- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
ayy kaptanım bıde ben takıma gelmeden once 109 kıloydum buraya 107 ıle geldım oyyy mucıze benım ıcın
11 haftada 11,1 kilo nurummm süper bence harikasın cnmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kaptanım bıde ben takıma gelmeden once 109 kıloydum buraya 107 ıle geldım oyyy mucıze benım ıcın
11 haftada 11,1 kilo nurummm süper bence harikasın cnmm![]()
kaptanım agzından bal pardon leptınler dokuluyor tsk ederım
mucize hedefe doğru devam edecek nurummmgerçi buna mucize denmez kararlılık ve azim diyelim
bunu başaran da sensin kuzum
Barbim hoşgeldin cnmmmtbrk edeirm
![]()
kaptanım agzından bal pardon leptınler dokuluyor tsk ederım![]()
sweetın meleklerı yehuuuu
Hepiniz fazlasını hakediyorsunuz meleklerimmmm![]()
Bazen bize inat direniyor ama azmin elinden ne kurtulmuş ki nurummm beniimmmCok saol kaptanım benım vucud yola gelıyo artık kendısıyle ınatlasmıstık da![]()
aynen canımınıcııııBazen bize inat direniyor ama azmin elinden ne kurtulmuş ki nurummm beniimmm![]()
ayy bende ıcım kıpır kıpır kendımı dısarı atıp durmadan kosasım var hemde bagıra bagıraAy bugün çok mutluyummm![]()
Öğle arasında bir at kendini hayatım içinde tutmaayy bende ıcım kıpır kıpır kendımı dısarı atıp durmadan kosasım var hemde bagıra bagıra![]()
vay ortalamaya bak***6.Takım 387. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa(79,4/78,6 /0,8 /%1,01 )
BayilanBayilana(98 /95,9 / 2,1/% 2,14)
eylul sıla(62,1/61,8 /0,3 /%0,48 )
makres76(65,5/ / /% )sabittt
rengarenknesli( 77,1/76,5 /0,6 /%0,78 ) neslihank4 ısımlı uye nıck degıstırdı
senasevval(51.3/50,8 / 0,5/%0,97 )
sindi564( 82 / 81.5/ 0.5/% 0.61)
6.Takım Ortalaması: %0,86
Bende 12 keşfe cikicam bol bol gezerim hareket olurÖğle arasında bir at kendini hayatım içinde tutma![]()
Oh ne güzel olur neslim çık tabiiBende 12 keşfe cikicam bol bol gezerim hareket olur
Benim icinde dans et bu hafta dans etme haftasi olsun ::))Ben de müzik açıp çıllgınlarr gibi dans edeceğim az sonra![]()
sanmıyorum 4.4 kılo veren var... bıde kılo fazlaya oyuzden verdıgım kılo az oluyo aslındavay ortalamaya bak
nurum takimlarda listeye girersin benim icinde gir kuzum
Olurmu tatlim yuzden suoersanmıyorum 4.4 kılo veren var... bıde kılo fazlaya oyuzden verdıgım kılo az oluyo aslında