Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın meleklerimmmmm:KK37::KK37::KK37:güzel bir hafta olsun hepimiz içinnn:KK68::KK68:

Günaydın 6.takım
Nalısınız fıstıklar görüşmeyeli, keyifler yerindedir inşallah. İşler birikmiş önce biraz toparlayayım sonra dönerim, 55 sayfa da geçmiş var maşallah, bakalım bitirebilecekmiyim.

Günaydın bitanem hoşgeldinnn:KK74:iyiyiz talım şükür senne yaptın işleri kolaylayabildinmi:KK19:

heyyttt be hedefımı seveyım beeee

sev tabiiiii:KK28::KK28:

günaydın nurummm:KK60:

günaydın kızlar

:KK60::KK16::KK16:

deryanın videoları da ne kızlar gene ne keşfettiniz bakimm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ardio-calismalari.766092/page-6#post-37707932

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/barre-workout.766087/page-5#post-37707413

derya arkadaşımızın bizzat denediği memnun kaldığı videolar meleklerim bir göz atın isterseniz:D

ben persembe menumu yazdım dıye hatırlıyorum ama nese dun cok dusundum ne yedım dıye buldum:KK53:

persembe gunu menu
sabah kk kahvaltı + yarım eksı nar
aksam
bol soganlı bıberlı salcalı tavuk fırına attım ondan yedım
bulgur pılavı 3 kasıkcık
barbunya

cuma menum
sabah kk kahvaltı
yıne kahvaltı gıbı yaptık esımle
azıcıkta barbunya kalmıstı ondan yedım
roka maydonoz tere:KK16:

sabahları 40 ar dk yuruyus aksamları sporumu yapmadım:KK23:

ben persembe menumu yazdım dıye hatırlıyorum ama nese dun cok dusundum ne yedım dıye buldum:KK53:

persembe gunu menu
sabah kk kahvaltı + yarım eksı nar
aksam
bol soganlı bıberlı salcalı tavuk fırına attım ondan yedım
bulgur pılavı 3 kasıkcık
barbunya

cuma menum
sabah kk kahvaltı
yıne kahvaltı gıbı yaptık esımle
azıcıkta barbunya kalmıstı ondan yedım
roka maydonoz tere:KK16:

sabahları 40 ar dk yuruyus aksamları sporumu yapmadım:KK23:

Yine maşallahın var cnmm iyi hatırladın:KK9::KK9::KK9: menüler süperr :nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

deryanın videoları da ne kızlar gene ne keşfettiniz bakimm
Kaptanım linkleri vermiş neslim, ben Leslie ve Callanetics ile derya sayesinde tanıştım dünyadan haberim yokmuş :oops: Derya arkadaşımız sporla 42 bedenden 36-38 bedene düşen bir anne :KK9:

***6.Takım 386. ETAP ***
TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ

1. BayilanBayilana(98,9/ 98/ 0,9/%0,91) ******** :nazar::nazar::nazar:
2. eylul sıla(62,6/ 62.1/0.5 /% 0,80)
VE
makres76(66/65,5 / 0,5/% 0,76)
VE
merinetya(75,5 /75 /0,5 /% 0,66)
3. neslihank4( 77,5/77,1 /0,4 /%0,52 )
VE

Ahbirkingcharlesimolsa(79,8/79,4 /0,4 /%0,5 )

HEPİMİZ DERECEYE GİRDİK :))))) :KK70::p:p:p
Tebrikler kızlar, sarı kart silindi mi şimdi.

GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.
Alinin doğum günü kutlu olsun canım, nice yaşlara hep birlikte ulaşırsınız inşallah.

yeniyil-jpg.27513

Hedefler gelsin:KK28::KK28:1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim:KK71::KK71:

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|> 62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----81,8------------------->

Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->70

Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak:D:D

Aslında yılbaşına kadar bitirmek istiyordum ama bu ara biraz midem kötü, sürekli atıştırmaya başladım sebebini bilmiyorum ama sürekli aç hissediyorum kendimi. Stres mi yaptım bilmiyorum o yüzden midir ama bu hafta artıda çıkmazsam iyi. Buralara kadar geldim şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım şeflik sınavını çok kafama takıyorum. Ders de çalışamıyorum bu da beni strese sokuyor. Başka bir sebep bulamadım ama tekrar diyetisyene başlamaya karar verdim. 18 Kasıma randevu aldım, eski diyetisyenim gitti yeni gelmiş bakalım ne durumda. Önce kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum eğerki menüleri hoşuma gitmezse devam etmeyeceğim. Sanırım ben karatayı çok iyi yapamıyorum. Kendimi çok mu kasıyorum onu da bilmiyorum ama gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 62,1-------------------->
makres76----65,5-----------------|>65,1
merinetya---75-------------------------->
35nur35----98-------------------------->
neslihank4 ---77,1 ------------------------->76,7
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----82------------------->

Gamze----79,4------------------------->78,9
Ayyüzlüm----

yeniyil-jpg.27513

Hedefler gelsin:KK28::KK28:1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim:KK71::KK71:

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|> 62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----81,8------------------->

Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->70

Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak:D:D

Aslında yılbaşına kadar bitirmek istiyordum ama bu ara biraz midem kötü, sürekli atıştırmaya başladım sebebini bilmiyorum ama sürekli aç hissediyorum kendimi. Stres mi yaptım bilmiyorum o yüzden midir ama bu hafta artıda çıkmazsam iyi. Buralara kadar geldim şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım şeflik sınavını çok kafama takıyorum. Ders de çalışamıyorum bu da beni strese sokuyor. Başka bir sebep bulamadım ama tekrar diyetisyene başlamaya karar verdim. 18 Kasıma randevu aldım, eski diyetisyenim gitti yeni gelmiş bakalım ne durumda. Önce kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum eğerki menüleri hoşuma gitmezse devam etmeyeceğim. Sanırım ben karatayı çok iyi yapamıyorum. Kendimi çok mu kasıyorum onu da bilmiyorum ama gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
güzel bi hedef 4 kilo ne olacak elinin kiri ;)

Back
X