Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahi bir durum galiba:)tesadüf 500gr verdim:)Sahi eylülcüm senin neden 0.5 yazıyor kaptandan bir mesaj mı acaba![]()
Kaptanim tarif cay kasigi ölçüsüyle zaten günde iki kere çok geldi demek sana
Menüm
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 1 dilimekmek roka turp
Öğlen kefir mandalina
Aksam mercimek köftesi ayran
2bardak Yeşilçay 1bardak biberiye
16 dk karin videosu tiffany 100 mekik
Kizlar selam annemdeyim.tansiyonu çıkınca kadının perdeler cekyat kiliflari yikanip kalmis ortada işten sonra geldim temizlik yaptim kiliflari taktim cok yoruldum allahtan perde yarina kaldi bide onla ugrasamazdim
Zate b12 ve dvit sinyali veriyor bedenim kemiklerim belim dizim dirsegim agriyo yarin sabah yaptiricam bakalim ikisinide kalcadan eczacim yaparim demisti
neyse menumu yazayim
sabah kefir corekotu ketentohumu oguttum yuttum 1 fincan sicak karanfil tarcin cayi ictim
kahvalti peynirli omlet li karatay ve avakado
ogle 1 tarcinli greyfurt 1 kase yogur
az taze fasulye ve az firinda kiymali patates
aksam az bulgur 2 tabak etli kurufasulye az tursu ve domates
spor sabah biraz plates esneme
is yerine 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 10dk yurume bol ev işi :)
kizlar az onve zil çaldi komsu elinde koca tabak asure gekdiyemedim tabii
Günaydın kızlaaar![]()
Sahi eylülcüm senin neden 0.5 yazıyor kaptandan bir mesaj mı acaba![]()
İlahi bir durum galiba:)tesadüf 500gr verdim:)
Kaplumbağa misali gram gram gidiyommm obada şükürgerci
merhaba gunaydın kızlarrrr
of kızlar artılarım yuzunden şimdilik hala 77lerde sürünüyorum. bu gün bi görevim vardı hemen bildirim yapılsada bende görevimi işim yokken yapıversem :)
saol kaptanım bundan sonra cok daha etkın olacagım ıns
Günaydın nurummm 138 mesaj süper cnmmm
aynen tatlım ama yine de güzel en azından artılarınla birlikte verdiğini düşünürsek![]()
günaydın kızlar
dün annemde kaldım akşam ev işi sabah camları sildim bu gün perdesi takılacak. canım çıktı yoruldum. akşamda uyuyamadım annem sağolsun perdelere ve koltuk kılıflarına benim hazırladığım ekolojik deterjan yerine marketten aldığı kimyasal deterjanı kullanmış.neymiş temiz olsunlarmış. anam o ne kokuydu alışık olmayınca kokudan uyuyamadım birkez daha anladımki o deterjanlar bizi yavaş yavaş zehirliyor.annemde kokudan rahatsız olmuş kızarım diye seslenmemiş sabah uyuyamadım diyince söyleyiverdi iyi şimdi anladınmı anne dedim o deterjanı lütfen kullanma dedim yok daha ellemem dedi.
saol kaptanım bundan sonra cok daha etkın olacagım ıns![]()
ayy neslım sorma ben deterjan kokularını cok severım bu arada organık deterjan kullanıyorum.. gecen bır koklayıp dedım aman yarabbım mahvettı benı gozlerım sulandı bogazım genzım yandıgünaydın kızlar
dün annemde kaldım akşam ev işi sabah camları sildim bu gün perdesi takılacak. canım çıktı yoruldum. akşamda uyuyamadım annem sağolsun perdelere ve koltuk kılıflarına benim hazırladığım ekolojik deterjan yerine marketten aldığı kimyasal deterjanı kullanmış.neymiş temiz olsunlarmış. anam o ne kokuydu alışık olmayınca kokudan uyuyamadım birkez daha anladımki o deterjanlar bizi yavaş yavaş zehirliyor.annemde kokudan rahatsız olmuş kızarım diye seslenmemiş sabah uyuyamadım diyince söyleyiverdi iyi şimdi anladınmı anne dedim o deterjanı lütfen kullanma dedim yok daha ellemem dedi.
ben tsk ederım kaptanım
Sen her zaman faalsin kuzum tşk ederimm![]()
insan kullanmayınca farkı görüyor tatlım. organik deterjan kullanmana sevindim. bende bazan urunum bitiyor sıkışınca migrostan fros marka alıyorum kokusuz oda makbulayy neslım sorma ben deterjan kokularını cok severım bu arada organık deterjan kullanıyorum.. gecen bır koklayıp dedım aman yarabbım mahvettı benı gozlerım sulandı bogazım genzım yandı
aaa aklımda bulunsun genellıkle stokluyorum.. ben herseyımı organık kullanıyorum afedersın wc temızlıyıcımı bıle...insan kullanmayınca farkı görüyor tatlım. organik deterjan kullanmana sevindim. bende bazan urunum bitiyor sıkışınca migrostan fros marka alıyorum kokusuz oda makbul
switim hammadede alınacak bulunmayacak bişi değilki gülüm. izmirde organik ekolojik ürün satan mağazalardan çamaşır sodası ve arapsabunu ( yanlız yanmış yağlardan üretilen market arapsabunu değil) alacaksın istersen boraks ta alacaksın
Neslim deme bu kadar fark ediyor demekbir an önce alayım hammaddeyi
![]()
way kafadarıma bak sen peki ne kullanıyorsun marka olarakaaa aklımda bulunsun genellıkle stokluyorum.. ben herseyımı organık kullanıyorum afedersın wc temızlıyıcımı bıle...
al kullan bidaha kullanamazsın suni kokulu hiçbişiye yanaşamazsın.kapıcı merdivenleri siliyorda ben kapıya kendimi dar atıyorum boğuluyorum o sözde yüzey temizleyicilerin kokusundan
Neslim deme bu kadar fark ediyor demekbir an önce alayım hammaddeyi
![]()