu ki eşim 4 paket cips almış. Teyzem ler ve Kuzenler vardı. Dondurma almış.
Onları görünce dedim ki dondurma dan 1 top cips el uzatmak bile yok
Elim çok gitti kendimi durdurdu ilk defa 1 tanecik bile almadım.
1 top dondruma
6 tane yer fıstığı

Yatmadan 1 çay bardağı tarçınlı süt

Su 3 lt oldu

45 dk leslie yaptim fast walk
20 mekik 30 karın hareketi

afiyetolsun Eylülümmm hazır çorba sen yemesen bile enişte ve çocuklar yiyor demekki neden yapıyosunki kuzummm:26:

cipselere hayır dediğin için tşkler :46::46::46: dondurma da kararında spor da yapıllmışş süpersinnnnn:46::46:

Menüm ;sahur;kalamadım :(
Iftar;1karnıyarık 2kaşık pilav ,cacık ,mercimek çorbası ,2kozlenöiş biber

4litresu:53:spor;yok ;)yeni kendime geliyorum ,mutfağı odayı topla ,bulaşıklar derken ....

sahura kalkamaman kötü olmuş feridemmm yorgunluktan uyanamadın sanırımmm:26::29: afiyetolsun iftar menün güzel cnmm

Yok canım isteyerek yaptığım bişi değil ;)i
Bir haftadır hergün neredeyse iftara davet alıyorum ..oyle oluncada tükeniyorum tabi ..ama dikkat edicem bugünden itibaren

hmmm pekiii misafir almak berekettir ama biz de özlüyoruz doğal olarak bize de hak ver:38:

yumurtadan olsa hapşurma olamzki bilemedim Aytencim geçmiş olsunn:26:

aynenn bitanem artık kaybedecek zamanımız yokk 6 ay yemesek ölmeyiz yıllarca yedik ve hiç sevmediğimiz kıyafetleri giymek sounda kaldık renk seçenekleri siyah lacivert genelde nedennn zaytıf gösterir çünkü:27::27: beğendiğin modelin büyük bedeni hiçbir zaman olmaz :14:
o yüzden hedefe ulaşana kadar doğru beslenelim sonrasında gelsin cıvıl cıvıl alışverişş:21::21::21: mağazalarda istediğin renk ve modelin cuk diye üstüne oturmasının verdiği mutluluk hiçbirşeye değişilmez:32::32::32::32:

Benim oglumda 1 yasindan beri buldugu topla pilatese çalışır mindere yatar taklit eder bayiliyorum hevesine

maşallahhhh küçük yaşta spor alışkanlığı da kazanır böylece:46::46:

Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim:32::31:

elinden geleni yapıyorsun cnmmm gerisi tartının insafına kalmış artıkk:29:

Kizlar valla pestilim cikti gene. Evde is 3 katina cikti.camasir bilasik yemek bitmiyoo isten gel bide bunlar mahvoldum vallahi. Menumu yazayim sporsuz gene ama
Sabah çörekotu ve 2 brd su
Klasik kahvaltim 2 ekmek
Ogle paca corba 1 ekmek
Aksam az mercimek corba 2 kasik pirinc pilav 6 kasik kabak kavurma
1/2 dlm ekmek
Ara 4 dlm karpuz 
Spor yok regliden yuzmede yok umarim hedefi sasmam böle gidersem

afiyetolsun neslimmm çalışınca eve gelip dinlenmek istiyor insan ama evde misafir olunca evde daha çok yoruluyorsun mutlaka kolay gelsin bitanemm:29:

Ohh afiyet olsun ablacım. Sporunda çok güzelmiş :8: Benim yeğenlerim de kuzenimle pilates yapıyorlar. Küçüğü 1,5 yaşında top görünce direk üstüne yatıp pilates yapıyor :emir_bebek:

yerim onu yerimmmm :emir_bebek: benim plates topları da gelen çocukların oyuncağı olur genelde:9::9:

Ben geldimm menümü yazıyımda hemen bir geçmişe bakıyım :21:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
El içi kadar pide
Domates salatalık peynir

İftar:
Yinee tereyağda 1 yumurta
1 kase yoğurtun içine pul biber döküp yedim :56:
Pide
Azıcık haşlanmış tavuk
Domates salatalık peynir

İftardan 1 saat sonra da 7 tane can eriği yedim. 5 gündür kabızdım artık çatlıcak düzeye gelmiştim :32:

afiyetolsun prensesimmmm şu pulbiberi bir de ben yemeyi becerebilsemmm:25: metabolizmayı süper hızlandırıyor kuzum kefir ve çörekotu denesen hiç kabızlık problemi yaşamadım bu ikisi sayesinde

Kızlar iyi geceler hemen menümü yazayım cıkcam çünkü bugun cok yoruldum

Sahur:
Yok yapamadım cok tok hissederken yiyemiyorum malesef yediğim zamanda uyuyamıyorum :(

Iftar:
Ev lahmacunu cok ince actım küçük yuvarlaklar yapıyorum ben 3 tane kadar yedim sanırım (utangac gülümsemeyi ekleyemiyorum siz görmüş gibi yapın artık:) ) :17::17::17:
2 kocaman bardak ayran gercekten büyük bardakta içtim :)
1 bardak portakal suyu bugun tüm gün nasıl cnm çekti anlatamam eşimi aradım getirmesini istedim
1 hurma oruç açarken 1 kayısı sindirim sorunu yaşamamak için 1 omega 3 tablet içinde b6 ve b12 de var birde folikasit var içinde ama folikasiti normal bir insan içebiliyo muydu ki hamilelere veriliyor eşimde içerse hamile kalmasın dermişim :1: şaka bir yana ben hamilelik istemesem bile almam etkiler mi ki acaba normal bir insan içebilir mi

Iphone dan gönderildi

afiyetolsun ellerine sağlık cnmmm snein yerine ben koyuverdim :1::1: 3 tane hamur ince olunca sakıncalı değil bişrd eminikmiş afiyetolsun bitanemm portakal suyunu da tatlı niyetine sayalım artıkk:31:

ayyy inşallah hedefine ulaşırsın canım. ben hem kilo verip hemde sıkılaşmak istiyorum. en son 82 ye indiğimde spor da yapıyordum ve şimdi göründüğümden daha zayıf görünüyordum yeniden istiyorum o vücudu

ayyyy bacaklarım çok ağrıyo. yürürken titriyor resmen önümüzdeki 5 gün vay halime:18::18::18::18:

nerelere gidem kafamı nerelere vuram ben dur kendimi dövim bari:22::22::22::22::22::22:

iki gündür kocam evedeydi burda muhabbet dönüyordu. bu gün adam da yok sizde

bende bu şekilde yaparım böylece sahtekarlık da olsa çok msj yazmış olacam:51::51::51:

zatende iki gündür gelemediğim için msj haklarımı doldurmam gerek

bende kendim kendime konuşurum yine:27::27::27:

noldu ya ben geldim siz kaçtınız:43::43::43: yoksa beni mi beğenmediniz:27::27::27:

:1::1::1: çok tatlısın Gülayımmm seni beğenmeyen ölsün Sindinin deyimiyle:38: mesaj mesajdır değilmiii o vücut bu istikrarla devam edersen mutlaka gelecek bitanemm:46::46:

bu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördüm:9::9::9: başlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah:17::17::17:) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili:52::52::52::52:

bak sen cadaloza afferim ona bak ne güzel teşvik etmiş seni çok selamımı söyle cnmm çok iyi yapmışsın cnm dediğin gibi herşey başına geçene kadar:32::32:

menüm
sabah: sahanda yumurta, peynir, tereyağ, yer fıstığı, az pide
akşam: 5 etli sarma, 1 kase toga (başka yerlerde ayran aşı diye biliniyor)
bol su
veeeeee 1 saat skinny jean egzersizi
en sonunda bismillah dedim. çocuklarla beraber başladık:8::8::8::9::9::9::9:

diloşumu spor yaparken görmek isterdimmm cimcime odamı yaptıı:emir_bebek::9: afiyetolsun cnmm :46::46:

evet az ama acıkmadım hiç sanki sıcaklar mideme doldu :)

teşekkürler canım :38:

almancaya ısınamadım hiç :26: bence almanyaya incecik gideceksin inş :)
bende ispanyaya gideceğim ve bende 60 olarak gitmek istiyorum oradaki arkadaşıma sürpriz yapacağım:)

afiyet olsun tatlım az olmuş ama rahatszsın heralde geçmiş olsun cnm :38:

oooo birinizi almanyaya birinizi ispanyayamı yolcu edeceğiz şimdi:31::31: gezin kızlar ilerde iş hayatı evlilik hayatı hiçbir yere kıpırdanmıyor fırsatları değerlendirin bencede:13: hemde çıpçıtır olarak hadi bakalım

menum

Sabah
yarim muz 1 cb ye yakin ceviz peynir domates 8 zeytin yedi otlu cay

aksam
1 cb badem findik ceviz karisimi 1 kayisi 1 cb ye yakin tarcinli sut

karnim cok agriyor ve sisligim var o yuzden aksam duzenli bir seyler yiyemedim :50:

spor leslie 3 mile
su 3 lt ve birkac bardak yesilcay

kuruyemisler cigden bu arada

bızdıkımm bu 7 otlu 5 otlu çaylara ben karşıyım hepsi birbirinin etkisini azaltıyor kanımca mümküns etek tek al demle o zaman hepsinin daha çok faydaısını görürsün bitanem:7:

canım şimdi konuştukta çocuk daha zaten 15 yaşında,ne takım kuralından ne listeden haberi var bir heves kilo vermek istiyor inşallah dogru yöntemlerle verir üzüldüm bu seferde bee :14:

afiyet olsun tatlım evet sabah az olmuş malum sıcaklar sıcaklarrrrrrrrr:36:

burçlar mı değişmiş ımmm :17: bu konularda hiç bilgim yok valla :25:
ben kovaydım ne oldum ki kayıp mı oldum ben kimim
ayy çok keyifliydim taki 8. takıma kadar bi daha yardım olsun diye bile kimseye gitmiycem bi siz bi biz işte :14:
hanımefendinin teki iki dilim börek iki dilim kek 1 tabak pilav üstüne yine kek yemiş ve ben çok karbn-onhidrat örbnek menü istersen 3. atkım ve . takımdan yardım alabilirsin dediğimde otlayamam ben menüde lazım olursa kendi kaptanımdan alırım vs vs demiş yok arkadaş illa benim tepemi attırıyorlar ya :41:

hay maşallahhh hakikaten abartmış şirinem dediğin gibi daha çocukk tam da ergenlik dönemi sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş farklı yorumlamıştır belki kafasında yufka yüreklim sonrasında da üzülmüşsün:38: gitme kuzum sen bize gel kıskanırız yoksa:23::23: evet cnm burçlar değişmiş garip geldi boğa burcu özellikleri banada:19:

iyi akşamlar herkese :16:

yarın oruç tutacağım inş banyomu yaptım geldim :)

Sabah
menemen,kuru erik 4 tane,zeytin 3 tane (canım birşey istemedi sıcaktan mı ne)

Akşam
6 tane minik köfte ızgara, 2 tane kocaman köy salatalığı az tuz serpilmiş, 3 kuru erik

spor:1 saat yürüyüş :8:
1 bardak yeşilçay,3ltsu :7:

köy salatalığı dediğin acur sanırımmm:56: bende bayılırım ona :56:sıcaklardan yenmiyor bitanem suyla doyuyor insan

ahah çok komik ama ya yılan burcu olanları düşünemiyorum :27:

sadece hayvanlar olsa iyi oradaki müslümanlara da az eziyet etmiyorlar :( hayvanları zaten neler yapıyor pislikler :(

inş canım hepbirlikte istediğimiz bedenlere ulaşırız :16:

aynen dediğin gibi cnmm şimdide oruç tutan öğrencilere zorla yemek yediriyorlarmışş:47::47::47:

cook gecmıs olsun canım

bende ona sukredıyorum belkı bana hhakvermezsınız ama benım ramazanlarda kılo almama bıle mucıze buramazan azda olsa verdım onada sukur ama reglım bıtene kadar spora asılcam bakalım ınsallah buhafta gıdecek

bence 36 olmaya baslar ama belkı sıkar bıraz ama 60kılo süper olursana bence

bu cesarete ıhtıyacım vardı buhafta 66görmek ıstıyorum artık hem orucsuzum sporda yapcam

gule gule kullan süpürgenı canım ınsallah laptop saglamdır benımpc bozulunca delı oluyom hıcsevmıyom telefondan gırmeyı zor oluyo

meyankökü bulunmus sonunda ınsallah tadı guzeldır

ay ben ılgılenmezmıyım kozmık bakım benımıcın cook kıymetlı hayatıma uygulayabıldıgım kadarını uyguluyorum.hatta tuy meselesınde cook basarılı

sagol canım vallahı ıyıı baktı bende eltı cook ama bu eltımı cok sevıyorum banada degısıklık oldu

oooo sevdim bu cesaretiii ama snein istedikten sonra yapabileceğini biliyorum pek çok kez yaptın çünkü:46::46: evet meyankökünü içtim kşam tadı hoşuma gitti bence kolaya en güzel alternatif içine buzda attım yalnız şeker tadı içerken dedğilde içtikten sonra damakta oluşuyor hani enginar yeriz üzerine su içince şeker tadı hissederiz ya aynen öyle ben sevdim açıkçası ayrıca bilimsel olarak ta test ettim şekerimi ölçtüm yükseltmemiş:46::46::46:

ay ve tüy deneyeceğim gerçi benim bacaklarda hiç kalmadı bir tek malum bölggeye denemek laızm:17::17:

ne güzel böyle anlaşmak dğeilmi hem eşleriniz de mutlu oluyordur kardeş kardeş yaşamak varken hiç gerek yok ama her insan bir değil işte

inş hep böyle olursunuz cnmm:38:

wawwww. ben iyi mesaj atıyorum ozaman :36: :36: :36:

banu misafirlerin ne zaman gideceğini bilmiyorum hiç bahsetmiyorlar :). deniz havuz keyifleri yerinde.canları sağolsun. dayım yengem harika biyerde oturuyorsun insan yazın tatile ihtiyaç duymaz burda deyorlar.şimdilik sıkıntı yok anlayacağın :1: :1: :1:

evet yoğunluğuna rağmen iyisin maşallah neslimm:nazar: sen de soramazsın tabiki neyse misafir berekettir diyelim o zaman :16:

Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayçacım ayran içtik ayrımı düştük kuzummm görüşemez olduk özledimm:17: yerleşebildinmi uğrayamadım takıma henüz herşey yolundadır inşş:38:

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 $chef-female-chef-cook-food-smiley-emoticon-000753-large.gif $sport-graphics-fitness-424662.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

$dansu.gif $dansu.gif Eki Görüntüle 1189712 $dansu.gif $dansu.gif

Son düzenleme:
Slm meleklerimmmmmm:16::16: iftardan sonra annemin arkadaşları geldi hadi bizi gölete götür dediler hep birlikte oraya gittik buz gibi çok güzel esiyordu onlar sohbet etti bende sürekli yürüyüş yaptım çok harika oldu eve geldik bir duş aldım sonrasını hatırlamıyorum:75::75: sahura annem kaldırmasa uyuyup kalacaktım

evet insan hemen alışıyor cnmm bir iki güne düzenine dönersin ağrın varsa sporu fazla yapma kuzumm iyice artmasın oruçsunda :26:

evet canım bundan sonrası hızlı geçer artık elbette başaracağız :16::16: kefir ve çörekotu mutlaka tüket cnmm ayrıca şayet köy yumurtası değilse alerji yapabiliyor benimd ilk zamanlar ellerim kabarmıştı sonra gerçek köy yumurtasını buldum dokunmadı hiç

allah kabul etsin Fatmacımmm yumurta sivilce yapmaz fakat bazı bünyelerde alerji yapabiliyor özellikle market yumurtası elleirm isilik gibi kabarmıştı benimde:31:

ne demek bitanem yardımcı olabildiysem ne mutlu:38: hemen eczaneden de vitamini ve b 12 al cnm hatta aile hekimleri de yazıyor ama gerçekten ucuz sağlık ocağında kalçadan yaptırırsın bitanemm:29:

tünaydın şirinemmmmm aminnn hepimiz için inşallahh:38:

market yumurtası ise yapabilir kuzum isilik gibi kabartı olmuştu bende de

Simndicimm göbüşüne biber yağı sürebilirsin bitanemmm az da olsa faydası oluyor özellikle spor öncesi sür :29:

sen zayıfladıkça eniştenin kıskançlık damarları kabardı anlaşılan sabote etmeye başladı:9::9: yok kuzum kendi iradenle yememişsinki boşver eniştenin tepkisini fazla çekmeyelimm :38: sporla yakarsın sen:29:

arkadaşım cumaları gelip pazar gidiyor kuzum dün annem ve arkadaşları gezdirdimmm biraz :10::10:

jillian oruçken snei zorlar bitanemm hafif tempolu yürüyüş en güzeli

afiyetolsun bitanemmm menemen ekmeksiz yenmezmi demek istedin şimdi:23::23:

afiyetolsun Eylülümmm hazır çorba sen yemesen bile enişte ve çocuklar yiyor demekki neden yapıyosunki kuzummm:26:

cipselere hayır dediğin için tşkler :46::46::46: dondurma da kararında spor da yapıllmışş süpersinnnnn:46::46:

sahura kalkamaman kötü olmuş feridemmm yorgunluktan uyanamadın sanırımmm:26::29: afiyetolsun iftar menün güzel cnmm

hmmm pekiii misafir almak berekettir ama biz de özlüyoruz doğal olarak bize de hak ver:38:

yumurtadan olsa hapşurma olamzki bilemedim Aytencim geçmiş olsunn:26:

aynenn bitanem artık kaybedecek zamanımız yokk 6 ay yemesek ölmeyiz yıllarca yedik ve hiç sevmediğimiz kıyafetleri giymek sounda kaldık renk seçenekleri siyah lacivert genelde nedennn zaytıf gösterir çünkü:27::27: beğendiğin modelin büyük bedeni hiçbir zaman olmaz :14:
o yüzden hedefe ulaşana kadar doğru beslenelim sonrasında gelsin cıvıl cıvıl alışverişş:21::21::21: mağazalarda istediğin renk ve modelin cuk diye üstüne oturmasının verdiği mutluluk hiçbirşeye değişilmez:32::32::32::32:

maşallahhhh küçük yaşta spor alışkanlığı da kazanır böylece:46::46:

elinden geleni yapıyorsun cnmmm gerisi tartının insafına kalmış artıkk:29:

afiyetolsun neslimmm çalışınca eve gelip dinlenmek istiyor insan ama evde misafir olunca evde daha çok yoruluyorsun mutlaka kolay gelsin bitanemm:29:

yerim onu yerimmmm :emir_bebek: benim plates topları da gelen çocukların oyuncağı olur genelde:9::9:

afiyetolsun prensesimmmm şu pulbiberi bir de ben yemeyi becerebilsemmm:25: metabolizmayı süper hızlandırıyor kuzum kefir ve çörekotu denesen hiç kabızlık problemi yaşamadım bu ikisi sayesinde

afiyetolsun ellerine sağlık cnmmm snein yerine ben koyuverdim :1::1: 3 tane hamur ince olunca sakıncalı değil bişrd eminikmiş afiyetolsun bitanemm portakal suyunu da tatlı niyetine sayalım artıkk:31:

:1::1::1: çok tatlısın Gülayımmm seni beğenmeyen ölsün Sindinin deyimiyle:38: mesaj mesajdır değilmiii o vücut bu istikrarla devam edersen mutlaka gelecek bitanemm:46::46:

bak sen cadaloza afferim ona bak ne güzel teşvik etmiş seni çok selamımı söyle cnmm çok iyi yapmışsın cnm dediğin gibi herşey başına geçene kadar:32::32:

diloşumu spor yaparken görmek isterdimmm cimcime odamı yaptıı:emir_bebek::9: afiyetolsun cnmm :46::46:

oooo birinizi almanyaya birinizi ispanyayamı yolcu edeceğiz şimdi:31::31: gezin kızlar ilerde iş hayatı evlilik hayatı hiçbir yere kıpırdanmıyor fırsatları değerlendirin bencede:13: hemde çıpçıtır olarak hadi bakalım

bızdıkımm bu 7 otlu 5 otlu çaylara ben karşıyım hepsi birbirinin etkisini azaltıyor kanımca mümküns etek tek al demle o zaman hepsinin daha çok faydaısını görürsün bitanem:7:

hay maşallahhh hakikaten abartmış şirinem dediğin gibi daha çocukk tam da ergenlik dönemi sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş farklı yorumlamıştır belki kafasında yufka yüreklim sonrasında da üzülmüşsün:38: gitme kuzum sen bize gel kıskanırız yoksa:23::23: evet cnm burçlar değişmiş garip geldi boğa burcu özellikleri banada:19:

köy salatalığı dediğin acur sanırımmm:56: bende bayılırım ona :56:sıcaklardan yenmiyor bitanem suyla doyuyor insan

aynen dediğin gibi cnmm şimdide oruç tutan öğrencilere zorla yemek yediriyorlarmışş:47::47::47:

oooo sevdim bu cesaretiii ama snein istedikten sonra yapabileceğini biliyorum pek çok kez yaptın çünkü:46::46: evet meyankökünü içtim kşam tadı hoşuma gitti bence kolaya en güzel alternatif içine buzda attım yalnız şeker tadı içerken dedğilde içtikten sonra damakta oluşuyor hani enginar yeriz üzerine su içince şeker tadı hissederiz ya aynen öyle ben sevdim açıkçası ayrıca bilimsel olarak ta test ettim şekerimi ölçtüm yükseltmemiş:46::46::46:

ay ve tüy deneyeceğim gerçi benim bacaklarda hiç kalmadı bir tek malum bölggeye denemek laızm:17::17:

ne güzel böyle anlaşmak dğeilmi hem eşleriniz de mutlu oluyordur kardeş kardeş yaşamak varken hiç gerek yok ama her insan bir değil işte

inş hep böyle olursunuz cnmm:38:

sagol canım dundenberı regl oldum orucsuzum ondan sporaasılmayacalısıyorum yoksa ben orucluyken yuruyus bıle yapmıyorum susarım korkusuyla.meyankökünü begenmenesevındım ama senınkı gıbı olanı bulamadım hep kök gıbı olandan var bulabılırsem denıycem ama.ayrıcabaskaarkadasın menusunu okurken bana yazmısın canım ben 2senedır eve hazırcorbasokmuyorum enhazırcorbam tarhanaır yazın bol bol yapıp kısındakullanıyotum mis gibi:34:

kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
aksama kadar yaparım daha bıseler ınsallah

sagol canım dundenberı regl oldum orucsuzum ondan sporaasılmayacalısıyorum yoksa ben orucluyken yuruyus bıle yapmıyorum susarım korkusuyla.meyankökünü begenmenesevındım ama senınkı gıbı olanı bulamadım hep kök gıbı olandan var bulabılırsem denıycem ama.ayrıcabaskaarkadasın menusunu okurken bana yazmısın canım ben 2senedır eve hazırcorbasokmuyorum enhazırcorbam tarhanaır yazın bol bol yapıp kısındakullanıyotum mis gibi:34:

hoşgeldin Eylülümm aslında iftardan bir 2 saat sonra yürüyüş yapabilsen süper olur insan susarım korkusuyla hakikaten yapamıyor sabah tibeti yapıyorum öğleden sonra tırsıyorum açıkçası ama spora alışkın olunca da bir mutsuzluk oldu bende hakikaten sevdim tadını inş send ekök olanını bulabilirsin
özür cnm Aytenin menüsüne yazarken snein kulaklarını çınlatmışım:17::17: çok alıntı yapınca olabiliyor :4::4: en güzeli ev çorbaları mis misss:56:

Back
X