- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ozaman uzulmiyeyim yilbasindan somra baslarim insallah
hedefine ulaştıktan sonra ohhh mis gibi şekil verirsin vucuduna gülümm

haid gözün aydın smileyler gelmişş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman uzulmiyeyim yilbasindan somra baslarim insallah
p90x3 programına başladım cnm pilatesten yogaya her tür sporun olduğu 30 ar dk lık videolar varbayanlar için olan lean takvimini yapıyorum bakalım değişiklik olacakmı
yarına inş geçer cnmm ısınma hepimzie zaman kaybı gibi gelebiliyor fakat spor öncesi atlamamak lazım ısınmada soğuma da önemli![]()
İyi geceler kızlar, ancak geldim eve hemen menülerimi yazayım
Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, ceviz, domates, salatalık
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam, 4 biber dolması, az et sote, 2 yk bulgur pilavı, salata
Bugünkü menümü utanarak paylaşıyorum
Kahvaltı yapmadım
Öğle bir ızgara tavuklu sandviç
Ara şekersiz çay
Akşam 2 kuru patlıcan dolması, yoğurt, et sote
gunayfin kizlar. of ya nefsime hakim olamamamk gibi bir durum var bende. acaba bunun bir ilaci varmu ki. yada ameliyati. nefsimi aldirip kurtulmak istiyorum. malum dun dogum gunu vardi. yemeyecem dedim ama oructan cikinca insanin gozu donuyor. menuyu ne siz sorun ne de ben soyleyeyim. kendime kiziyorum kizdikca da cislardan yiyesim geliyor. ne bicim bir kisir donguyse. gecen fugunde usuduk demistim ya. danirim karnima vurdu. dikis yerlerim aciyor simdi. davul gibi sistim
güzelmiş canım bakacağım internetten sporun faydası olmaz mı mutlaka olur
evet haklısın ısınma önemli gerçekten bugün biraz daha iyi gibi bundan sonra ısınmadan başlamayayım bari![]()
Kaptanim canim benim mahrummu ettin beni sana
Söz vermiştin neslimmmher ne kadar spor yapsan da 2 günün telafi ye gidecek
1 gün konuşmuyorum seninlesalı günü görüşürüz
Kaptanim canim benim mahrummu ettin beni sana![]()
Kizlar selam hafta sonu malum ugrayamadim pek keyifler iyidir umarim
Bu gunki menumu yazayim
Sabah kk kahvalti
2 de 3 minik dağ armudu kefir
5 de firinda kiymali palican ve keskek
Salata
Spor sabah 1 .10dk yurume ve aletlere binme
Az sonra yine spor yapacam yazarim gene
sana ne gerek varki. maşallah aldın başını 75 e gidiyorsun. az sıksan mezun bile olacanGulayim o ilactan varsa banada yolla nolur
Isınmayı sakın atlama kuzummmsporsuz bir hayat düşünemiyorum tatlım
![]()
Aksam sporumu da yaptim 45 dk lesli+eliptik+bisiklet olarak dusumuda aldim bakayim kimle var
bu hafta yenildik size ama haftaya rövanş yaparızGülayım sabitmiş free takım nota aldı anlayacağın
Severim seniEllerine sağlık kuzum bugün çok yordum seni
tüm görevlerini başarıyla tamamladın tşkler rengarenk neslim benim
bu durumda makres ve nurun aylık %2 barajından aldıkları sarı kartları silindi tbrkler
Alişimizin doğum günü kutlu olsun o zaman neslim sağlık ve başarı dolu nice güzel yıllar dilerim küçük prensimizebitanemm minik kekler yapsan cupcake gibi çocuklar sever
sen yemeyeceksen için rahat kuzumm
saol kaptanım... neslı tabıkı cın gıbı ısın sakası oheyoo sarı kartlar gıttı
Kim demiş kötü durdun diye ellerine sağlık tatlımm regl olacağın için az tuttuğunu biliyorum yoksa coşardı benim neslim
ben sevdim
Bence sonucumuz gayet güzel nurum neden öyle diyorsunkinota almadık ama sildiremedikte
tbrk ederim kuzum
çok haklısın tatlım meleklerimmm geçen cuma dahil ve dün dahil olmak üzere lütfen mesajlarınızı sayın profillerinizden sayarsanız daha kolay olur ben sayarsam -10 yaparım ona göre
ilahi nurrr
sen hiçbirzaman şaşkın olmadınki tatlım cin gibisin maşallah ama biraz dalgınsın sadece
akşam akşam iyi güldürdünüz çok yaşayın emi
hmmm mezun olduktan sonra sende free takımın üyesi olacaksın kuzumm yok öyle kaybolmak
evet çok güzel oluyor hele cevizle tavşan gibi hissediyorum kendimi artık
ne güzel yapıyorsun gülüm enişte yatsın kalksın dua etsinn böyle sağlıklı beslediğin içinnazar edeceksin kendine gülüm her hafta ilk 3 maşallah
istediğin zaman mezun olabilirsin kuzum 500 gr verdikten sonra
ahahahahhemende caktirmissin kaptanda istemis. Benimkileri sen sayacaksin ablandan ceza sana![]()