selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir..
dun yakinlarimizi ziyarete gittik isvicrenin bayrami vardi her yer tatil gecede orda kaldik iki saat once eve geldik camasir kartimda gelmis sonunda binadan gorevliler tatilden donmusler ve camasirlarimi yikiyorum bi yandan ev temizligi....
yarinda lunaparka gitcez yine akrabalarla erken uyancam o nedenle islerimi halledim diyorum..
bu arada sonunda bu sabah regl oldum

ben hafta basinda olmak istedim insallah tartiya yansimaz..
bugun tartilamadim tanidigin evinde tarti yoktu...
esimle doktora gitmistik sonucu yazmayi unuttum.. cok sukur ameliyata gerek yokmus simdilik.. ilac verdiler 1 ay sonra tekrar kontrolu var...ama iyi simdilik hersey "tiptop" buradakilerin deyimiyle

bu arada bende carsamba gunu ayran detoksuna baslicam yapmak isteyen olursa bana eslik edebilir

zaten ayda 1 kere yapilmasi sakincali degil..
sanirim neslim yapcak gel neslim carsamba yapalim cnm cumaya bakalim nasil sonuclar alcaz

henuz alinti yapmadim isleri halledim onuda yaparim..
komsum taze borulce getirdi bana acaba onu yogurtlayip yesem mi ne etsem..

pazartesi spora start vercem insallah..aslinda bugun yapcaktim ama ev isleri ile ugrasiyorum birde sirt agrim var biraz reglden dolayi, zaten yarin cok hareket ederim kesin..ama yiyecegim seylere dikkat etmem gerek gerci pogaca yapcam yol iicn yol uzun cunku..insallah kendime hakim olabilirim gerci dun cok guzel hakim oldum sonunda sapittim arkadasla

arakadasta baya kilo vermisisn dedi..kisin oraya gitmistim o zaman kollar gogus bolgen daha siskin gorunuyodu simdi eskisi gibi yeniden zarif durmaya basladin dedi
baska ne yazcaktim hatirlamiyorum ama aklima gelirse yine yazarim artik

hepinizi seviyorum kizlarrrr...