• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptanım selam :) ay yoğunsun baya Allah kolaylık versin

estağfurullah :) ben off yazmışım şimdi farkettim şekersiz yazcaktım bu ingilizceyle türkçeyi kaynaştırma işim nolcak benim :52:

bir daha ingilizceyle türkçeyi karıştırmıycam söz :9::9:

selam canım afiyet olsun :)

afiyet olsn canm olsn çok diil bnce :)

afiyet olsn canm ekmek acıktırmaz inş :)

afiyet olsun :)

Hoşgeldin Fatmacımmm allah yoğunluğumuzu bitirmesin bitanemmm :16::16::16: demekki biz doğru anlamışız:23::23:

Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..:14:
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazım ;)hatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmur ;)geceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor :16::16:
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler ;)2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum ;)

canım hatırlatmaların için teşekkürler :)

yarın için Allah kolaylık versn :)

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 yumurta
10 zeytin
bir avuç ici peynir
pide
salatalik

iftar:
1 kepce mercimek çorbası
5 y.k bulgur pilavı
2 parca tavuk
bol salata
börülce salatası
yesil fasulye kavurmasi

su 3 lt
1 maden suyu
kaçamak 2 top dondurma:17:

cezam ve sporumu yapamiyorum ama cezam olursa yarin yaparim kaptanim :49:

afiyet olsun canım dondurmacı seni :)

Bende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da :ssz:

Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım :9:)
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı

Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim

Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)

Spor: 30 dakika yürüyüş

hindici :D afiyet olsun tatlım :)

Ben geldimmmmmmm:21::21::21: teyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim:34::34:

hoşgeldiin :)

kaptanım bende o mevzuyu soracaktım bizde memlekete gitcez malum internet sorun ben elimden geldiğince girmeye çalışcam buraya yinede :)

peki şu menü yorumları mesaj işi nolcak kaptan sayılcakmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam herkese

bugün iftara davetliydim son anda oldu eski bir arkadaşım erkek o yüzden sevgilimle kavga da ettim :19:

o yüzden bir türlü gelemedim buraya moralim bozuktu ama şimdi iyiyim barıştık :9:

menümü yazayım

Sahur
menemen,zeytin,peynir,salata,fındık 1 avuç,1 bardak ""şekersiz"" vişne kompostosu :1:

İftar
Izgara biftek yanında haşlanmış sebzeler garsona anlatana kadar canım çıktı :52:, maden suyu,1 hurma,1 çay kaşığı sufle arkadaşımın ısrarıyla :17:

spor:eve gelirken 45 dk yürüyüş :8:
su:3 lt yi geçer

canım hatırlatmaların için teşekkürler :)

yarın için Allah kolaylık versn :)

afiyet olsun canım dondurmacı seni :)

hindici :D afiyet olsun tatlım :)

hoşgeldiin :)

kaptanım bende o mevzuyu soracaktım bizde memlekete gitcez malum internet sorun ben elimden geldiğince girmeye çalışcam buraya yinede :)

peki şu menü yorumları mesaj işi nolcak kaptan sayılcakmı?

Bitanem gelebilirseniz yazarsınız fakat netsiz bir ortamda olacağınız için bayram süresince mesajdan muaf olacaksınız ama ben özlerim hepinizi:14:

selam herkese

bugün iftara davetliydim son anda oldu eski bir arkadaşım erkek o yüzden sevgilimle kavga da ettim :19:

o yüzden bir türlü gelemedim buraya moralim bozuktu ama şimdi iyiyim barıştık :9:

menümü yazayım

Sahur
menemen,zeytin,peynir,salata,fındık 1 avuç,1 bardak ""şekersiz"" vişne kompostosu :1:

İftar
Izgara biftek yanında haşlanmış sebzeler garsona anlatana kadar canım çıktı :52:, maden suyu,1 hurma,1 çay kaşığı sufle arkadaşımın ısrarıyla :17:

erkek arkadaşının kıskançlığımı tuttu:6::6: neyseki barışmışsınız:21::21: afiyetolsun cnmmm bende gıcık oluyorum genelde garnitür olarak karbonhidrat koyuyorlar günah sonuçta dokunmuyoruz bende snein gibi garnitür istemem anlatacağım diyede uğraşmam :9: sufle tadımlık utanman gereksiz cnm cımm:16:

hoşbuldum canııım :16: amiin :)

şekersiz anladıysanız evet :23::27:

we understand with sugar:9::9::9: sorry:ssz::ssz:

evet tatlım şükür bitirdimm duvar ve topla yapmak biraz zordu ilk başlarda ya topu düşürüyordum yada inemiyordum :9::9: ama alışıyor insan bir süre sonra sindimm tibete başlarsan harika olur kuzumm 5 tekrarda alışıyorsun bende öyle anlamıştım fakat şekersimiş:46::46:

3/4 ü yağ olsa bile süper bence:46::46::46::46:
Bencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerim :1: ama seni tebrik ederim gercekten maşallah :nazar:
ıallah ayakkabınıda alırsın gulaycım enıste kıyamaz sana.evde bulundurmmamak lazım ınsan dayanamıyo.ben burma kadayıfı cook severım.markete gıttım bugun tatlı bölümüne gectım burmakadayıf almak ıcın.dılımlerde cok buyuktu 2dılımden asagı alsam ayıp olcak fazla alsam evde bıtek ben sevıyorum hepsını yıycem:30::30:dedı 3 dılım alayım yarımkılo gelırdı zaten kızlara zorla yedırırım benımde nefsım körlenmıs olur.benden once 2kısı vardı almalarını beklerken dedım kendı kendıme bak yapma yıycen hepsını yag olarak ustune yapıscak yemesen dayanabılırsın derken ıkna oldum cıktım sıradan kasaya geldımsebzelerımın parasını ödeyıp cıktım.esıme anlattım aksam guluyo bana oruclu oruclu canın cekmıs gıdıp alayımmı dıye.yahu ben nefsımle savasıyorum tatlı hakkımıda bayrama saklıyım dedım :52::52:ama evde elımızın altında olunca ınsan nefsıne zor hakım oluyo:45::45:
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)
ama helal olsun sana cnm
ayrıca enişteyi tebrik ederim Can'ın çektiyse almaya gitcekmiş :nazar:
kımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes:50::50:
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom:19::19::19:
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayım $image.webp
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırım :( birazdan menümü yazcam
Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..:14:
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazım ;)hatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmur ;)geceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor :16::16:
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler ;)2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum ;)
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarına
yağmur bizede hiç durmadı Ramazan'ın başından beri
Selam kızlar ben geldim :) Herkesin keyfi yerindedir umarım bende yarın tekrardan oruca başlıyorum :12:

Ooo süpermiş ablacım instagramdaki zayıflama hesaplarına bende hep bakıyorum bakalım napıyorlarmış diye. Ama bazıları çok takıntılı psikolojisi bozulmuş hala az yedim diyor. :18: Keşke bu hareketleri her gün uygulayabilsek

Sahur çok az değil mi :19:

Allah nazarlardan korusun ablacım :nazar: :emir_bebek:

Afiyet olsun canım :16:

Aynen öyle hiç doymaz ki :1: Bende bir 50 kiloya geliyim de yavaş yavaş dolabı yenilemeye başlıcam inşallah :12::12: Kadayıf fena olmuş ama enişteyle çıkınca yürürseniz eritirsin sen onu :8:

Yine ekmekler fazla olmamış mı :17:

Ohh incecik olcaksın :8::8: :16:

Maşallah canım afiyet olsun :21:

Bekleriz ablacım iyi eğlenceler :))
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim;)
sahurda doydum cnm zaten ben açlık değil susuzluk çekiyorum :(
Boluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak :37:

Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorum
Bende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da :ssz:

Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım :9:)
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı

Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim

Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)

Spor: 30 dakika yürüyüş
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum :1:
menün güzel cnm
Ben geldimmmmmmm:21::21::21: teyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim:34::34:

afiyetolsun cnmmm evet bu arada külbastı favorin oldu :9::9: derimi yedinnnn:20::20: anneannemde bayılır üstelik yasak ama kaşla göz arasında derileri hüpletir sindirimi çok zor prensesimm bence yememeye çalış:29::29: köy yoğurdundan sonra market yoğurdu lastik gibi gelmiştir kesin

biraz da buralara yağsa da serinlesek şu an klima çalışıyor nefes almak mümkün değil:6:

bunu çok çokkkkkk beğendimmmmm :21::21::46::46: çok doğru bir karar cnmmm yaparız birlikte:32::32:

toplardan biri fazla bebişimmm ceza mecburen gelecek:31::31: 15 dk ip atlama yeterli kuzum kolay gelsinn:29::29:

sen gel yeterki cnm benimmm :38: genelde bu ara hep geç geliniyor sahura kadar burda oluyoruz evet cnmm bu gecelerimizi değerlendirmek lazım
hatırlattığın için sağolasın ben sahurumu yaptıktan sonra ezana kadar yapmaya çalışıyorum birde ibadetler gizli olunca daha değerlidir :17: o yüzden pek bahsetmiyorum:17::17::17: biz verdik fitrelerimizi allah kabul etsin birazda bu tarafa yollayın yağmuru :6::6: dolu dolu bir ramazan oldu senin için cnmm kolay gelsin :38:

iyi geceler bitanemmm iyi sohbetler benim teyzem pes etti yazık:29:

afiyetolsun cnmmm bugün sporda yapmışız süpersinnn :46::46:

çok şükür feridem bir yaramazlık yok tatlımm:29:

aman küsermişteee küsme kuzummm zaten iftar sonrası mutfak topla çay faaslı kahve faslı saat 11 oluyor anca toparlanılıyor gelirler az sonra gel sen yine:38:

kuzummm bu ekmekler neden artmaya başladı:20::20::20: sahurdakini anlarım menemenle yedin ama iftardaki çok gereksiz olmuş:19: bol salata yapsaydın cnm benimm ayrıca 5 bardak olmuş bitki çayı aman diyim böbreklerine zarar gelmesin 3 bardağı geçmemeye çalış:7::7: sporda yapmışsın ama o ekmekleri azalt ne olur eylülüm

kuzummm çok canın çektiyse alsaydın keşke oruç tuttuğun için kıyamıyorum ama en doğru kararı verdiğin için tbrk ederimm:42::46::54::54:

belki beş dk mutlu olacaktın yediğin zaman ama sonrası pişmanlık oluyor işte bayramda irademize kuvvet :32:

kadayıf fazla kaçmış bugün kuzum en iyisi sen akşam eniştenin yanında ye iki çatal öğle yediğine inanmamış baksana inşallah ayakkabıyı da aradan çıkartırsın:21::21:

slm neslimmm cnm squatı duvarda denerken sırtınla topu fazla sıkıştırma o ayarı yaptınmı kolay oluyor :29::29: yine de belin düzelene kadar bunu ertele bence kuzummm menün güzel afiyetolsun:46:
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heralde :( sağlık olsun
Hoşgeldin ablacım :16: Aslında iyi olmuş bildirimlerin haftaya cuma olması bayramda yediklerimizle dengeleriz en azından :1: Bu arada ben menüme yazmayı unutmuşum şimdi bayram diyince aklıma geldi. Bugün annem bayramlık çikolatalardan almış tadına bak bayat mı diye şak diye ağzıma atıverdi :17:

Aynen öyle yoğurt ne biliyim değişikti tadı
Ohh afiyet olsun fıstık :)

kaptanım selam :) ay yoğunsun baya Allah kolaylık versin

estağfurullah :) ben off yazmışım şimdi farkettim şekersiz yazcaktım bu ingilizceyle türkçeyi kaynaştırma işim nolcak benim :52:

bir daha ingilizceyle türkçeyi karıştırmıycam söz :9::9:

selam canım afiyet olsun :)

afiyet olsn canm olsn çok diil bnce :)

afiyet olsn canm ekmek acıktırmaz inş :)

afiyet olsun :)
:1:
selam herkese

menümü yazayım

Sahur

İftar

Neyseki barışmışsınız cnm. :)
ayrıca dışarda oldugun halde menünü abartmasının için tebrikler :)
Bitanem gelebilirseniz yazarsınız fakat netsiz bir ortamda olacağınız için bayram süresince mesajdan muaf olacaksınız ama ben özlerim hepinizi:14:

erkek arkadaşının kıskançlığımı tuttu:6::6: neyseki barışmışsınız:21::21: afiyetolsun cnmmm bende gıcık oluyorum genelde garnitür olarak karbonhidrat koyuyorlar günah sonuçta dokunmuyoruz bende snein gibi garnitür istemem anlatacağım diyede uğraşmam :9: sufle tadımlık utanman gereksiz cnm cımm:16:

Sanırım bu Bayram bir sen bir ben kaldık sweetim
cocuklarını bekleyen yaşlı çift gibi :)

Menüm :17:

Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt

iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum

hepinize gunaydin :16:
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktan :52: sonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle :17: simdi de karnim patliyor :14:

simdi de acil cikicam gecms yapamiyorum
ama sanirim cuma bildirim yapmiyoruz oyle mi :44:
ben kendimi salmamak icin yapabilir miyim ya :17: cok mu garip olur :26:
ben eve degl teyzeme gidiyorum hem o hem kuzen cok israr etti ne zamandir gelmiyorsun diye annem de gonulleri olsun git ozlemisler dedi oraya gidiyorum ben de:16: sanirim wifi var onlarin da ama tabi misafirlik yine de pek girilmez ama ben elimden geldigince menu bildirimi yapicam kimse olmasa da gunluk gibi yazarim yediklerimi buraya :9:
en azindan oncesinde tartilip bildirim yapsam donuste de bildirim yapacagimi bilsem daha kontrollu olurum
teyzemin yemekleri tatlilari meshur ve yaptiklarini tika basa yemeyince kiriliyor insanlara :19: zaten napacagimi bilmiyorum kuzen de hem obur hem cita gibi durmadan yer cok zor olacak bu bayram :27:

Son düzenleme:
gunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.

kızlar günaydın. sabah plates esneme yaptın 10dk belim için sanki dünden azdaha iyiyim. voltaren krem aldım sürdüm dünden beri oda iyi geldi sanırım.
hepinize teşekkürler öneri ve ilginiz için.iyiki varsınız. az geçmiş yapayım sanki son mesajlarda bildirim yok diye okudum bi bakayım neymiş aslı ;)

simdi de acil cikicam gecms yapamiyorum
ama sanirim cuma bildirim yapmiyoruz oyle mi :44:
ben kendimi salmamak icin yapabilir miyim ya :17: cok mu garip olur :26:
ben eve degl teyzeme gidiyorum hem o hem kuzen cok israr etti ne zamandir gelmiyorsun diye annem de gonulleri olsun git ozlemisler dedi oraya gidiyorum ben de:16: sanirim wifi var onlarin da ama tabi misafirlik yine de pek girilmez ama ben elimden geldigince menu bildirimi yapicam kimse olmasa da gunluk gibi yazarim yediklerimi buraya :9:
en azindan oncesinde tartilip bildirim yapsam donuste de bildirim yapacagimi bilsem daha kontrollu olurum
teyzemin yemekleri tatlilari meshur ve yaptiklarini tika basa yemeyince kiriliyor insanlara :19: zaten napacagimi bilmiyorum kuzen de hem obur hem cita gibi durmadan yer cok zor olacak bu bayram :27:

bende aynen böyle yapmaya çabalıcam hergün bi mesaj atabilsek yeter. ayrıca bende cuma kilomu yazarım kayıt altına alınır hiç olmazsa + - belli olur değilmi.:16: :16:

banucum ben dun menumu erken yazdımya çünki 5 de akşam yemeği yedim di. ama gece 1 de bi açlık krizi ile uyandım 2dlm kepek ekmek 10 zeytin biraz da peynir yedim yattım haberin olsun :(((( belim ağrıyo cezada çekemem :(((( ya başıma gelenler :((((

bende özlerimkii :5: oo bu kaçıncı kıskançlığı alıştık artık :9: evet pilav patates vardı normalde tabakta ben olmasın dedim anlamadı baktı yüzüme :52:
teşekkürler :38:

it's okey :)

evet canım :) teşekkürler canım :)

ahah kıyamam her gün giremesemde geceleri herkes uyurken girerim ya :)

Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt

iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum

afiyet olsun canımcım muhtmelen karpuz şişirmiştir ondan öylesin :)

hepinize gunaydin :16:
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktan :52: sonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle :17: simdi de karnim patliyor :14:

ay canım o kadar yoğunmuydun :( birden yediğin içindir canım :)

gunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.

selam canım :) baskülü bende götürcem :) şimdiden iyi yolculuklar :)

selam herkese :16:

kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama

akşam giremezsem merak etmeyin :)

öptüm hepinizi :16::16:

allah kabul etsin cnmm geciktirmemek lazım kaçırma artık cnm benim hedefine ne kaldıki bayramda geliyor muhtemelen kaçamaklar olacak sonra 1 hafta toparlamaya çalışacağız değilmi:50: salata veya yoğurt ekmek yemeyi önleyici doyana kadar ye sorun yok üşenmek yok :20: ameliyata kadar verebildiğin kar cnm benim:38:
dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardır
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerim :1: ama seni tebrik ederim gercekten maşallah :nazar:

ama helal olsun sana cnm

Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımEki Görüntüle 1197195
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırım :( birazdan menümü yazcam

Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim;)

Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum :1:
menün güzel cnm

Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heralde :( sağlık olsun

valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonra:52::52::27::27:
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda durur:34:
selam herkese :16:

kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama

akşam giremezsem merak etmeyin :)

öptüm hepinizi :16::16:

ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah

bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim

Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi

aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi

Ben geldim hanımlar keyifler yerindedir inşallah :)

yerim senin tatlı dilini prensesim o senin tatlılığın misafirlerinize afiyetolsun o zaman:23::23:

Teşekkür ederim ablacım inşallah o çikolatalar bana yaramaz :1:

ben fıtremıde kocamın tutmadıgı orucunun fıdyesınıde verdım cook sukur.hatırlatman ıyı olmus yınede gercekten bılmeyen ınsanlarda var

ramazanda kacırıyorum malesef:50::50:

evet fazlaydı ekmekler ama ramazanda kacıyo malesef aslında benım sucum yemegımı hazırlayıp bahceye ındım asmadan yaprak toplamaya ezan okunurken eve gırdım salata yapmaya usenıınce doyayım dıye ekmek yedım malese:26::26:

Bende ilk başta salatalık domatesle karnımı doyurmaya çalışıyorum. 5 dakikada sofradan kalktığım için :17:

selam herkese

menümü yazayım

Sahur

İftar

Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor

ama helal olsun sana cnm

Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımEki Görüntüle 1197195

menün güzel cnm

Instagram oruçluyken hiç iyi olmuyor :9: Takipleşelim ablacım :))
Aynen öyle bu seferde hindiye sardım ama artık yumurtayla devam çok özlemişiz birbirimizi :12:

Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt

iftar:
yarım tabak kuru fasulye
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 bardak biberiye

Afiyet olsun ama sahur az olmamış mı :31:

Back
X