• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi denerim o zaman parmak ucunda cnm:16:

evet biiri organic cnm

ne zaman baslayacaksin cnm bende seninle baslim :34:

ayyy dimi o ip atlamalar hakikaten eskiden cok hareketliymisim cocukken zaten evin en zayifi bendim annem bazen siska diye cagirirdi:52:
yada kemik corbasi:52: beni deli etmek icin ne olduysa liseye gectigim yaz oldu 15 yasindaydim babam sagolsun artik disarda oynama yasagi getirdi birgun benim cok yakinim olan hocama biseyden dert yanarken laf arasinda bana o da demez mi benim senin gibi kizim olsa disari cikarmam diye ben boyle haa diye kaldim sanriim tum erkek babalar ayni dusunuyo aman kizima sarmasin kimse guya korumacilar olan bana oluyo be :14:nedense de ben cok dikkat cekiyodum sokakta birde babam beni takip eden bi cocuk yakaladi allahtan ben o gun cocuga niye takip ediyosun tarzi seyler soylemedim varya sadece onume bakip hizli hizli yurudum kizkardesimle babamla caddede karsilastik nereye kizlar dedi o isten donmustu amcamla eve gidiyodu bizde firina ekmek almaya benden hoslanan cocukta caddede beni karsisinda gorunce cok sasirdi aylardir benle konusmaya calisiyodu ama ben hoslanmadigim icin ondan yuz vermiyodum:1: neyse babam tamam gec kalmayin dedi sonra coxugu caddenin diger tarafinda nasil gorduyse bu cocuk benim kizlarin pesinde diye icinden gecirmis bak nasil hiissetmis o da diyo anlamadim :1:benve kizkardesim onde cocuk arkada onun arkasinda babam ayy takip eden edene :52: biz firindan ekmegi aldik ciktik yolu uzatip diger tarftan ciktik birde baktik karsimizda diger amcam aa kizlar nereye eve dedik ben hemen koluna girdim ki bilsin aileden biri vaar hadi ben sizi eve birakayim dedi icimden allahim sukurler olsun dedim tabi daha arkamizda babamin oldugunu da bilmiyorum:1: biz sagsalim eve geldik falan baktim babam yok evde anneme sordum falan gelmedi dedi sonra kapi caldi babam bir hsiimla eve girdi o ama soluk soluga noldu dedi annem hemen beni cagirdi o sizi takip ediyodu dimi ben boyle kim dedim o kirmizi tisortlu dedi bilmem dedim o da siz farketmediniz ben gordum icime dogdu sanki biri dediki bu cocugu takip et dedi bende arkanizdaydim dedi anam diye icimden geiciriyorum tabi ben o arada dedi ki sonra siz amcanla karsilastiniz o da eve kadar takip etti en son ben caminin onunde durdu bende geldim ensesinden tuttugum gibi dovdum sokak ortasinda demez mi sen benim kizlari nasil takip edersin diye:52::52: tabi ogunden sonra bana disari cikma yasagi geldi yalniz basima cikma yasagi disarda oynama donemi bitti evde oturdum tum yaz kucuk bir tv aldi odamiza cennet mahallesini izleye izleye gecirdim yazi tabi cips cekirdek nazo esliginde ve ben 3 ayin sonunda liseye basladim arkadaslarim gozlerine inanamadilar noldu sana boyle diye ama okul baslayinca hepsi gitti kilolar sonra dogumdan sonra yine ayni sekil tv yemek olunca dondu geriye ayyyyyyyyyy yine cenem dustu konuyu ordan oraya savurdum ama icimde anlatmak varmis demek ki anlaltim kusura bakmayin kizlar

iyi gecerl cnm

yok cnm zaten ben suan istemiyrum hamilelik ama korunmadim da buay olmazsa koruncam insallah bakalim:1:sansa kaldi artik :emir_bebek:

ooo iyi maceraymış baban amcan ve sizden hoşlanan çocuk tanışamadan bitmiş ne üzülmüştür kimbilir hocanın lafı da bir garibime gitti doğrusu :44:
gerçi büyüklerde haklı kız çocukları erken gelişiyor bilemedim ne kusuru bitanem anlat tabikii zevkle okuyorum ben:54:

anca turkiyeye gelince alcam hatta ben gelince sorarim size yine tum almam gereken yaglari alcam kizlar ilk basta da lavanta yagi alcam cok merak ediyorum kokusu nasil diye:1:
ama gobis icin biberiyeyi kesin alcam insallah

lavanta yağını çok kullandım ama kokusu kalıcı değil 2 günde uçuyor hemen lavantanın kendisini alıyorum şimdi onun kokusu çok kalıcı:12:

ee ise yaradi mi cnm gobis toparlandi mi benim daha cok gobis dikkati cekiyoda
bence ıse yarıyor acaıp ter attırıyo ama ben dıyet yaptıgım dönem yapıyodum ama hangınden toparlandı göbek tam emın degılım ama bence etkısı vardı
hoşgeldin cnmmmm biberiye yağı sür istersen limon yağıda karıştır ama sakın streçi teninle direk temas ettirme :20::20: streç filmin altına penye giy öyle streçle kendini direk temas sonucu ciltte ciddi rahatsızlıklar yapabiliyor:29:
sagol canım aklımda olsun bıdahakıne
oooo sporu görünce bisküvileri affettimmmm:46::46::46: 4 lt su :53::53::53: eylülüm böbreklerini yorma sonra feride de 4 lt içmiş dün ben normalde bile içemiyorum o kadar
kız benım suyla aram ıyı 2gundur orucsuzum kana kana ıcıyorum.ben soguksu ıcemem oyuzden bol bol ıcebılıyorum
yedim çörek otunu anam ağzımın içi zehir gibi oldu. çaylar bende çok işe yaramıyor sanki daha önce çok denedim. dur videonun linkini de atayım
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html
bende neslihan vermişti ordan kopyaladım. kadında hiç yağ yok insan izlerken azıcık sinir oluyo:51::51::51:

canım sagol lınk atmısın ama bızde guvenlı ınternet uyarısı var sıfreyıde bılmıyom acılmıyo malesef sen lınkten bakıp adını yazsana bana ben kendım arıyım

ooo iyi maceraymış baban amcan ve sizden hoşlanan çocuk tanışamadan bitmiş ne üzülmüştür kimbilir hocanın lafı da bir garibime gitti doğrusu :44:
gerçi büyüklerde haklı kız çocukları erken gelişiyor bilemedim ne kusuru bitanem anlat tabikii zevkle okuyorum ben:54:

lavanta yağını çok kullandım ama kokusu kalıcı değil 2 günde uçuyor hemen lavantanın kendisini alıyorum şimdi onun kokusu çok kalıcı:12:
lavantayi nasil kullaniyosun cnm merak ettim :1:
oooooo bende daha ne hikayeler var cnm canin sikildikca soyle bana seni maceradan maceraya suruklerim:1: o cocukta hemsehrim dugunlerde beni hep goruyodu aylardir konusmaya calsiiyodu da ben pas vermiyodum baska biri vardi hayatimda o zamanlar ilk askim:1::1: tabi bian karsisinda gorunce cocuk sasirdi takildi pesime:1:
sanirim artik hayatinda bir daha kiz takip etmez babamdan yedigi dayaktan sonra hemde sokak ortasinda cami onunde yazik ay:26:

ya hocam abim gibiydi yani hala oyle gorusurum o da bizimkilerin kafadan

ben biberiye yağı denemedim Sindim fakat püsküüt denemiş az da olsa faydası oluyor demişti :34:
denemeye deger yani:34:
bence ıse yarıyor acaıp ter attırıyo ama ben dıyet yaptıgım dönem yapıyodum ama hangınden toparlandı göbek tam emın degılım ama bence etkısı vardı

sagol canım aklımda olsun bıdahakıne

kız benım suyla aram ıyı 2gundur orucsuzum kana kana ıcıyorum.ben soguksu ıcemem oyuzden bol bol ıcebılıyorum

canım sagol lınk atmısın ama bızde guvenlı ınternet uyarısı var sıfreyıde bılmıyom acılmıyo malesef sen lınkten bakıp adını yazsana bana ben kendım arıyım
eevt cnm sporla beraber surulurse fayda edecektir :16:
gulaycım gıtmıs tuh bende plates yapayım dıyodum neyse yarına kaldı artık
diger topikte gordum sanki :51:

banucum ben çörek otu aldım da canım ne zaman ve nasıl yemem gerekiyo bu şeyleri. karnım çok şişti wc problemi yaşıyorum ve perşembeye kadar hallolması lazım. artık tansyon düşerse düşsün napim:19::19::19:

Canim kimisi ciyner ama tadi hos olmaz ozaman. Ben aktardan keten tohumu degirmeni aldim onunla ogutup kasiga koyuyorum agzima alip suyla yutuyorum direk tadinida hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sindim lavanta yagi guclu bi ates dusurucu canım. Ben cocuklar ateslenincede kullanirim. Ayrica sinek kovucu vucuduna surdugunde. Ben zeytin yagiyla seyreltip suruyom bahcede otururken sinek gelmiyor. Aklima gelenler bynlar banu nasil nerede kullaniyor bakalim

kızlar kocaman günaydın
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma :((
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı

hoşgeldin Eylülümm aslında iftardan bir 2 saat sonra yürüyüş yapabilsen süper olur insan susarım korkusuyla hakikaten yapamıyor sabah tibeti yapıyorum öğleden sonra tırsıyorum açıkçası ama spora alışkın olunca da bir mutsuzluk oldu bende hakikaten sevdim tadını inş send ekök olanını bulabilirsin
özür cnm Aytenin menüsüne yazarken snein kulaklarını çınlatmışım:17::17: çok alıntı yapınca olabiliyor :4::4: en güzeli ev çorbaları mis misss:56:

banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı

Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo

Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

ayyuzlum ebrunun videosunu zliyorumda sadece yarim saatte yapacaginiz egzersizlerle sikilascak zayiflaicaksiniz diyo ama video 1 saat 4 dk acaba cok ayrintili anlaatigi icin mi 1 saat suruyo valla sadece yarim saat ise supermis yani

Canim kimisi ciyner ama tadi hos olmaz ozaman. Ben aktardan keten tohumu degirmeni aldim onunla ogutup kasiga koyuyorum agzima alip suyla yutuyorum direk tadinida hissetmiyorum

Sindim lavanta yagi guclu bi ates dusurucu canım. Ben cocuklar ateslenincede kullanirim. Ayrica sinek kovucu vucuduna surdugunde. Ben zeytin yagiyla seyreltip suruyom bahcede otururken sinek gelmiyor. Aklima gelenler bynlar banu nasil nerede kullaniyor bakalim

aa ates dusrdugunu bilmiyodum cnm sagol sinekler icinde guzel cozum olmus ayrica zeytinyagida cilde cok iyi geliyo daha ne olsun hem sineklere kis kis diyoruz hem derimizi besliyoruz :12::12:
kızlar kocaman günaydın
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma :((
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı
artik bugun telafi etmeye calisirsin cnm :38:
banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı
evet bende severim tadini sweetde begenmis ayy dur bende turkiyeye gidince iceyim bari:1:
Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo
gecmis olsun cnm daha iyi oolmana sevindim
aksilik iste cnm geldi mi hepsi ust uste geliyo
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

hadi insallah cnm
umarim artik daha dinc olursun
bende tablet olarak icmeye basladim omega3 icinde b6 b 12 falan da var
Tünaydın:3: umarım hepimiz için çok güzel bir gün olsun:16:
sanada tunaydin cnm :16::16:

aa ates dusrdugunu bilmiyodum cnm sagol sinekler icinde guzel cozum olmus ayrica zeytinyagida cilde cok iyi geliyo daha ne olsun hem sineklere kis kis diyoruz hem derimizi besliyoruz :12::12:

artik bugun telafi etmeye calisirsin cnm :38:

evet bende severim tadini sweetde begenmis ayy dur bende turkiyeye gidince iceyim bari:1:

gecmis olsun cnm daha iyi oolmana sevindim
aksilik iste cnm geldi mi hepsi ust uste geliyo

hadi insallah cnm
umarim artik daha dinc olursun
bende tablet olarak icmeye basladim omega3 icinde b6 b 12 falan da var

sanada tunaydin cnm :16::16:

hoşgeldin canım.sende new life omega 3 mü kullanıyorsun.bende maranki vardı o bitsin bunu laıcam eczacımda çok iyi bu marka dedi. işallah şimdiden kendimi süper hissediyorum. q enzimi öğle yemeğimle aldım yarından itibaren her sabah içmeye devamömm

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap

Gülay : 81,9------------------->81
Nura : 81,2----------------->80,7
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>80,7
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>75,6
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->56,3

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016