Slm meleklerimmm

sabah kalktım tam gaz işe başladım perdeleri attım salonun camlarını sildim zil çaldı denizliden annemin hala kızları onların kızları torunları

denizliden gelirken uğrayalım demişler kızlardan biri burda oturuyor bende bugün gelen giden olmaz diye işleri bitireyim demiştim neyse hepsi oruçmuş annemi ameliyat olmadan görmek istemişler sürpriz yapmışlar allah razı olsun kızlardan birisi bebeleri doyurduk ama hepsi oruç bir garip oldum büyüklere hiçbirşey ikram edemeyince bayramdan sonra tekrar gelirler inş iftara kalalım dedim ne kadar ısrar ettiysem yol yorgunuyuz gidelim dediler hiç içime sinmedi böyle
aynen cnmmm illa herşeyi kendimiz tecrübe edeceğiz sonra akıllanıyoruz benim anne baba ayrı olduğu için babayla yaşamak naısldır bilmiyorum kuzumm babamla ilişkilerimizde iyi ama ne bilim uzak olunca biraz eksiklik oluyor allah başımzıdan eksik etmesin hiçbirini Aminnnn
aliş uyurken atlamaya çalış bitanemm bende avizelerden dertliyimm here yer avize odammda minnacık bir bölüm var orda atlıyorum artık napim
enişte ne kadar düşğünceliymiş helall olsun valla sindim şanslısınnn
sende sağol bitanemm
evet hem saksımda var hem bahçede mercanköşkü nane filan da diktimm isteyen koparsın bayram sonu hep beraber düzenli bir şekilde başlarız inş kuzum ramazanda hepimiz biraz aksattık olsun bunada şükür dimi:13:
evet Eylülüm hepimiz bayramdan sonra 600 ip atlama + 100 mekik standart yapalım fazlasını herkes kendi belirlesinn başka fikri olan yazabilir 30 dk geçmeyecek şekilde ortak sporumuz iyi olur bitanem aman diyim belini incitecek hareketlerden kaçın çok dikkatli yap
aslında tüm bitkiler kaynatılmamalı cnm sıcak su döküp ağzı kapatılıp demlenirse daha faydalı diye biliyorum
afiyetolsun feridem ohhh sporada başlamışsın nn çoks evindimm

kuzum 3 minik için utanmana gerek yok
ohhhh şükür sohbete başladınnnn

özledik bitanemmm ondan yakınmalarımm

annem ameliyatını olsun yapacağım kemen kışlık domatesleirimi sonrası yavaş yavaş gelir naneler hazır demek afiyetolsun cnmmm
gayet güzle bir menü tatlıda hazırmış bagetleride atarsın fırına tamamdır

hadi kolay gelsin cnmmm tatlıya dikkat 2 çatala izin veriyorum yinede
Slm Gülayımmm iyi yaptın cnmmm misafirler gelince benimde hevesim kaçtı neysekiher yer derli toplu her gün yapınca rahat oluyor bitanem kuruyemişçilerde var o tuz değirmeninden
yoğurtluda olur sütlüde olur kuzummm sütle muzu çırp at buzluğa süper olur
ev işleri arasında en sevmediğim ütüü

kolay gelsin cnm keşke iftardan sonra yapsaydın serinlikte hava zaten çok sıcak