Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .:KK51:

sizleride tanimak isterim ....:KK19:
Ay yasi yasima uygun bi uye bende 38 yas 2 cocuk. Basladiimda sen kilodaydim simdi 77de takildim dun gibiydi cok zor verdim insulin direncim vardi onu karatay sayesinde yendim kilolarda gitti.alanya da yasiyorum

Ay yasi yasima uygun bi uye bende 38 yas 2 cocuk. Basladiimda sen kilodaydim simdi 77de takildim dun gibiydi cok zor verdim insulin direncim vardi onu karatay sayesinde yendim kilolarda gitti.alanya da yasiyorum

Ne guzel vermisin neslihan masalhh:nazar: bende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi :KK12: simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..:KK5:

Ne guzel vermisin neslihan masalhh:nazar: bende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi :KK12: simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..:KK5:
Valla ben verdiysem herkes verir kilocuklari

Slm kızlar bugunkü menüm:
Kahvaltı :
2 yumurtadan omlet
1 kase Müslili yoğurt
Yoğurdun içine fındık

Öğle:
1 Türk Kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam:
1 servis kaşık bulgur
Fırında tavuk 3 küçük parca
bol salata

Spor henüz yok

Slm kızlar bugunkü menüm:
Kahvaltı :
2 yumurtadan omlet
1 kase Müslili yoğurt
Yoğurdun içine fındık

Öğle:
1 Türk Kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam:
1 servis kaşık bulgur
Fırında tavuk 3 küçük parca
bol salata

Spor henüz yok
Menu fena degil spor da ev isi olmustur sana malum 2 ay evden uzaktin :)

slm arkadaşlar dün gelemedim üzgünüm ,güzel bir gün diliyorum..:KK25:
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :)
ıyım tsk sen nasılsın ooo asure mı onada bayılırım heeeee Allah kabul etsın
Ay bu yıl kısmet olmadı yiyemedim yaa 1 kasecik bile yoktu keşke biri yapsa da yesem :(
Bende tek seferde degil parcali anca 100.150 yaparim
Bende bende aynen yapıyorum neslim
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .:KK51:

Slm cnm bende sindi yaş 24 evliyim 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğluşum var ev hanımıyım 90 kilo ile başladım şuan 80 lerdeyim
Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin de kilo verilir nasılsa

Ben ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben
Ek spor olmuştur neslim sana :)

Hoşgeldin arkadaşım aramıza :)

Ay bu yıl kısmet olmadı yiyemedim yaa 1 kasecik bile yoktu keşke biri yapsa da yesem :KK43:

Bende bende aynen yapıyorum neslim

Slm cnm bende sindi yaş 24 evliyim 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğluşum var ev hanımıyım 90 kilo ile başladım şuan 80 lerdeyim

Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin de kilo verilir nasılsa

mrb hosbuldum canim ben Aslı memnun oldum, tskler Sindi insalh saglikli bir sekilde veririz kilolarimizi :KK49:

mrb hosbuldum canim ben Aslı memnun oldum, tskler Sindi insalh saglikli bir sekilde veririz kilolarimizi :KK49:
İnşallah cnm benim
Peki ne tür spor yapıyosun beslenme tarzın nedir karatay mı yapıyosun sende biz nerdeyse tüm topik karataycıyız hatta tüm topik aslında :)

İnşallah cnm benim
Peki ne tür spor yapıyosun beslenme tarzın nedir karatay mı yapıyosun sende biz nerdeyse tüm topik karataycıyız hatta tüm topik aslında :)

Ozel yaptigim bisey yok canim yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum , karatayi bende takip ediyorum fakat belli bir diyetim yok ,ben sagliksiz beslendigim icin bagisikligim çöktü ve bu yuzden hastalanip kortizon kullandim.
simdi diyet yapmaya korkar oldum ...

bende 24 yasındayım 109 kıloyu gorunce tartıda basıma dank ettı ıkı ay ya oldu ya olacak bu gruba baslayalı 98 kıloyum 2 yıllık evlıyım cocugum yok boyum 169 ızmırdenım

mrb melekler
p.tesı menu
sabah kk kahvaltı haftasonu bahceden topladıgım roka maydonoz eksıkulaklardanda yedım
aksam
esım dısarı cıkardı yemege o ekmek arası yedı bende porsıyon soyledım tabakta tavuk kofte karısık tabak
yanındada acılı salgam ıctım
ayrıca salata yedım
Oh afiyet olsun canım süpersin ;)

Back
X