Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yukarda revoflex xtreme reklamı var kullananınız varmı. 8 ay önce almıştım,ilk başlarda çok güzel kullandım etkisini de gördüm. Ama son zamanlarda karnımın üst bölgesinde garip bir ağrı var, özellikle bu aleti kullanırken karın kaslarımı sıktığımda belirginleşiyor o yüzden pek kullanamadım.
bi fikrim yok tatlım

Biz de seni özledik neslimm hoşgeldin :KK60:

Aaahhh ahh sorma şekerim eritelim şu dağları ovaları bıktım ben de gari :KK51:

Ayy sorma ya ben de bayramda eşimin akrabalrını her ziyaretimizde aynı şeyi yaşadım, çok zor hayır desen bir türlü demesen sana zarar, şaşırmıştım napacağımı.. :KK17:

Bayılırııımmm kısıraaa :kk77:
ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser

Ayy sorma ya ben de bayramda eşimin akrabalrını her ziyaretimizde aynı şeyi yaşadım, çok zor hayır desen bir türlü demesen sana zarar, şaşırmıştım napacağımı.. :KK17:

yaşasın yemek yemekkk kısssııırrr aksama yapayım barı malzememde var nasıl sabredıcem sımdı yaa oyyy oyyy

Bankalar alışveriş derken geldimmmm bakim neler yazdınız makresim hoşgeldin kuzum nasıl geçti düğün tepkiler nasıldı anlat bakalım:D:D
Düğün güzel geçti, tepkileri gördükçe daha da güzel geçti diyebilirim. :KK48: Herkese anlatmaktan yoruldum. Bir ara mikrofonu alayım da tek tek anlatana kadar bir kerede anlatıp kurtulayım dedim o derece yani. :KK48: Şaka bir yana kimse beni tanımıyor yok böyle bir şey ya. En son düğünümde makyaj yaptığımdan birde makyajlı görünce beni artık gelin ve damattan çok ben konuşuldum. Kızkardeşim diyor ki abla herkes seni anlatıyor bana. Bazıları diyor ki bekar sanacaklar görücü gelecek sana çocuğu bırak, bende diyorum ki olsun yeğenim derim. :KK48: Çok güldürdüler beni yaa. Çoğu da artık bu kadar yeter daha kilo verme yüzün de zayıfladı diyor. Bende eski halime döndüm diyorum, yok eskiden böyle değildin diyorlar, 13 sene öncesini ben bile unuttum diyorum böyleymişim demekki kas kaybetmedim ki. Yaş faktörüde var tabi. O zamanki cildimle şimdiki bir mi. Bir de kilo alıp verince ister istemez biraz değişiklik olur tabiki.

Sarı kart mı aldım kaptanım, bu ara kötü gidiyorum gerçekten

malesef tatlım aylık %2 barajını geçemedin takım içi ilk 3 e girince siliniyor kuzum:KK19:

kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi

hoşgeldin neslimmmm:KK74: yokluğun çok belli tatlım

bu günki menumle işe başlayım kaptan mesaj alınmıştır

oyy oyyyy derdım daglardan buyuk ama erıtıcem ben o dagları sımıtlerı
o dağların hepsi ovaya dönüşecek nurum merak etme sen az sabır:KK19:
bu hafta Allahın ıznıyle ılk ucteyız ınsEn Büyük KK

hadi inşallahhhh:KK69::KK69::KK37:

haydı bakalım gorelım menulerını RengarenkNesli RengarenkNesli :KK45:

öncekileri yazarsa neslim 1 hafta ağırlaştırılmış ceza alır:confused:

tebrikler kızlar

selam canım sağlık olsun zor tabi ruhsal durum bozulunca normal yani. herşey gönlünce olsun

kız kaçak menuleri yazmaya gerek yok zate ne buldum onu yedim cenaze evinde. habire laz böregi dolma geldi komşulardan tıkındık boğaz tokluğuna önümde koca bi göbek oldu zate canım sıkkın

offf laz böreği yazıp durma neslim içimin yağları eridi:kk77::KK17: bu hafta işin zor bastır spora:KK49:

Eksik menülerimi yazayım hemen kaptanım kızma

Perşembe
Sabah (7:45) kkk
Öğle (12:00) et sote, salata
Akşam (18:30) az tavuk, salata,yoğurt

Cuma
Öğle (12:00) 6 kaşık etli nohut, salata
Akşam (20:00) az pilav üzeri et kavurma, 3 sarma, 1 dilim baklava, ayran (kına gecesi için kuran okundu yemek verildi kardeşimin yemeğinden yedim artık)

Cumartesi
Öğle (14:00) az kuru fasulye
Akşam (19:30) birkaç minik pasta, iki çatal yaşpasta (düğündeydim)

Pazar
Sabah (10:00) kkk
Akşam (18:00) bir tabak bol yeşillikli kısır, yoğurt

afiyetolsun cnm kardeşinin düğününde eli mahkum tatmak lazım afiyetolsun yaramasın inş tatlım dünkü menün süper rabbim ömür boyu sağlık mutluluk huzur versin kardeşine:KK68:

yalnız en az hedef 400 gr kuzummm:KK51:

selam kızlar nasılsınız
banucugum bayıldım % 2 tablona valla
ben doğurup gelcem valla oyalanmadan bana böyle gazlar lazım 72 kg olmuşum :KK43:

oyyy kayıp şirinem gelmiş bi ce deyip yokoluyorsun iyiyiz kuzum sen nasılsın paşamın keyfi yerindemi:KK60:tablo için tşkler tatlım gel ge senin için yerim her zaman hazır canım benim:KK19: hamişsin tatlım sağ salim al kucağına hem emzirme avantajın da olacak korkma o kadar fazla almamışsınki:KK15:

sağol canım. 76 yaşında kaynımdı vefat eden şeker hastasıydı hiç dikkat etmedi şeker böbreklerini akciğerini ve karacigerini mahvedip işgörmez hale getirince öldü neticede yaşıda vardı.karatay hocamın anlattıklarını rizede yaşadım canlı diyebilirim. beni üzense tüm insanların çaresizce hasta olmasıydı dilim döndükçe anlattım hatta kefir istedi bitanesi yollucam dedim bu gün yarın kargolucam bakalım.

allah razı olsun neslim gönder tabiii sonra çoğaltıp herkes faydalansın:KK19:

bekleriz erikcim
banum bize çok hizmet ediyor ellerine sağlık olsun

seve seve kuzum ne demek:KK60:
Heeee kısır, uzun zamandır yememiştim madem karatayda var affetmedim yedim :kk77:

afiyetolsun kısır serbest bitanmem:kk77:

Eritcez gariii gamzemmmmmEn Büyük KKEn Büyük KK
:KK76::KK76:

ama varya 13 yıllık evliyim toplamda bukadar laz böreği yemedim düğün 3 tepsi geldi hepsini ev halkı yedik öğle akşam sabah ye babam yeee

deme neslimmmmm :KK57::kk77: şimdi de sabah öğle akşam koş babam koşşşş:KK70::KK70: gülü seven dikenine katlanır tatlım:KK22::KK22:

Kızlar yukarda revoflex xtreme reklamı var kullananınız varmı. 8 ay önce almıştım,ilk başlarda çok güzel kullandım etkisini de gördüm. Ama son zamanlarda karnımın üst bölgesinde garip bir ağrı var, özellikle bu aleti kullanırken karın kaslarımı sıktığımda belirginleşiyor o yüzden pek kullanamadım.

bitanem bir ara bende alayımd edim ama vazgeçtim lastikleri dayanmıyormuş evde varsa kullan bence aprı geçiciyse sorun yok karın kasların çalışıyor demektir ama uzun sürüyorsa yapma tatlım

evet banum yanlış anlamış olsun ölen öldüğüyle kaldı işte.şeker en tatlı zehir diye boşa demiyor karatay hocam :KK43:

evet neslim ben görümcen zannettim:oops::oops:tekrar başınız sağolsun

ben kısa yolu buldum dokunuyor hastayım diyorum ısrar etmiyorlar. öyle diyet miyet diyince üstüne geliyorlar en güzeli hastayım mideme dokunuyor gibi manevralar ısrarı keser

en sık başvurduğum yöntemdir benimde biraz pembe yalan oluyor ama napim:oops:

hosgeldın kaptanım.. neler aldın bakam:KK59:

Hoşbuldum nurummm aman sorma battım yine sırf şu bereket olayı yüzünden aldım olsun bulunsun ne diyelim:KK28:genelde bakliyat türü aldım tatlım

Back
X