- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
ooooo senın gıbı cevrecı ve saglıkcı bır bayana hıc yakıstıramadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo senın gıbı cevrecı ve saglıkcı bır bayana hıc yakıstıramadım
çevremdekilerde aynını söylüyo.organik yaşama sigara nasıl içiyon diyorlarooooo senın gıbı cevrecı ve saglıkcı bır bayana hıc yakıstıramadım![]()
Tamam alırım tarifini o zaman. Maske taktım da canım Kerim korktu ağlamaya başladı bende çıkardım.
sorma dün öykü ofise baskın yapar gibi geldi masada 1 paket sigara vardı yok etmiş kuzum banda bişi demedi sormadı yaaa napcam ben yaaa çaresizim
bunu duyduğuma üzüldüm neslim bıraktın diye ne sevinmiştim halbuki hani Öyküden utanmıştın kararlıydın
evet çok küçük onu düşünemedim tatlım![]()
Haklılar canım, herşeyin organiğini bulmaya çalışıyorsun, sağlıklı besleniyorsun ama sigarayla hepsi güme gidiyor. Keşke bıraksançevremdekilerde aynını söylüyo.organik yaşama sigara nasıl içiyon diyorlar![]()
bi kal gelecek te işte nezamannnHaklılar canım, herşeyin organiğini bulmaya çalışıyorsun, sağlıklı besleniyorsun ama sigarayla hepsi güme gidiyor. Keşke bıraksan
sorma dün öykü ofise baskın yapar gibi geldi masada 1 paket sigara vardı yok etmiş kuzum banda bişi demedi sormadı yaaa napcam ben yaaa çaresizim
Dünkü menüm
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Kahvaltı (08:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim siyah tam buğday ekmeği
Ara (10.30) 2 mandalina
Öğle (12:30)
1 kase çorba (eve gidince çorbamı içebildim)
4 kaşık patlıcan kızartması fırında
yoğurt
Ara (15:00)
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay
Akşam (18:30)
1 kepçe çorba
3 köfte büyüklüğünde tavuk sote
bol yeşil salata
Ara (20:00) 2 grisini
1 saat sonra 1 kupa yeşilçay
Su 3,5 litre, spor hastaydım yerimden kalkamadım ki.
@winstonlight da içiyormu acaba niki imalı manidar geldi. içiyorsan biz kilo değil sigara bırakma yarışında kapışalım ne dersin![]()
bi benmi varım çok utandımmm![]()
Tamam kaptanım onu uygulucam ama önce şu üç günlük ayranı yapıyımmı
Hogeldin Fatmacımm kuzum moral bozmak yok menülerindeki uyarılarımızı dikkate alırsan emin ol vereceksin bir hafta tam karatay uygula cnm farkı gör meyve kahvaltıda bile yense inan çok etkiliyor benim diyetim süresince meyveyi çok sevmeme rağmen çok nadir tüketmiştim başaracağız sıkma canını![]()
valla bende 2 haftadır süper menu sporla bende anlamadım kas yaptık galiba ikimiz :)))14 Kasım 82.5
Bugün 83.1
Spor hergun sadece mekik düZenli, uç dört günde Leslie yaptım
600 gr almışım![]()
valla bende 2 haftadır süper menu sporla bende anlamadım kas yaptık galiba ikimiz :)))
sağlık olsun artıkın napalım.haftaya tam liste sağlıklı beslenmeye devam zafer bizim olacak***6.Takım 388. ETAP ***
A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 )Yeni üye katılım tarihi 09.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,6/78,5 /0,1 /%0,13 )
BayilanBayilana (95,9/95,4 /0,5 /%0,52 )
eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 )
makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76)
rengarenknesli ( 76,5/76,4 /0,1 /%0,13 )
senasevval (50,8/50,5 /0,3 /%0,59 )
sindi564 ( 81,5 / 81,2/ 0,3/% 0,37)
yenibirben(78,4/82,8/ -4,4/% -1,40) 384,etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4 e bölündü
6.Takım Ortalaması: %0,36
tamam kaptan sözz. ama ben yediklerime bağlamıyorum olayı çünkim eminim kendimden.tartım kafayı yemiş olmalı
Diyosunnnnbu hafta sıkıyönetimdesin neslim ona göre bu gidişe dur dememiz lazım
çiko yolunda yürüsen bile hoplayarak geçmen lazım
![]()
sağlık olsun artıkın napalım.haftaya tam liste sağlıklı beslenmeye devam zafer bizim olacak