Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar, ay yenge olmak ne zormuş :KK48: yeni geldim eve akşam yatmadan yatmaya geliyoruz artık :KK46: Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt

Merhaba kızlar, ay yenge olmak ne zormuş :KK48: yeni geldim eve akşam yatmadan yatmaya geliyoruz artık :KK46: Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Su 2.5 lt

Hoşgeldin Gamzecimm tabii ki öyledir dünyanın en tatlı varlıkları :KK46::KK46:

afiyetolsun cnmmm :nazar: spor yapmaz olduns naki gamzemo_O

Peki tatlım aman sporu ihmal etmeyelim artık üst sıralara çıkalım :KK23::KK23:
Yarın şöyle güzel bir Leslie ile 5 miles fat burn düşünüyorum bakalım.. Sonra da sevgili deryanın eklediği güzel videolar var onları çok merak ediyorum, yarın denerim.. Senin p90*3 nasıl gidiyor kaptanım

Yarın şöyle güzel bir Leslie ile 5 miles fat burn düşünüyorum bakalım.. Sonra da sevgili deryanın eklediği güzel videolar var onları çok merak ediyorum, yarın denerim.. Senin p90*3 nasıl gidiyor kaptanım
süper olur bitanemmm deryanın videoları aklımda benim de ilk ayı bitirdim kuzum yarın 5, haftaya başlıyorum:D 2 ay da bitince her gün bir tane deryanın videolardan deneyeceğim bende gerçekten hepsi süper:KK76::KK76: sen önce denersen tavsiyelerini alırız cnm:KK19:

süper olur bitanemmm deryanın videoları aklımda benim de ilk ayı bitirdim kuzum yarın 5, haftaya başlıyorum:D 2 ay da bitince her gün bir tane deryanın videolardan deneyeceğim bende gerçekten hepsi süper:KK76::KK76: sen önce denersen tavsiyelerini alırız cnm:KK19:
ooo süpersin kaptanım başlamak bitirmenin yarısıdır diye boşa söylemiyorlar.. tamam kaptanım denedikçe paylaşırım ;)

slm davetiniz için tşrler Sweetdimple ben Aslı :KK54:

Merhaba Aslıcım hoşgeldin cnmm ben de bir merhaba diyebilmek için seni bekliyordum
ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süren başlayacak 2 hafta deneme süremiz var bu sürede paylaşımın ve katılım yeterli olursa takım listesine gireceksin cnmm haftasonu olduğu için biraz durgun yarın daha çok konuşuruz bitanemm aramıza hoşgeldin :KK36:

387.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 62,1-------------------->61,6
makres---65,5-------------------------->65,4
35nur35----98-------------------------->97
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->50,9
Sindi564----82------------------->81,4
Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----80----------------->79,6
YENİ HEDEFLER GELSİN MELEKLERİMMMMM :) BANUNUN YERİNE HEEEEEE
İLK HEDEF BENDEN OLSUN

heyyttt be hedefımı seveyım beeee

Sabah kk kahvaltısı
Su 2.5 lt
nesı zormusss kızzzz oyyy o melek sımdı cennet kokuyodurr cennet

Back
X