• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz böyle güzel güzel kiloları veriyoruz ama bayramda ne yapıcaz acaba :18:

bayramda mümkün olduğunca midemizi sğlıklı yiyeceklerle dolurup bol su içeceğizki tatlılara yer kalmasın gezmelerde ikram edilenleri de midem rahatsız gibi pembe yalanlarla geri çevireceğiz çünkü tek bir eve gidilmiyorki :31: hepsinde bir tane yse insan 1 kilo tatlı yemiş olur amanınn:25::25: büyün emekler gider:30::30:

Son düzenleme:
hoşgeldin Aytencimmm iyi yaptın cnmmm çok şükür prenseslerim öyle şımartıyorki nasıl keyifler yerinde olmaz:16::16: hemşon da memleketine gidiyor şimdi sağ salim gitsin inş bayram sonu dönecek sen nasılsın herşey yolundamı:54:

Ben iyiyim canım kaptanim:16:
Allah yolunu açık etsin hemşerimin:3:
Bende spor yaptım şimdi. 40 dk Nivea body ile dinamik sabahlar diye bir cd vardı. 15 dk ısınma 15 dk bacak kalça göbek hareketleri yani ana hareketler 15 dk da esneme ve soguma:8:
Farklılık iyi geldi uzun zamandır leslie ablamla beraberdik:9:

gayet güzel ben fazlasını vereceğine inanıyorum bu hafta cnmmm:38:

kızlar bu arada perihan hiç gelmedi uğramadı merak etmeye başladım inş bir sorun yoktur ikiz yeğenlerim usludur:26::26:

Inşallah veririm kaptanım. Ama bugün orucu açınca acaip bir his oluştu. Böyle canım resmen şeker istiyor. Normalde pirinç pilavı ile aram yoktur canım çekti böyle. Babam Şerbetli tatlılarda almış gözüm düştü resmen. Sonra doyasıya pide yemek geldi içimden. Anlam veremedim. Ama kendimi motive ettim saydığım hicbirsey elimi degmedim. Dondurma ile odullendirdim kendimi. Ama anlayamadım neden böyle oldu:31:

Ben iyiyim canım kaptanim:16:
Allah yolunu açık etsin hemşerimin:3:
Bende spor yaptım şimdi. 40 dk Nivea body ile dinamik sabahlar diye bir cd vardı. 15 dk ısınma 15 dk bacak kalça göbek hareketleri yani ana hareketler 15 dk da esneme ve soguma:8:
Farklılık iyi geldi uzun zamandır leslie ablamla beraberdik:9:

allah iyilik versin amin cnmmm inş sağ slaim gidip gelsinn o cd yi bilemzmiyimmmm neslihan ve esmer arkadaşla bir ara baya kanka olmuştuk:8::8: cd siii güzeldir oda canım

afiyetolsun cnmmm oy oy oy kk nın en şanslı kaptanı benim galiba :38::38: şımartacaksınız beni böyle giderse meleklerim:17::17::17:

hakediyorsun kaptanım :38:

Ben geldimmm :3: geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim .:3: umarım keyifler yerindedir:31:

hoşgeldin canım :29:

ayy hiç sormaa çok korkuyorum zaten :18:
ama emeğimize yazık ederiz geri alırsak Allah korusun

bayramda mümkün olduğunca midemizi sğlıklı yiyeceklerle dolurup bol su içeceğizki tatlılara yer kalmasın gezmelerde ikram edilenleri de midem rahatsız gibi pembe yalanlarla geri çevireceğiz çünkü tek bir eve gidilmiyorki :31: hepsinde bir tane yse insan 1 kilo tatlı yemiş olur amanınn:25::25: büyün emekler gider:30::30:
aynen hele bizim orda heryere gidilir :37:
ama o kadar vermeye uğraştık sabredeceğiz aç kalmamalıyız haklısın kaptanım

Hoşbuldum bitanemmmmm:3: nasılsın :54:

Yemiyorum çok tokum falan diyorum sonradan annemde diyet yapıyor diyo canım sıkılıyor bu seferde :D eve 3 kilo baklava alınır her bayramda ama bu sefer ikna etmeye karar verdim en fazla 1 kilo diye :9:

Canim kaptanımizin dediklerine aynen katılıyorum. Biz hepimiz kendimizi motive edeceğiz içten içe sonra masum ödüller koyacağız eğer kaçamak yapmazsak kendimizi odullendirecegiz. Hele birde birkaç kişi ooooooooooo sen kilo mu vermişsin deyinceeeeeeeee havalara uçup daha da motive olup 3 ,4 gün kendimizi çok güzel frenleyecegiz:54::34:

Canim kaptanımizin dediklerine aynen katılıyorum. Biz hepimiz kendimizi motive edeceğiz içten içe sonra masum ödüller koyacağız eğer kaçamak yapmazsak kendimizi odullendirecegiz. Hele birde birkaç kişi ooooooooooo sen kilo mu vermişsin deyinceeeeeeeee havalara uçup daha da motive olup 3 ,4 gün kendimizi çok güzel frenleyecegiz:54::34:

Ooo süpermiş bu

Inşallah veririm kaptanım. Ama bugün orucu açınca acaip bir his oluştu. Böyle canım resmen şeker istiyor. Normalde pirinç pilavı ile aram yoktur canım çekti böyle. Babam Şerbetli tatlılarda almış gözüm düştü resmen. Sonra doyasıya pide yemek geldi içimden. Anlam veremedim. Ama kendimi motive ettim saydığım hicbirsey elimi degmedim. Dondurma ile odullendirdim kendimi. Ama anlayamadım neden böyle oldu:31:

bitanem akşama kadar aç durduğumuz için şekerin düşüyor normal olarak aman diyim sakın şekerli gıdalara saldırma elma yoğurt tarçın bu isteğini giderir uzun süre aç kaldığımız için cnmmm birde sahurda bol protein tüketmeye çalışki seni tok tutsun tatlı krizi olmasın cnm

tşkler cnmm seviyorum hepinizi:16::16::16: aynen gr vermek için o0 kadar uğraşıyorsunuz 3 gün sıkacağız artıkk:32::32:

Yemiyorum çok tokum falan diyorum sonradan annemde diyet yapıyor diyo canım sıkılıyor bu seferde :D eve 3 kilo baklava alınır her bayramda ama bu sefer ikna etmeye karar verdim en fazla 1 kilo diye :9:

malesef bitanemmm bend eiki teopsi oklava burması yapacağım bayrama ama napalımm adet gelenek görenek bird ekilo sorunu olmayan misafirler var irademize kuvvet artıkk

İlk günü atlatırsam geri kalanı kolay gibi

aynen cnmm

dimiiiii bu cümlenin verdiği mutluluğu tatlılar verecekmi hayırrrr üstelik vicdan azabı olarak kalacak:36::36::36:

bitanem akşama kadar aç durduğumuz için şekerin düşüyor normal olarak aman diyim sakın şekerli gıdalara saldırma elma yoğurt tarçın bu isteğini giderir uzun süre aç kaldığımız için cnmmm birde sahurda bol protein tüketmeye çalışki seni tok tutsun tatlı krizi olmasın cnm

Hmmm sen deyince anladım kaptanım ben dün akşam pide yi falan biraz abarttim ya birde sahurda süte musli kattım. Peynir yumurta yemedim tabi kriz gelir normal. Ama çok şükür üstesinden geldim :32:yenik düşünce yani bi ağzımi degdirince ya hep ya hiç gibi olup saldirasim geliyor:27:

Hoşbuldum bitanemmmmm:3: nasılsın :54:

iyiyim canım benim sen? :34:

İlk günü atlatırsam geri kalanı kolay gibi

evet o ilk günü atlatırsak gerisi geçer bencede canım:29:

çok iyi bu bencede inşallah güzel iltifatlar alırız :8:

Hmmm sen deyince anladım kaptanım ben dün akşam pide yi falan biraz abarttim ya birde sahurda süte musli kattım. Peynir yumurta yemedim tabi kriz gelir normal. Ama çok şükür üstesinden geldim :32:yenik düşünce yani bi ağzımi degdirince ya hep ya hiç gibi olup saldirasim geliyor:27:

şeker isteme nedenin anlaşıldı müsli seni ne kadar tok tutabilirki neyseki iraden galip gelmiş:42::42:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 dilim Tahinli ince avuç içi kadar
1 kase süt musli karışımı

Iftar;:
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase cacik
Bol salata
1 tabak güveç Patatesleri yemedim
1 bardak vişne suyu şekersiz annemin yaptığı

5 sıkım çiğ köfte
1 bardak ayran
1 avuç fistik

Su 3 lt
1 maden suyu

Sporum 45 dk Nivea

:16::16::16:

evet sıkalım ki önümüzdeki bayramlarda incecik olarak rahat rahat girelim inş :8:

aynenn cnmmmm:13::32::32::32:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 dilim Tahinli ince avuç içi kadar
1 kase süt musli karışımı

Iftar;:
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase cacik
Bol salata
1 tabak güveç Patatesleri yemedim
1 bardak vişne suyu şekersiz annemin yaptığı

5 sıkım çiğ köfte
1 bardak ayran
1 avuç fistik

Su 3 lt
1 maden suyu

Sporum 45 dk Nivea

Aytencim tahinli avuç içi kadar olan şeyin adı yokmu bakimmm:23::23: tahinli pidemi çörekmiii:44::36::36: afiyetolsun cnm sahurun az olduğu için acıkmışsın iftarın süper

iyiyim canım benim sen? :34:

evet o ilk günü atlatırsak gerisi geçer bencede canım:29:

çok iyi bu bencede inşallah güzel iltifatlar alırız :8:

Saol canımcım bugün irademe sahip çıkmak ile uğraştım galip gelmenin mutluluğu var bende

şeker isteme nedenin anlaşıldı müsli seni ne kadar tok tutabilirki neyseki iraden galip gelmiş:42::42:

Neyse ki hatası anladım bundan böyle daha dikkatli olacağım ve Canan karatayin dediklerini bugün kendimde resmen daha iii anladim

Back
X