Slm meleklerimmmmmm ohh sporumu yaptım duşumu aldımmmm az şekerleme yaptım ve burdayımmmm

nıye kıımsecıkler yokkı canım sıkılıyo sohbete adam arıyorum esım yook bugece dıger topıgımde sessız

geldimmmm bitanemmmm sıkıldınmı sennnn
evet canım dogru hatırlıyosun demır eksıklıgım ve kansızlıgım var ılac kullanıyorum hibiskusun fazlası skıntı oluyomus.ben tadını cook svevıyorum daha cok ıcmek ıstıyorumama korktugum için 1bardakla sınırlandırıyorum.ben cayı pek sevmem kahveyı severım ama sekersız ıcemedıgımden pek tuketmıyorum oyuzden bıtkıcaylarıyla aram cook ıyı.hıbıskusu deneyebılırsın bence 1bardak ama bıberıyeyıde tavsıye ederım hem mıgreenıme ıyı gelıyo hem lezzetlı hemde yag yakıyo.bahcemde yetıstırıyorum taze taze demlıyorum
haklısın canım ama salatanın suyuyla ıyı gıttı:26::26:
bizim bahçeyede dikmiştim ağaç gibi oldu şimdi gelen geçen koparıyor biberiyeyii
Ohh be bu hafta sarı kart yemekten kurtuldum
geçen haftaki sarı kartınıda sildirdin bu hafta takım içinde 2, olduğun için prensesimm

Merabalarr ben geldim herkes iyidir umarım :))
Sabah-öğle karışımı:
1 kase yoğurda pul biber
Domates salatalık peynir
Avuç içinden az köy ekmeğine tereyağı
Ara:
4 fındık 3 ceviz 1 can eriği
Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt(En sevdiğim menü)
Domates salatalık peynir
1 can eriği daha
Spor:1 saat yürüyüş

50 squat
1 dakika plank
afiyetolsun cnmmmmm

selam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm

200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter
menüm
sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:
iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı
sen var yaaaaaa çok uyanıksuın Eylülümmm

önce sporu yazıyosunki ekmekleri görünce zıplamıyim dimiii

ama hakikaten 3 dilim ekmekte nedir bebişimm çok olmuş

sahurda böreğine bişey demeyeceğim o kadar zahmetini çektin ve bugüne kadarda yemedin neyseki 70 dk spor yapmışsınnn

sagol kaptanim

ben hep boyle indiriyordum utube videolarini baska yolu var mi ki :44:
ben tyorrentlerden indiriyordum ama bu kolayıma geldi aynı videoyu torrentde bulmak zor oluyordu
canim bir sey soricam sana sen daha once bende demir eksikligi var demis miydin hic :44:
niye sorduguma gelince bana hibiscus iyi degil demir eksikligi olanlara denilmisti :26: senin bi bilgin var mi o konuda dogru mudur acaba cunku hibiskusu ben de merak ediyorum baya ama korkuyorum icmeye de
bitanem hibisküs toprakta demir bırakmıyor fakat aşırı kansızsan tiroid veya guatr hastasıysan düşük tansiyon sorunun varsa içmemelisin bitanem
yada çok az iç bu ara bende bıraktım ramazanda hangisini içeceğimi şaşırıyorum zaman kalmıyo:26:
yok canim cikmistim wc ye
dedigim gibi bilemiyorum niye boyle oldugunu

ben kilo vermeye 83 kusur ile baslamistim 7 kilo gitmis vucut dinlenmeye gecti belki diyecem de artilar nereden geliyor hic bir fikrim yok :44:
her gün tartılmaki moralin bozulmasın cnmmm bak şimdi şöyle birşey var sürekli olumlama yapıyoruz ya zayıflıyorum diyerek beynin buna şartlanıyor fakat sen tartıya baktığın anda o şartlanmayı zedeliyorsun inş anlatabilmişimdir :26:
iyi aksamlar hepinize kizlar
menum
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli peynirli omletimsi

4 buyuk zeytin domates peynir 5 ceviz 1 kuru erik 1 kuru kayisi
ara 15
1 bardak sut 2 kayisi
aksam 18
bir buyuk kase semizotlu cacik
su 3 lt ayrica yesilcay ve maden suyu
akşam yine az olmuş:44::44:
dun menu paylasmamısım yenı farkettım
dunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet zeytın peynır
öğlen yesılmercımek salata ayran
aksam az patates yemegı salata pancar tursusu
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus 50mekık 15 dk plates
ohhh süper menü afiyetolsun bende iki kez taradım acaba paylaştı da benmi atladım diye

sporda harika

vieo mu indiriyo çok iyiymiş çok teşekkürler kaptanım süpersin ya 
en sevdiğim şarkı kliplerini indircem hemen 
rica ederim bitanemmm
bende şimdi annemle pazardan geldim kaptanımm evet çok sıcaktı sizin oraları düşünemiyorum :)
vaay be ne kadar faydalıymış içelim o zaman marketten alayım ben hemen
canım evet çok faydalı fakat hazırları tavsiye edilmiyor kefir mayası bulabilirsen kendin mayala cnm çok basit zaten taze taze içersin markettekiler çok işlem gördüğü için etkisi kalmıyor zaten tadıda bir garip gelmişti bana