- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 63
- 28
Aynennnnnnnn ablaaaaaaa boynumu dogru durust egilemiyorum bileBenimde boynum tutulmus canim sol tarafa bakamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennnnnnnn ablaaaaaaa boynumu dogru durust egilemiyorum bileBenimde boynum tutulmus canim sol tarafa bakamiyorum![]()
Canimmmm cok sevindim eminim fistik gibi kadin olmussundur. Zaten boyunda var. Mankenlere tas cikartirsin yahuuuuu muahhhhh askimmBi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmuspacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim
birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti
![]()
Kac kilo verdin birde kac hafta oldu simdiBi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmuspacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim
birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti
![]()
Gecen hafta 98 degilmiydin kuzum daha oncede 96.5 hatirliyorum. Ne cabuk kilo aliyor vucudun cabukta veriyor. Bunu degerlendirebilirsin demekki istediginde cok guzel kilo verebiliyorsun. Hadi bu kez birakma basarBoynum cok fenaa su an atki taktim annecigim vicks ile bi guzel masaj yapti boynuma. Okadar agriyorki resmen ciglik atiyordummasajdan sonra atki getirdi boynuma takti annecigim. Suan hala cok agrim var
2 gune gecermis dedi annem. In sha Allah. BU ARADAAAAA BEN DAYANAMADIMM
tartiya ciktim dun 101 kgdim bugun 99.9 kg. 1.1 kg gitmis dunden beri sirf kacamak yapmadigimdan disiplinli elmadiyetimi yaptim icin. Ayyy cok mutluyum cuma gunu tartilip birdaha haftaya tartilmicam. Bu sefer kacamak yapmiyorum eminim in sha Allah cunku normalde aksam bi parcada olsa tadimlik denerdim boregi. Yemedimmm hayir dedim
bu sefer kesin!!
![]()
Aynen canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr
Şükür bu sabahuykumu alabildim
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorumBİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum
Artık öyle böyle bol gelmiyorlarGeçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu
Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama
Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım
![]()
Aynen ablacim cok cabuk kilo verip alabiliyorum aynen gecen hafta 98.8 dimGecen hafta 98 degilmiydin kuzum daha oncede 96.5 hatirliyorum. Ne cabuk kilo aliyor vucudun cabukta veriyor. Bunu degerlendirebilirsin demekki istediginde cok guzel kilo verebiliyorsun. Hadi bu kez birakma basar
2 bucuk ay oldu canim toplamda 14.3 kilo verdim sen ne kadar verdin ?Kac kilo verdin birde kac hafta oldu simdi
Bu aralar benimde canim.cok borek cekiyor tartidan sonra kaptanim izin verirse 1 dilimcik yicemAynen ablacim cok cabuk kilo verip alabiliyorum aynen gecen hafta 98.8 dimsonra biraktim yedim sinirden stresten aldi yine 101. Ablacim ben istesem 1 haftada 10 kilo alabiliorum
off cok sinir bozucu inanki ama tekrarda verebiliyorum. Bu sefer birakmak yok. Aay cok mutluyum sinavdan gectim dun boreklere deymedim bile
Kesin izin verir bunu sen hakketin ablacim okadar disiplinli yaptinki hayranim sana in sha Allah bende aynen senin gibi kilolar verebilirimBu aralar benimde canim.cok borek cekiyor tartidan sonra kaptanim izin verirse 1 dilimcik yicem![]()
İnsallah kuzum vermemen icin neden yokKesin izin verir bunu sen hakketin ablacim okadar disiplinli yaptinki hayranim sana in sha Allah bende aynen senin gibi kilolar verebilirim
Cok ac kaliyosun kuzum yaHenuz daha kahvalti yapmadim cunku tum gun elmalarla gectiginden erken yiyipte daha cok acikmak istemedimbirazdan tost yapicam. Cumaya kadar tost yiycem cumadan sonra kahvaltimi tost yerine 1 yumurtayla yapicam yani 2 rkmek 1 yumurta.
Az kaldi canim :) uzme kendini ozledikce dua et babana :)Bugun cok tuhaf hissediyorum kendimi.. Dokunsan aglayacagim modundayim.. Tr gitmek istiyorum babami cok ozledim.. Gun sayiyorum adeta![]()
Aynen canimkorseyle giydigim kotum suan uzeimde ve ustelik beli bol
![]()
Bende ayarladim terziye vericem dikis yetenegim pek yokValla senelerdir kemer nedir bilmeyen bana Annem kaçıncıya kızım bir kemerindemi yok ha bire çekeliyorsun diyorHele dün giydiğim kotu geçen sene almıştım ve alırken kadın hususi dar verdi abla o bahaneyle kilo verirsin biraz daha hırs yapıp dedi ( kilo verme aşamasıda olduğumu söylemiştim ) ama aksine birde üzerine alınca hiç giyemedim bile
hatta bir kere giymeye kalkıştım yarım saat içinde asıl karnımı sıktıysa kıpkırmızı olmuştu bende dolaba attım ilerde zayıflarsam giyerim diye
şimdide bol geliyor
Kumaşları falan hallederim ama kot için makinemin iğnesi varmı bilmiyorum ona göre olmadı sadece kotlarımı vereceğim terziye
diğerlerini hallederim nasılsa
![]()