Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahhh istanbul ahhh dışı seni içi beni yakar gamzem öyle deme istanbuluma :) şimdiden özledim :)

Aaa ne güzel cnm

Olsun Cnm benim :)

Ya bugun agrım oldu ama hala regl olmadım off
Yok canım ya ben heralde uzun bir süre özlemem kendisini baya bıktım artık.. Biraz ayrı kalmamız gerek ara vermeliyiz ilişkimize :KK48::KK48: ağrın da başladıysa olursun canım merak etme, ben ne kadar çok düşünürsem o kadar geç oluyorum. :)

Çok geçmiş olsun canım, beslenmemiz ne kadar önemli gerçekten de.. Allah bir daha göstermesin aman dikkat et sağlığına :KK66:

Sağol tatlim gercekten kaybetmeden kiymeti bilinmiyor, elimizdeki en degerli şey sağlık :KK68:
Allah herkese saglik sihat versin insalhh tüm dua ve dileklerimizi kabul buyursun insalh ... Aminn

Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.
Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ben biberiyeyi fincanda demlemiştim ama unutmuşum yarım saate yakın demlendi.. :oops:içtim öylece soğuk soğuk ama yanlış mı yaptım acaba içmekle ne dersin?

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım? Ben bugün kızkardeşimin yoğun ısrarı üzerine yeşilköy pazarına gideceğim.. Çok kalabalık oluyor diye hiç gitmedim ama çok ısrar etti dayanacağız artık, oradan da akşam derse giderim o yüzden gün içinde burada olamayacağım. Öpüyorummm :KK4::KK25::KK36:

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım? Ben bugün kızkardeşimin yoğun ısrarı üzerine yeşilköy pazarına gideceğim.. Çok kalabalık oluyor diye hiç gitmedim ama çok ısrar etti dayanacağız artık, oradan da akşam derse giderim o yüzden gün içinde burada olamayacağım. Öpüyorummm :KK4::KK25::KK36:
gunaydın kuzucummmm taze yenge:KK19: oyyy bayılırım pazarlaraaaa

pazartesi menüm: :kk77:
sabah: küçük 1 tost ve çay ,öğlen :1 kase yulaf ezmeli yoğurt ,1 elma, akşam :kuru fasulye ve salata 1 dilim k. ekmek, çayın yanında 1 avuç fındık
2lt. su ve 70 dak. yürüyüş yaptım...:KK6:
Salı menüm::kk77:

sabah : peynir ,zeytin ,1 kaşık pekmez ,1 dilim k. ekmek ve çay,öğlen :1 nar ,akşam :aşure yediğim için yemicem :KK62:

bol su , 30 dak. yürüyüş :KK6:

Ozel yaptigim bisey yok canim yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum , karatayi bende takip ediyorum fakat belli bir diyetim yok ,ben sagliksiz beslendigim icin bagisikligim çöktü ve bu yuzden hastalanip kortizon kullandim.
simdi diyet yapmaya korkar oldum ...
menuler fena sayılmaz. biliyormusun allahın sevgili kullarından biride sensin aramıza düştüğüne göre. biz sağlık delisi organik yaşamı hayata geçirmeye çalışan sağlık için ölen bi topiğiz.allaha şükür karatay var allahaşükür bilinçli insanlar var burada. biliyormusun 6 senedir ne ben nede bebişlerim doktor yüzü görmedik organik ve sağlıklıyaşama geçtikten sonra tek eksiğim karataymış onuda burda tanıdım insülin direncimi yendim. artık karbonhidrat delisi değilim şükürler olsun. kuzum kaptanın annesi rahatsız o gelsin sana karatay önerileri hakkında fikir edineceğin linkleri veriri sonra kitabı alıp okursun hayatında çok şey değişecek heyecanlan bence ;)

Ben hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur :KK48::KK48:
bende iddalıyım 33/30 beden mavi moly model kotuma sabah girdim naberrrrrr
hemde regl olmama ragmen :)
Bende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan :KK6:

Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü :KK16:
yaşasın karatay

Back
X