degilmi guvec yapayim en iyisi. kizlar dedigim davet ettigim arkadasla. birisi arminbercem:)))
popom falan baya duzlesti iki seasnsa duzlesti dedigim kalkti yani. selulit goruntusude epeyce toparladi. varya on dort gun sonrasini iple cekiyorum
canim zaten kardio yapmazsan kilo verilmez. pilatesi sıkılasmak icin yapiyorum. gerci kardio yapmis gibi kalp atislarim tavan yapiyo ama hayirlisi:)))
ay armin bercemi cok merak ettim valla yaa esarp markasi gibi ismi var

soylede gelsinde bi tanisalim senin gibi cana yakin mi yoksa mesafeli midir
vaay süpersin canım zaten en sevdiğim ders beden di bide resim 

voleybol da kaptanlıkta yapmıştım lisede
sporu çok seviyorum 
afiyet olsun canım canın tatlı mı çekti :) sporun güzel yakmışsındır onları 
canım ramazan geçsinde başlıycam ben birlikte başlayalım o zaman 
canım ya neler yaşamışsın öyle benide hiç dışarı salmazlardı 20 yaşında kardeşim olunca tabi tek çocuk gibi büyüdüm ben hep evde hep evde 
anlat tatlım rahatlamışsındır :) inş hayatımız boyunca hiç aşırı kilolu olmayız ince olalım mutlu sağlıklı olalım inş
selam canım:) menün güzel ama karbonhidratlı olmuş inş eriyip giderler canım spor yapmaya çalış bari bugün
geçmiş olsun canım iyi gelir inş
bende oruçlu değilken çok yediğim hissine kapılmıştım :) oruçluyken aç ve susuz kalıyoruz uzun süre ondan :)

bravo sana kız oruçlu halinlemi yaptın süpersin 

köprü mü o nasıl bi köprü yapabilirmiyim acaba 
sen yapabiliyormusun?
afiyet olsun canımm güzel menün 
o eski halimden eser yok simdi diyesim geldi benim ne guzel bizde bol bol oynardik lisede voleybol
okulda cok halay cekerdik sinifca canimiz sikilinca 1 arkadas turku soyler hepberaber eslik ederdik digeri de ogretmen masasini darbuka niyetine kullanirdi

o da bi cesit spor
valla yaptim oruclu oruclu inan cok terledim ben callenatics yapmistim onda bu kadar terlememistim birde cok rahat geldi bana ebru sanki beni gorurmus gibi konusuyodu valla
ayrica o hareketi ben yapsam havamdan gecilmezdi tum dunyaya duyurmustum kesin bu hareketi yapabiliyorum diye bi o hareketi yapamadim zaten ama sonra bu 14 gun gecsin ilk cd sini izlicem orda bunu nasil yapman gerektigini anlatiyomus ebru ablam
kızlar ben su gulayın platesını yapcam you tube yazıyom 41 sanıyelık vıdeo cıkıyo anlamadım gıttı yokmu fıkrıı olan ay spor yapasım geldı vıdeoyu bulamıyom
aaa istersen linkini tekrar bende eklim olurda tekrar bakmak istersen diye cnm
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html insan cok kotu oluyo hevesi kursaginda kaliyo yapamayinca yaa ama aklima geldi senin sirt agrin var doktora danismadan yapmaman gerek cnm
Herkese iyi aksamlaaaaarrr

Kocam ile yürüyüşe çıkıyorum telefonla ugrasmayacagim
iyi yuruyusler cnm
kımsecıkler gelmıyomu benmı göremıyorum

ben varimmm
herkese iyi akşamlaar 

sporumu yaptım geldim
çok fena bir gündü eğer kendi yemeğimi hazırlamasaydım bir sürü cısın kurbanı olabilirdim 

ailecek hoşlanmadığımız yengem bizdeydi 3 çeşit tatlı getirmiş
neden bunlardan yemiyorsun dedi filan suyla doydum dedim geçiştirdim 
Menümü yazayım
Sahur
Geranmali (yumurta rulosu kore yemeğidir içinde 2 tane yumurta var bide taze soğan), zeytin,salata,az fındık
İftar
Domatesli köfte, patlıcan salatası,şekersiz köy eriği kompostosu,1 hurma
spor:1 saat yürüyüş 
3 lt su belki geçer
ayy su ailecek begenmediginiz yengeyi cok merak ettim
ama gercekten menun super cnm masallah su 3 litreyi nasil icebiliyosun yaaa iftardan sonra

var mi bir formulu
menüm
sabah: sahanda yumurta, zeytin, tereyağ ve çok az pide
akşam: taze fasulye kavurması, salata, az pide
pilatesim de tamam sıvı almaya da devam. kendimi çok iyi hissediyorum ama tartı başka konuşuyor. üç gün önce gördüğüm rakamı geri istiyorum yaaaa

aaaa noldu ki bi anda yaa senin menulerde duzenli yani belki odemdir cnm yarina allah kerim sen olumlama yapmayi unutma bende unutmim
aahh ahh asil benimki gurbet yaaa
en azindan senin cevrendeki herkes senin dilini konusuyo bende o da yok
kesin misafiri vardir cnm
afiyet olsun canım seninde menün güzel
tartıya her gün mü çıkıyorsun her gün bir olmazki yarın eksilerde olursun inş canım :)
annemde geçen yapacaktı bozulmuştu, Kolay gelsin işin çok gibi :)
sen gurbettemisin canım?
evet inş herşey yolundadır gelir bence birazdan
banu zaten tartilari toplama karari almisti en son cok sik tartiliyoruz meraktan
İyi akşamlar herkese

Bugün pek bir cıssslı bir gün oldu
Kahvaltı:
Tereyağda 1 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Az pide
Ara:
5 dut ve magnum mini beyaz :18::18::18:
İftar:
1 kase yayla çorbası
1 kepçe fasulye yemeği
1 kepçe etli mantı :18:
2 küçücük kavun
Ara:
1 tane stick Almanya çikolatası

(Tek iyi yanı bitterliydi)
Spor: 1500 tane ip atlama
30 dakika yürüyüş
waww ip atlamalar super olmus cnm bende ramazan bitsin baslarim birde acil ip edinmem lazim
banunun arkadaslarımı var acep gene yok o olmayınca pek sessız oluyo buralar alısmısız
allah eksikligini gostermesin
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 muz
Yarim seftali
5 kiraz
Çeyrek misir
1 bardak süt
7 zeytin
1 lokmacik pide 1 tatlı kaşığı krem peynir
Iftar;
4 y.k sehriye li soğuk yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
3 köfte
Kızartma yemedim
Bol semizotu ve salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 bardak vişne suyu dünden olan şekersiz
1 lokma pide 1 küçük parça sucuk
1 avuç fındık
1 avuç yer fıstığı
3 lt su
1 saat tempolu yürüdük
1 bardak biberiye çayı
1 top dondurma yedim

külahından isirmadim

ceza olarak 50 mekik yapacağım şimdi
ne guzel kendi cezani kendin kesmissin cnm
Çok çok seviyorum canım ya kokoreci

Şubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası
bende cok merak ederim tadini bu sefer giidisimde bi denemek isterim ama her yerden de alinmaz sanirim
Ben ip atlamayı çok severim beden eğitimi derslerinde falan hala ip atlıyorum

o yüzden hiç sıkılmadım. Olsun ablacım sende yarın atlarsın. Ramazandan sonra artık spora tam gaz başlayalım
evet tam gazzzzzzzz kizlar spora asilalim yine 1. olalim:13:
Bende adet olduğumda spora başlarım diyordum da yok belim ağrıyor yok karnım ağrıyor diye diye yine yatışlardaydım
ayy sancili geciyosa kendini yorma cnm