Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eylülcümm incele istersen tatlımm sana özel:KK15::anneadayı:

Kısaca eft

EFT’nin uygulaması inanılmaz derecede basittir. Bu basitlik EFT ile çözüme gitmenin de kolay olduğu düşüncesine sebep olmuştur. Uygulaması basit olsa da kişilerin farkındalık geliştirmeleri, neye EFT yapacaklarını keşfetmeleri bu işin daha zor olan kısmıdır. İlk çıktığında EFT yüzde ve ellerde yer alan 13 noktaya yapılan vuruşlar, bir mırıldanma ve birkaç göz hareketinden oluşmuştu. Zaman içersinde bu uygulamaya yeni yorumlar eklendi, kişilerin oluşturdukları bazı ek noktalar oldu ve Gary Craig bile daha kısa bir yöntem ile aynı Başarıya ulaşılabileceğini gösterdi. Kısaltılmış uygulamada 8 nokta vardır, mırıldanma ve göz hareketleri de kaldırılmıştır. Burada size her ikisini de anlatacağım. Gary Craig’in websitesinde de belirtildiği gibi genelde kısa uygulamayı yapıyorsanız ve başarı elde edemiyorsanız, uzun uygulama bazen sonuca götürebiliyor. Uzun Uygulama – Tam Seri
1. adım
Sorunu belirleme ve odaklanma
Sorunu keşfetmek ve ona odaklanmak EFT’nin kilit noktasıdır. Doğru tanımlanan bir sorun ifadesi ile birçok tıkanıklık açılır. Bazen bizler problemin ne olduğunu bile bilmiyoruzdur...ya da görmek istemiyoruzdur. Bu gibi durumlarda bedenimiz ve bedende yaşanan tepkiler bizim başlangıç noktamız olabilir. Genelde enerji blokajları bedende hissedilir. Örneğin, korktuğumuzda midemiz kasılır, üzüldüğümüzde kalbimiz ağrır, heyecanlandığımızda bağırsaklarımız harekete geçer veya korktuğumuzda böbreklerimiz çalışır. Bizler çok uzun zamandır bedenimizi dinlemeyi unuttuk. Bu becerimizi yeniden yakalarsak EFT uygulamak kolaylaşır. Sorunu keşfetmeye çalışırken bedeni dinlemenin yanısıra bir de en yoğun olarak yaşanan şeyin ifadesinden başlamak ta çok yararlı olur. Yani, siz örümceklerden korkuyorsanız ama nedenini bilmiyorsanız önce “örümceklerden korkuyorum” ifadesi ile başlamak en doğrusudur. Bir örümcek gördüğünüzde kollarınızda bir ağrı hissediyorsanız “kollarımdaki ağrı” problemin ifadesi olarak kullanılabilir.

2. adım
Sorunun rakkamsal değerini belirleme
EFT uygulamalarında yaşanan problemin etkisi 0 ila 10 arasında bir değer ile ölçülür. Burada kullanılan bu ölçme şekli fizik tedavi de de ağrının şiddetini ölçmek için kullanılan bir değerlendirme biçimidir. 10 duygunun şiddetinin en yüksek yaşandığı noktayı 0 ise hiç yaşanmadığı noktayı belirtir. Bu rakkamsal değerlendirme herkes için uygulaması kolay bir değerlendirme şekli değildir. Bu yüzden siz size uygun bir değerlendirme şekli oluşturabilirsiniz. Bazen duygunun şiddeti azaldığında kişiler nötr olduklarını ifade ederler. Çocuklarda duygunun şiddeti el hareketleri ile, kolları çok ya da az açarak gösterilebilir mesela. Önemli olan sizin yoğunluğu bir şekilde ölçebilmenizdir. Bu sizin ilerlediğinizi size gösterdiği için de önemlidir.

3. adım
Zemini temizlemek – engelleri kaldırmak
Biz iyileşmek, problemimizden kurtulmak istesek bile alışkanlıklar kolay kolay bırakılamıyor. Enerji bedenimiz alışkanlıkları bırakmak istemez ve bir şekilde bu alışkanlığa bir yarar kılıfı uydurmuştur. Genelde bu yarar kılıfını görünce çok şaşırız, çünkü biz genelde böyle bir kılıf uydurduğumuzun pek farkında değiliz. Örneğin sigarayı bırakmak istiyorsunuz ama bilinçaltı sigaraya bir yarar bulmuştur...sigara öfkenizi kontrol altına alıyordur, sigara size dost oluyor ve sizi rahatlatıyordur. Bu yüzden sigarayı bırakmak isteseniz bile bırakmakta zorlanırsınız çünkü öfkeyi kontrol etmek için geliştirdiğiniz ya da yalnızlığınızla baş edebileceğiniz başka bir yöntem yoktur. Buna Psikolojik Tersine Çevirme (Psychological Reversal – ya da PR) deniyor. Gary Craig PR’nin problemlerin %40’ında mevcut olduğunu söyler. EFT’nin etkili olabilmesi için PR’nin kalkması gerekir. Yani bu bir nevi zemin temizliğidir. Zemini temizledikten sonra üstüne inşaat yapabiliriz. PR’nin kalkması için EFT uygulamasının başında söylenmesi gereken bir cümle vardır. Bu cümle 3 defa söylenirken elin kenarına da diğer elimizin parmakları ile vururuz. Bu vurduğumuz noktanın adı KARATE NOKTASI dır. Kullandığımız ifade ise “Bu..........(problem ifade ediliyor burada).....’e rağmen kendimi tamamen ve derinden seviyor ve onaylıyorum. Karate noktasının yerine bir de göğüsün üst tarafında bulunan hassas bir noktayı ovabilirsiniz. Karate noktasına vururken veya hassas noktayı ovarken bir yandanda problem ifadesini yukarıdaki gibi 3 defa söylüyoruz. Örneğin: karate noktasına vururken “Hep şişman kalmaktan çok korkuyor olmama rağmen kendimi tamamen ve derinden seviyor ve onaylıyorum” veya “bedenimden nefret ediyor olmama rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum.”

4. adım
eft-tappingno.jpg

Vuruş serisini uygulama
İşaret parmağı ve orta parmak ile acıtmadan ama kesin vuruşlarla ek’teki resimde belirtilen noktlara vurulur. Her noktada problem ifadesi yüksek sesle (mümkünse) tekrarlanır. Örneğin “karanlıktan korkuyor olmama rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum” cümlesi karate noktasında 3 defa söylendikten sonra vuruş serisine geçince, belirtilen noktalarda “karanlıktan korkuyorum” veya “bu korku” ifadesi kullanılarak vuruşlar yapılır. Her noktada aşağı yukarı 7 defa vurulur. Ancak bu noktaya vururken saymaya çalışırsanız dikkatiniz problemden uzaklaşabilir. Bu yüzden saymak yerine “bu korku” veya “karanlıktan korkuyorum” ifadesi bitene kadar vuruşları yapabilir, sonra da bir sonraki noktaya geçebilirsiniz. Burada vuruşları bir set olarak düşünürsek, bir set bedenin bir tarafında çalışmak olarak algılanabilir. Bir tarafta çalıştıktan sonra 2. set bedenin diğer tarafında çalışılabilir. Vurduğumuz noktalar meridyen yani can kanalının başlangıç ve bitiş noktlarıdır ve bedenin her iki tarafında da bulunur. Dolayısıyla iki tarafta da çalışmak yararlı olur.

Gamut noktası
_wsb_194x147_eft-9gamut2.gif

Gamut noktası ek’teki resimde belirtilmiştir. Gamut, İngilizce de ‘bir seri veya bir dizi’ yada ‘kapsam’ anlamına gelir. Bu noktada gerçekleştirilen bir çok işlem olmasından dolayı Callahan buraya Gamut noktası demiştir. EFT’nin Uzun Uygulmasında Gamut noktasına vururken başınızı hiç oynatmadan bazı göz hareketleri yapılır. Bu işlem beyni canlandırmak ve sağ sol beyin arasında hareket sağlamak için yapılır. Gamut noktasına vururken yapılan işlemler şöyledir:

1. gözleri kapatıyoruz
2. gözleri açıyoruz
3. kafayı hiç oynatmadan sadece gözlerle sağa alta bakıyoruz
4. kafayı hiç oynatmadan sadece gözlerle sola alta bakıyoruz
5. kafayı hiç oynatmadan gözlerimizle saat yönünde kocaman bir daire çiziyoruz
6. kafayı hiç oynatmadan gözlerimizle ters yönde daire çiziyoruz.
7. iyiki doğdun şarkısını mırıldanıyoruz
8. beşe kadar sayıyoruz
9. iyiki doğdun şarkısını mırıldanıyoruz
10. derin bir nefes alıyoruz ve bedenin diğer tarafında ikinci set vuruş serisine başlıyoruz.

5. adım
Değerlendirme
Bedenin bir yanını çalıştıktan sonra diğer tarafını tamamlayınca derin bir nefes alıp problemin şiddettini bir daha değerlendirmeye almak gerekiyor. Eğer duygu şiddetti henüz sıfırlanmamışsa bir kaç set vuruş serisi ile devam ediyoruz. Eğer duygu şiddeti azalmış ise bu sefer problem ifademize “kalan bu....” sözlerini ekliyoruz. Yani “bedenimden nefret ediyorum” demişsek burada “kalan bu nefrete rağmen” diyoruz. Aralarda değerlendirme yaparak durumun şiddetini ölçüyoruz.

Kısa Uygulama – Yarım Seri
Kısa uygulama, uzun uygulamadan daha az etkili değildir. Daha basit problemlerde kısa daha zor problemlerde uzun uygulama kullanılmalı diye birşey yoktur. Her ikisi de etkilidir. Gary Craig, uzun uygulamayı ‘ek malzeme’ olarak görüyor. Kısa uygulama ile sonuca varılmıyorsa ek malzemeyi raftan indirip onu da devreye sokmamızı öneriyor. Burada yine ek malzemenin daha etkili olmadığını sadece daha fazla çalışma alanı sağladığına dikkatimizi çekiyor.
Kısa uygulamada uzun uygulamada kullanılan parmaklardaki noktalar ve Gamut çalışması kaldırılmıştır. Bunların yerine bir başın en tepe noktasında seri tamamlanır.

Bunu daha önce de paylaşmıştım sanırım eft nin saniyeler içindeki etkisini görebilirsin cnm:KK37:

kaptanim banum harika paylasim beni siksada bende bakayim. Bu beyin formatlama kişisel gelisim uygulama olaylari beni sarmiyo nedense gencligimde pek merakliydim aslinda simdi ııı... ama bi bakayim bisiler kalsin dimagimda dimi

Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben bugün takımı temsilen istanbul maratonuna katıldımm :KK76::KK76: Bugünkü menüm ise şöyle
Sabah yürüyüşten sonra ortaköyde kk kahvaltısı (biraz öğlene doğru oldu aslında sabah demeyelim) :KK48:
Ara bir fincan sahlep
Akşam ızgara levrek, salata, limon soslu brokoli
Bir fincan ıhlamur

Nar Çiçeği Çayı

Tatlı krizlerinden kabızlığa, sık acıkmaktan mide şişkinliğine kadar birçok soruna çare olan nar çiçeği çayı mutlaka tüketmeniz gereken bitkilerin başında geliyor!

Yağları yakıyor

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini bulunduran nar çiçeği, vücudun güçlenmesini ve yağ hücrelerinin yakılarak yok edilmesini sağlıyor. Özellikle basen, göbek, bel çevresinde birikmiş yağlar için nar çiçeği çayı faydalı etki gösteriyor.

Kan şekerini düzenliyor

Bilimsel araştırma sonuçlarına göre nar çiçeği çayı, kan şekerini düzenliyor. Bu sayede sık sık acıkma, geç doyma sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Kan şekeri düzenli olduğunda açlığa bağlı halsizlik, sinir, mide bulantısı gibi olumsuz etkiler de ortadna kalkıyor.

Mide şişkinliğini alıyor

Nar çiçeği çayı faydalarından biri de sindirim sistemini güçlendirmesi ve hazmetme sorunu yaşayan kişilerde tedaviye yardımcı olmasıdır. Bağırsaklardaki kurt ve parazitleri temizleyen bitki, aynı zamanda kabızlık problemi için de harika bir çözüm sunuyor!

Tatlı krizlerini kesiyor

Tatlı krizlerini kesmek istiyorsanız, nar çiçeceği çayı size bu konuda destek sağlıyor. Günde bir iki fincan içilen çay sayesinde kan şekeri ve tokluk hissi düzenleniyor; tatlı yeme isteği yok oluyor. Bu sayede kilo veriyor ve fazla yağlardan kurtuluyorsunuz.

Nar çiçeği çayı nasıl hazırlanır?

Aktardan alabileceğiniz bir tutam kuru nar çiçeğini 1-2 fincan kaynamış suya atarak 4-5 dakika demleyebilir ve içerisine tarçın, limon, karanfil ekleyerek tüketebilirsiniz. Sıcak çay tüketmekten hoşlanmayanlar, nar çiçeği çayıdemlendikten sonra oda sıcaklığında soğutup buz ekleyip içebilirler.

888639b535d99236c0df441262ad877f_L.jpg

Ne yapsak denesek mi melekleirmm:KK50::KK50:

Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben bugün takımı temsilen istanbul maratonuna katıldımm :KK76::KK76: Bugünkü menüm ise şöyle
Sabah yürüyüşten sonra ortaköyde kk kahvaltısı (biraz öğlene doğru oldu aslında sabah demeyelim) :KK48:
Ara bir fincan sahlep
Bir fincan ıhlamur
deneyelim cayi kaptancim

Gamzem menu guzel harika sporda ote bişi olmus bravooo

İyi akşamlar meleklerimmmmm dün kankim geldiği için girme şansım olmadı bu hafta dörüdncü olduk hepinize tekrar tşk ederimmm harika bir hafta geçirdiniz :nazar::KK9::KK9::KK36::KK36: darısı haftaya inşallahhh tabii gönül ilk 3 te olmayı istiyor ki notamızı sildirelim:anneadayı::anneadayı:

gayet güzel bir rakam bulutummm :KK76:

afiyetolsun neslimmm kasları dinlendirmek te lazım tabikiii:nazar::KK15:

oyyy prensesimmm 1 hafta bitmemiştir eminimmm ama sne seviyorsun şikayet etmezsinn afiyetolson kuzum:KK19:

Slm selincimmm:KK15: hoşgeldin evimize:KK52:bitanemm hay aksi evde yoktum ki bi yeşilçay ikram edeyim:oops: iyi şükür tatlım bir yaramazlık yok bu hafta az vermişsin kuzum listede baktım o_Ohadi bu hafta inşşş:D

Afiyetolsun bulutcum lahana suyu müthiş ödem attırıyor sürekli mi içiyorsun yoksa aradamı cnm
kahvaltında cevizi 6-7 tane yiyebilirsin zeytini de korkmadan ye çünkü g.i.si 0 olan tek meyve
yalnız artık domates salatalık mevsimi geçti onların yerine turp havuç yiyebilirsin cnm yeşillik yemene bayıldım

bulgur pilavı varsa ekmek yememeliydin kuzum zamanla neslimin dediği gibi yavaş yavaş bırakırsın umarım

spor fırsatın olursa mutlaka yağ yakımına yönelik sporlar yap kuzum ip atlama olabilir tempolu yürüyüş olabilir ilaveten her gün mekik eklersin cnm

akşamları bol bol ayran içebilirsin bitanem ekmek aklına geldikçe iç:KK50:

Geçmiş olsun bitanemmm oyyy kıyamam büyükler bile çok zor dayanıyor kuzum nasıl dayandıki o_O sıcak tutsun bitanemm inş sonuç iyi çıkar sen gönlünü ferah tut

dyaptığın lahana boşa gitti desene sağlık olsun cnmm ptsi misafirin varsa başlama misafirin varmış illaki tadfına bakarsın en azından lahana kürü boşa gitmesin kuzum:KK19:

Bizim yaşa göre onlar kerata sayılır :-):-):-)

oyyy canımsınnnnn hayır dediğin için tşk ederim nurummm:KK60:

Slm Aslıcımmm iyiyiz tatlım şükür sen de iyisin umarım ohhh sefan olsun tüm kurtlarını dökmüşsün:D:D

ooooo gayet güzelll yalnız hedefini tutturamayanlara cezalarımız mevcut Aslıcımm:KK22::KK71::KK71::KK71:

Afiyetolsun bitanemm menün süper hamsiyi tavada yapınca tüm faydası gidiyor kuzum fırında yapsan daha sağlıklı olmazmı o_O ayrıca balık yedikten sonra 1 minşk parça helva yiyebilirsin:kk77: spor süper :nazar::KK15:

slm tatlım kankim geldimi yasaklıyor pc yi:KK23: biliyosun:KK22::KK22:

öğlen meyveleri boş tüketmişsin kuzum:KK19: afiyetolsun cnm

annelerle diyet yapmak zor Gamzem ellerine sağlık anneciğinin akşam dengelemişsin cnmm benim yerime de gezseydin kitap fuarını:KK37:

Kıyamam sana iki taneyle çıkabildiysen iyi en güzeli evde bulundurmamak kilo verme sürecinde bitanem
evde olsa bile en azından göze görünür yere koyma tatlım

Sanırım ikinci bir nesli vakası:KK16::KK16:

Tşkler gökkuşağımmm sana da bitanemmm kaçamaksız diye bizi mi uyardınnn :anneadayı::anneadayı:

Tşkler bitanemmm evet cuma stresini atıyor herkes haftasonlarında:KK28:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

elbette başaracak neslimmmm sen başardıktan sonra dimiii :KK60::KK60:

Yinemi değişti site:KK34::KK34::KK34:

slm Aslıcım haklıısn kuzum dışardaydık kankimle evde olduktan sonra tabiki uğrarız cnmm nasılsın :KK60:
kaptanım tavada cok severım ama transyag olmasın dıye tepsıye dızdım yagladım fırına attım... bundan sonra kucuk helva yerım valla hayır demem

Hoşbuldummm canım kaptanımmm :KK60: ben de iyiyim kaptanım sağol :KK15: ben de şaşırdım doğrusu iki yıl önce katılmıştık bir daha istemez diye düşünmüştüm ama benim ne kadar istediğimi anlamış :cool: 6. takımı temsilen maratona katılıyorummm kaptanım :KK55::KK4:
waaaaaoouuwwwww cok gururlandım vallaa....

Nar Çiçeği Çayı

Tatlı krizlerinden kabızlığa, sık acıkmaktan mide şişkinliğine kadar birçok soruna çare olan nar çiçeği çayı mutlaka tüketmeniz gereken bitkilerin başında geliyor!

Yağları yakıyor

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini bulunduran nar çiçeği, vücudun güçlenmesini ve yağ hücrelerinin yakılarak yok edilmesini sağlıyor. Özellikle basen, göbek, bel çevresinde birikmiş yağlar için nar çiçeği çayı faydalı etki gösteriyor.

Kan şekerini düzenliyor

Bilimsel araştırma sonuçlarına göre nar çiçeği çayı, kan şekerini düzenliyor. Bu sayede sık sık acıkma, geç doyma sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Kan şekeri düzenli olduğunda açlığa bağlı halsizlik, sinir, mide bulantısı gibi olumsuz etkiler de ortadna kalkıyor.

Mide şişkinliğini alıyor

Nar çiçeği çayı faydalarından biri de sindirim sistemini güçlendirmesi ve hazmetme sorunu yaşayan kişilerde tedaviye yardımcı olmasıdır. Bağırsaklardaki kurt ve parazitleri temizleyen bitki, aynı zamanda kabızlık problemi için de harika bir çözüm sunuyor!

Tatlı krizlerini kesiyor

Tatlı krizlerini kesmek istiyorsanız, nar çiçeceği çayı size bu konuda destek sağlıyor. Günde bir iki fincan içilen çay sayesinde kan şekeri ve tokluk hissi düzenleniyor; tatlı yeme isteği yok oluyor. Bu sayede kilo veriyor ve fazla yağlardan kurtuluyorsunuz.

Nar çiçeği çayı nasıl hazırlanır?

Aktardan alabileceğiniz bir tutam kuru nar çiçeğini 1-2 fincan kaynamış suya atarak 4-5 dakika demleyebilir ve içerisine tarçın, limon, karanfil ekleyerek tüketebilirsiniz. Sıcak çay tüketmekten hoşlanmayanlar, nar çiçeği çayıdemlendikten sonra oda sıcaklığında soğutup buz ekleyip içebilirler.

888639b535d99236c0df441262ad877f_L.jpg

Ne yapsak denesek mi melekleirmm:KK50::KK50:
aaaa nar cıcegıne bak sen nelerde yaparmıs bıze hemen bugun aksam alıp denıyorum

gunaydın kızçeler pek bır yorgunum oyyyyy haftasonu 10 kısıydık yatılı mısafırlerım vardı c.tesı tum gun yemek temızlık +bırde ardaya baktım bılıyorsunuz bakımı zor bır cocuk aksam mısafırler yemege geldı kaldılar kahvaltıdan sonra gıdıceklerdı ama ogle yemegı ve aksam yemegınede kaldılar hatta yemekten sonra ıkramlar falan kısacası duman oldum.. regl bel agrısıda vardı uzerıne tuzu bıberı oldu oda... ammaaa cok eglencelı vakıt gecırdık.. calısmıyor olsam sorun degılde ıkı gun bana fazla geldı velhasıl..

kaçak meuler...
cuma gunu
sabah kk kahvaltı 1 yumurta 1 muz 1 kıvı yedım:kk77:
aksam
hamsiiiiiii oyy tavada cok sevıyorum ama artık yasak oyuzden fırına verdım
yanındada booolll salata koca legen salatayı uc kısı yedık haaa bıde mınık fasulyemız arda vardı bal kopugum benım...

valla c.tesı pazar menulerım bellı degıl hele c.tesı leptın yoktu ama cıs da yoktu pazar yıne bıraz leptını calıstırdım

c.tesı
sabah kk kahvaltı 1 tesıl mandalın 1 kucuk havuc
arada bırseyler tıkıstırdım yemek yaparken cıg sebzeler ama nevrım donmustu ne yedım bılmıyorum
aksam
mısafırlere acık bufe sundum:KK53: ben islim kebabı patlıcan ezme borulce salatası yedım sadece yemekten sonra turk kahvesı sekersız ... hıı ık bardakta çay

pazar
sabah kk kahvaltısı ama menemenlı
sabah kahvaltıdan sonra turk kahvesı
oglen
kısır ayran salatalık tursu bırazda bıber tursu ne zamandır yememıstım:oops:
aksam
fırında patateslı tavuklu bırseyler yaptım ıcınede elıme ne gelırse attım enson ustune yuvarlak yuvarlak soganları dogradım oyle bır yemek oldu yanınada ev erıstesı yaptım bırde cacık... maalesef patates yedım :KK34:

ama encok ıcımde ne kaldı?????? yaptıgım makarna salatası namı dıger rus salatası bayılırım zira... ama yemedım:mad: çok koydu be:KK51:

buhafta depar atıcam bende vuhuuuuu derkeeeennnn regl oldummm
banada geçen hafta olmuştu. sağlık olsun
gunaydın kızçeler pek bır yorgunum oyyyyy haftasonu 10 kısıydık yatılı mısafırlerım vardı c.tesı tum gun yemek temızlık +bırde ardaya baktım bılıyorsunuz bakımı zor bır cocuk aksam mısafırler yemege geldı kaldılar kahvaltıdan sonra gıdıceklerdı ama ogle yemegı ve aksam yemegınede kaldılar hatta yemekten sonra ıkramlar falan kısacası duman oldum.. regl bel agrısıda vardı uzerıne tuzu bıberı oldu oda... ammaaa cok eglencelı vakıt gecırdık.. calısmıyor olsam sorun degılde ıkı gun bana fazla geldı velhasıl..
hay maşallah
Günaydın kızlar
günaydın bulutummm

197615_440415035996484_694509935_n.jpg

Neslin demişti yeni aklima geldi kimler çevrim içi gorunmuyo yine

evet gülüm pro üyeler görebiliyomuş şimdilik galiba cnm

Eşimde bunu göndermiş bana diğer odadan : P

hayırdır eniştem mesaj mı vermiş acaba:anneadayı:

Dunki menüm
Sabah peynirli omlet zeytin havuç turp findik ayva
Aksam kirmizi biber közlenmiş yoğurtlu tarhana salata
2 bardakyesilcay
2 bardak biberiye
250 yarim mekik
Karinvideosu
15 dk pilatess

Bugünkümmenüm
Peynir zeytin 1 tatlikasigi ayva reçeli 1 dilim ekmek havuç ffindik 1 nar

Aksam sarma salata ayran sarma miktarini yazmiyorumo_Oo_Oo_O ama saat 5 te yemistim
2 bardak biberiye
1 bardak adacayi
1 bardak ekinezya

24 dk tiffany
200 yarim mekik
200 trambolin ziplama

afiyetolsun bitanemmm:KK33::KK33: reçeli görmedim pazar kahvaltısı olmuş sanırım:KK30:
sarmaları erken yemişsin fazla yeme cesareti gösterdiğine innamıyorum o kadar çabadan sonra:KK19: spor enfessss:KK9::KK9:

Ayyyy heyecan basti bu cuma 75 gorecem valla billa gorecem gaza geldim bu hafta ilk 3 teyim hayde bakalim yoldaslarim.kacamak yok yaparsam elime vurun :KK66:

hadi inşallah gökkuşağımmm ilk üçe gir de sildir sarı kartını kuzum heyecan iyidir:D:D

Kizlar nasilsiniz haftasonu ugrayamadim
menu yazayim bi bakayim ne kaynattiniz
sabah 1 yumurta az avakado yesillik ve 1 tabak asure yedim erken erken komsumda
2 de karalahana kavurmasi ve yogurt
7 de karnabahar yesillik, 1 avuc ici findik ve 3 kasik bugday pilavi
spor
sabah 1.10dk deniz kenarinda pazar yuruyusu biraz da aletler
aksam 20dk yurume 15dk plates ve mekik
bu gun sitenin hamam ve sauna gunuydu 2 saatte orda vakit gecirdim.

oh oh menü harika spor harika aşure de erken saatte yenmiş hamam sauna süpersin neslim :KK9::KK9::KK9:

kaptanim banum harika paylasim beni siksada bende bakayim. Bu beyin formatlama kişisel gelisim uygulama olaylari beni sarmiyo nedense gencligimde pek merakliydim aslinda simdi ııı... ama bi bakayim bisiler kalsin dimagimda dimi

yıllar önce ben de çok yakmıştım kişisel gelişime neslim ama uygulamamıştım pek inanamamıştım sanırım
ama eft hakikaten çok yardımcı sigara bırakmamda da çok faydasını gördüm iki tıktık mucize gibi hakikaten

Ara bir fincan sahlep
Bir fincan ıhlamur

Seninle gurur duyuyoruz gamzemm:KK9::KK9: salep i çok severim bende ama hiç içmiyorum artık hakettin tatlım afiyetolsun

kaptanım tavada cok severım ama transyag olmasın dıye tepsıye dızdım yagladım fırına attım... bundan sonra kucuk helva yerım valla hayır demem

tavada tüm faydası gidiyor bitanem en güzelini yapmışsın afiyetolsun ye tabi kuzum helva yiyebilmek için balık yiyoruz:KK23::KK23:

aaaa nar cıcegıne bak sen nelerde yaparmıs bıze hemen bugun aksam alıp denıyorum

ben de ilk çıktığımda alacağım canım nar kabuğu çayının da çok faydası varmış ama denemedim deneyelim bakalım:KK50:

Kolay değil kuzum haftasonu hiç dinlenemedin yatılı misafir olunca daha zor oluyor ama eğlence tüm yorgunluğuna değmiştir:KK60:

Günaydın kızlar

Günaydın canımmm:KK60:

kaçak meuler...
cuma gunu
sabah kk kahvaltı 1 yumurta 1 muz 1 kıvı yedım:kk77:
aksam
hamsiiiiiii oyy tavada cok sevıyorum ama artık yasak oyuzden fırına verdım
yanındada booolll salata koca legen salatayı uc kısı yedık haaa bıde mınık fasulyemız arda vardı bal kopugum benım...

valla c.tesı pazar menulerım bellı degıl hele c.tesı leptın yoktu ama cıs da yoktu pazar yıne bıraz leptını calıstırdım

c.tesı
sabah kk kahvaltı 1 tesıl mandalın 1 kucuk havuc
arada bırseyler tıkıstırdım yemek yaparken cıg sebzeler ama nevrım donmustu ne yedım bılmıyorum
aksam
mısafırlere acık bufe sundum:KK53: ben islim kebabı patlıcan ezme borulce salatası yedım sadece yemekten sonra turk kahvesı sekersız ... hıı ık bardakta çay

pazar
sabah kk kahvaltısı ama menemenlı
sabah kahvaltıdan sonra turk kahvesı
oglen
kısır ayran salatalık tursu bırazda bıber tursu ne zamandır yememıstım:oops:
aksam
fırında patateslı tavuklu bırseyler yaptım ıcınede elıme ne gelırse attım enson ustune yuvarlak yuvarlak soganları dogradım oyle bır yemek oldu yanınada ev erıstesı yaptım bırde cacık... maalesef patates yedım :KK34:

ama encok ıcımde ne kaldı?????? yaptıgım makarna salatası namı dıger rus salatası bayılırım zira... ama yemedım:mad: çok koydu be:KK51:

afiyetolsun cnm elleirne sağlık turşuna kavuşmuşsun kuzum makarna salatası da neymiş bir kaşık yesen devamı gelirdi en iyisi hiç tatmamak :KK19:

bendede günaydın ve iyi hafta başları. cumaya maraton başladı haftasonu kaçamak yapanların acil eylem planı yapması şart haydi kızlar

Günaydın neslim:KK60: evet bu hafta sıkı çalışıyoruz kaçamaklar rafa kalktı ona göre bu hafta grelim artık ilk 3 e aslı ve bulut size çok iş düşüyor şekerler:D

kaptanı takip etmek şart çok güzel şeyler paylaşıyor dimi :KK66:
tşkler neslim nette gezinirken birşey bulursam paylaşıyorum kuzum:KK16:

Evt,kızlar bişi sorsam Leslie walk at home videosuna sizce ne zaman yapıyım gün içinde yemekten yada ne bilim kahvaltıdan önce - sonra ???

bitanem snein için en uygun zaman hangisiyse o zaman yapabilirsin kahvaltıdan önce olursa harika olur f yemeklerden 1,5-2 saat sonra da yapabilirsin :KK19:

197615_440415035996484_694509935_n.jpg

evet gülüm pro üyeler görebiliyomuş şimdilik galiba cnm

hayırdır eniştem mesaj mı vermiş acaba:anneadayı:

afiyetolsun bitanemmm:KK33::KK33: reçeli görmedim pazar kahvaltısı olmuş sanırım:KK30:
sarmaları erken yemişsin fazla yeme cesareti gösterdiğine innamıyorum o kadar çabadan sonra:KK19: spor enfessss:KK9::KK9:

hadi inşallah gökkuşağımmm ilk üçe gir de sildir sarı kartını kuzum heyecan iyidir:D:D

oh oh menü harika spor harika aşure de erken saatte yenmiş hamam sauna süpersin neslim :KK9::KK9::KK9:

yıllar önce ben de çok yakmıştım kişisel gelişime neslim ama uygulamamıştım pek inanamamıştım sanırım
ama eft hakikaten çok yardımcı sigara bırakmamda da çok faydasını gördüm iki tıktık mucize gibi hakikaten

Seninle gurur duyuyoruz gamzemm:KK9::KK9: salep i çok severim bende ama hiç içmiyorum artık hakettin tatlım afiyetolsun

tavada tüm faydası gidiyor bitanem en güzelini yapmışsın afiyetolsun ye tabi kuzum helva yiyebilmek için balık yiyoruz:KK23::KK23:

ben de ilk çıktığımda alacağım canım nar kabuğu çayının da çok faydası varmış ama denemedim deneyelim bakalım:KK50:

Kolay değil kuzum haftasonu hiç dinlenemedin yatılı misafir olunca daha zor oluyor ama eğlence tüm yorgunluğuna değmiştir:KK60:

Günaydın canımmm:KK60:

afiyetolsun cnm elleirne sağlık turşuna kavuşmuşsun kuzum makarna salatası da neymiş bir kaşık yesen devamı gelirdi en iyisi hiç tatmamak :KK19:

Günaydın neslim:KK60: evet bu hafta sıkı çalışıyoruz kaçamaklar rafa kalktı ona göre bu hafta grelim artık ilk 3 e aslı ve bulut size çok iş düşüyor şekerler:D

tşkler neslim nette gezinirken birşey bulursam paylaşıyorum kuzum:KK16:

bitanem snein için en uygun zaman hangisiyse o zaman yapabilirsin kahvaltıdan önce olursa harika olur f yemeklerden 1,5-2 saat sonra da yapabilirsin :KK19:
gunaydın başmelek:KK37: evet bır kasık alsam hakım olamazdım kendıme:stop: degdı kaptanım valla yılbası eglencesı gıbı oldu

Back
X