• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ / /% )İzinli
baldandane(90/ / /% )
battaniye1 (74,7/ 73,6/1,1/%1.47 )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ / % )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )
selvos88(80,7/79.8 / 0.9/%1.12)

6.Takım Ortalaması: %

Tebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum:KK60:
Amien ablacimmmm umarimmm in sha Allah
Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden :KK51:
:( bende oyle isterdim ama artik boyle yapmak zorundayim;((
İşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum:KK16:
Ama ablacim nekadar erken yersem okadar erken acikacam :( dayanamamki ozaman
Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde :KK19:
:( anlatilmaz cok ozledim.. Hep yanimda canim babam..

Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum :110:
:( yaa...
Suyu da azaltmışsınnno_O
2 litre ictim bugun ablacim yatana kadar 2 bRdak daha gider
Annen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum :KK43:
Yaaaaa oyle demeeee abla :(((( gercektenmii
Çok güzel tatlım kokusuna da çiçeğine de bayılırım:KK76:
hahaha bende cok seviyorummmm hatta en sevdigim ciceklerden biri bilmiyordum yasemin cicegi oldugunu ogrendigimde ismimle daha cok gurur duydum begendim :)) annemin babamin cicegiyim:oops:

Kaptanım evt yemediğim icin vermişimdir ama suyu daha cok ictim sudan gitmesin diye bilmiyorum belki kendimi kandırıyorum ama mutlu oldum:21:hemde regl döneminde...

Birde ben bu sbh tartıldım malum Oruç Değilim Yarından itibaren baslıyorum

***6.TAKIM 420.Etap***

baldandane(90/90 /0 /% 0)sabit
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ / % )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )

İyi geceler herkesee. Yatmadan bir uğrayayım dedim. Kaptanımda uğramış çok sevindim. Bende akşam buraya uğradıktan sonra direk sporumu yaptım üstüne yoga yaptım kaslarımı açtım bir güzel sonra sütümle birlikte kitap okumaya başladım. O sırada annem miss gibi fırın sütlaç yapıyordu ye diye tutturdu ama tabikide yemedim. Ben 3 kilo verince kendimi profiterolle ödüllendiricim tamam mı annecim :KK54::KK54::KK12:

Gecen hafta 1.5 kilo verdim vucudjm bi sasirdi ben bi sevindirik oldum ya bu hafta otur oturdugun yerde seni sıkıya aliyorum dedi velhasil onca spor yap dikkat et sonuc sabit.
benim olayim baska ya ac kalmak felan degil kendi ozerk cumhuriyeti var vucudumun resmen.ne biliyosa onu yapiyo.ben hep sabitlerimi regl doneminde ciktim.ilkdefa normal donemde sabit cikiyorum.o_O
ay deliricem resmen ya karnim ellerim vucudum hep şiş.resmen su tuttu bu hafta vucudum:KK43:

Olsun kuzum her hafta vermek zorunda değiliz inanıyorum ki haftaya çok güzel bir sonuçla tartı yüzüne gülücek. Bol bol su iç spor yap hepsi geçer yeter ki sen stres olma.

selam kizlar heyecan var mi yariin icin insallah bol eksili bi liste goruruz yarin

Amin kuzumm. Sen naptın hamilelik nasıl gidiyor? Aşermeler falan var mı?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bugün biraz keyifci günümdeydim :KK48: evden çıkmadım ve pek işde yapmadım :KK53: valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca :KK66:
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi :nazar::nazar::nazar::nazar:
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar :21::21:
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın :KK48: hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu :KK48:

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum :KK48: ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken :KK48: diyorum ya benim bünye muhalefet bana :KK67: ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma :21::21::21::21: Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş :KK48: ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda :KK48:
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz :21::21::21::21::21:

Aynen canım kimseye diyette olduğunu belli etme o zaman sanki yasak delmenin zevkini yaşamak için insanı daha çok zorluyorlar :KK70: ilk zamanlar ben her akraba gününde ay yok ben yemiyeyim dedikçe herkes ısrar ederdi ( eşimin halaları hariç :KK68: sağ olsunlar sağlığımın daha önemli olduğunun farkındalar ) heleki eşimin yengesi :KK53: kendiside maşallah sanki çok zayıfmış gibi bir yandan yer bir yandanda ay ye kız 15de bir birşey olmaz derdi :KK48: hani ben yiyorum sende zayıflayıpda milletten iltifatları toplarken benide zorda bırakma der gibi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Baktım olmuyor başladım ay artık uğraşmıyorum giderse gider gitmezsede canım sağ olsun demeye :KK48: tabi yalancıktan :KK70: Niye yemiyorsun dediklerinde de ay sabah kahvaltıda fazla kaçırdım dediğim oluyor, bazen aaa kız iki parça yedim görmedinmi ayağına yattığım oluyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Elime verilen tatlı tabağınıda ya çaktırmadan mutfağa götürüp yerine koyuyorum yada eşimin halalarından birine işaret edip çaktırmadan onların tabağına aktarıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sağ olsunlar beni desteklemek için kendilerini feda ediyorlar :KK70: tabi okadar yemelerine rağmen hala çok zayıflar :KK70: ama yerlerinde durmazlar gece 12de bile canları istesin oturup yarım ekmek yerler ama sonrada iki kardeş çıkıp en az 1 saat yürürler eritelim yediğimizi yatmadan diye :KK70::KK70::KK70::KK70:tabi yürümeselerde almıyor bünyeleri :KK48:

Ohh maşallah ablacım kızlara. Evde de yemekleri çoğu zaman ben hazırlıyorum zor iş valla ev hanımlarına kolay gelsin.
Rabbim diyet yapanları annelerinden korusun valla o lokmayı yedirmek için binbir numara çeviriyorlar iki dakikada
Hep öyle yiyip yiyip zayıf kalmak istemişimdir ya tütütüütü nazar değmesin.

iyi geceler 6. takımın çıtırları tartı yuzunuze gulsun yarın. :KK5::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ooo canım benim hoşgeldin. Tartı hepimizin yüzüne güler inşallahh.

Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum :KK49:

Maşallah kuzuma. Kaptanımın dediği gibi kendine bir şey almayı unutma.

Iyi geceler kızlar
iki gün aradan sonra nihayet gelebildim dün kendimi çok iyi hissetmiyordum çok halsizdim bugün daha iyiyim çok şükür
dünkü menüm
sabah karatay kahvaltı
Ara birkaç zeytin
ara 1 bardak ayran
Akşam taze fasulye bir kaç kaşık makarna cacık
1 top dondurma
su 2,5 litre
spor 30 artı 20 dakika yürüyüş

İyi geceler canım benim noldu halsizlik mi vardı? Çok geçmiş olsun.

Evet tatlım kuzenim maşallah bıcır bıcır bugün turşusu çıktı erken uyudu gidince direksiyon sınavı varmış her gün direksiyon çalıştırıyorum inşallah ehliyetini başarıyla alır.Senin yerinde olsam halamı daha sık ziyaret ederdim şifa olsun prensesimm :kk77:

Selvoşum şöyleki leptin hormonunun en yoğun salgılandığı saatler derin uykuda olduğumuz 02,00 ve 05,00 saatleri arası senin uykun bölününce sadece bundan faydalanamıyorsun bunu kastetemiştim tatlım:KK66:

Sabah hiçbirşey yememek olmaz meleğim lütfen hiç olmazsa 1 bardak süt bir parça peynir yemeye zorla kendini muz ve süt de olabilir:KK66:

Çalışınca haklısın deryacım fakat su içmeyi lütfen unutma vücudumuzun 3/4 ü sudan uluşuyor eksikliği pek çok hastalığın sebebi biliyorsun.Peki biraz dinlen kuzum en azından bildirim gerginliği yaşamazsın:KK19:

Erişte makarnaya nazaran daha masum üstelik ev yapımı olunca miktara dikkat edersen haftada 1 kez yiyebilirisn bence kış gelmeden fırsat bulabilirsen yap tekrar kuzum:kk77:

Helall olsun sana deprem çantanı hazır tutman harika seni ayakta alkışlıyorum ve kendimi ayıplıyorum:KK23:Yine de rabbim hepimizi afetlerden korusun :KK19:

Suyu gittikçe azaltıyorsun hakikaten meleğim:KK12:

Tebrikler prensesimmm umarım kalıcı olur verdiklerin çektiğin bu işkence boşa gitmez kuzum:KK60:

Oooo ne güzel motivasyon bunlar selvoşum ama öyle istikrarlı veriyorsunki bu sonuç kaçınılmazdı:KK76::KK76:

Maşllah cecom on parmağında on marifet ben dikişten hiç anlamam :KK23: Kendin yapabildikleirni daraltman iyi olur ama bayramlık harici alma tatlım zaten onlarıda daraltacaksın en fazla 2 aya kadar :21::21::21:

İftarda hakettin selvoşum gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ama sadece 1 dilimcik:kk77:

Biraz sabredersen sen de vereceksin elbette prensesimm ama isterdim ki sağlıklı bir şekilde ver kendine işkence etmeden :KK51:

İşte en büyük hatalrından biri ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar lütfen kahvaltını geciktirme kuzum:KK16:

Kıyamam sana az kaldı meleğim babacığın her an senin yanında zaten kalbinde yüreğinde :KK19:

Günler çok uzun tatlım kalkamadığın için zorlanırdın çünkü yoğun çalışıyorsun.İnşallah iftarda fazla cıs yoktur:KK16:Sabah bir parça peynri ya da süt içseydin meleğim:KK50: Ellerine sağlık kızlar bayram etmiştir:kk77:

Al benden de o kadar selvoşum dikiş yeteneğim sıfır ama kesmeye bayılırım:KK16:

Slm makresim yine yoğunmuşsun tatlım sağlık olsun fırsta buldukça gelmeye çalıştığını biliyorum :KK66:

:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9:

Zayıfladığını farkedilmesi çok güzel prensesimmm ama vucudun enerji harcamayı durduracak kuzum :110:

Suyu da azaltmışsınnno_O

:nazar::nazar::nazar: ooo halka tatlı afiyetolsun yaramasın inşallah selvoşum bunun bir diğer adını da biliyordum :KK48::KK48: @winstonlight kulakların çınlasın meleğim:-)

Evet prensesim geçen hafta tartılmamıştın yarın tartılmayı unutma bitanem:KK19:

Sporunu da yaptıysan mükemmel:KK9::KK9::KK9:

Lütfen kendini suçlama balımm menüleirn de sporun da gayet güzeldi bu hafta duraklama olmuş olabilir haftaya yine çıkışa geçeceksin:KK19:

:KK47::KK47:Duymamış olayımmmm:KK60:

Afiyetolsun bitanemmm 1 dilim cıs olsa da oruçlu olduğun için gayet normal :KK19:

Ooooo tebrikler meleğimmmm:KK9: regli avantaja çevirmeyi başardın demekki:KK9:

Slm barbimmm hoşgeldin kuzum yarın liste sana emanet bitanemmm:KK68:

Maşllah cecom prenseslerin sefasını sürmeye başladın her iksiinin de ellerine sağlık.Aynen cecom bayram sonrası eski düzenine dönüp kaldığın yerden devam edeceğine eminim o bünyen ne kadar inatçı olursa olsun sen inadını kıracaksın kuzum:KK60:

Annen iyi yapmış ama şimdi az da olsa bu yediğin cıslar depolanacak kuzum :KK43:

İyi geceler kaptanım :KK68::KK68:
Maşallah kuzenine inşallah sınavıda çok güzel alırda geçer. Halamı elimden geldiğince çok ziyaret ediyorum sağolsun her hafta eniştemden falanda bişiker yollar :KK53::KK53:
Yaptım sporumuu :KK49::KK49:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmm :KK48:

Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik :KK66: 1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olması :KK48: artık nasip )

Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diye :21: Her gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik :KK68::KK68::KK68::KK68:
Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için :KK48:
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları :KK48: ) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor :KK53: aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın :KK68:

Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn

Diyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum :KK49:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: gözün aydın canım 7li rakamları gördün :KK36:
Darısı benimde başıma :KK68::KK68::KK68: Valla sırf 79u görsem dünyalar benim olur daha aşağısında şimdilik gözüm yok :KK48: ama sadece şimdilik :KK48:

Bu arada profilfotomu nasil buldunuz:)) yasemin cicegi hihhii:oops:

Çoook çok güzel canım :KK68: tıpkı senin gibi :KK15:

Canim annem boynumu cok guzel ovdu masaj yapti masaj kremiyle. Resmen ciglik attim cooook agriyor :KK43: atkimi tekrar taktim uzaniorum hocayi dinleniyorum..

Çok çok geçmiş olsun canım :KK60: bir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz :KK68:

Durupdururken AlS hastaligini okudum googleda :( bi yandan okuorum bi yandanda agliyorum. Canim babamm herseyim off gunler yaklastikca dahada bi huzun ozlem kapliyor icimi :( ben ALS hastaligindan daha kotu bir hastalik gormedim. Kanserin bile caresi var :( ama ALS hic birsekilde.. En kotusude gozunun onunde eriyip gitmesi. Kurban olurum kurbannnn. Allah im sen tum hasta olanlara acil sifalar ver Rabbim :(... ALS yillardansonra tekrar okudum bu hastaligi oyle buyuk bi yara iz biraktiki kalbimde nezaman ALS duysam kulaklarimi tikar gozlerimi kapatir birsey dahi gormek duymak istemezdim. Icime ata ata en son okul mudurunu oyle gorunce. Sarilip hickira hickira aglamistim :( yazik adamida aglattim. O gunden beri hep ziyaret ederdim ederim hollandali adami. En son gittigimde toplantiydadi baska bir okulda. Bende secreterine selam ve iyi dileklerimi yine gelicegimi soylemesini soyledim. Kadinda beni surekli orda gordugu icin taniyor ve be icin geldigimi biliyordu severek soylerim hatta mail gonderirim dedi cok sevindim.. Yakin zamanda yine ziyaret edicegim onu..

Çoook çok güzel canım :KK68: tıpkı senin gibi :KK15:
O senin guzelliginnnn askimbenimm
Çok çok geçmiş olsun canım :KK60: bir fular bağlayıp öyle yat canım ( sanırım yel aldın farkında olmadan )
Umarın yarın birşeyin kalmaz :KK68:
in sha Allah birsey kalmaz :KK43: cok agriyor cunku abla yaaaa. Nazliymisim gibi gozukuyor ama gercekten fena agriyor boyun agrisi felaket yani :KK43:

Bu arada Allah kabul etsin ablacim annemde Qurani hatim etmeye calisiyor ki bu kacinci hatimi annecigimin. Ramazan olmasada her sene hatim ediyor coksukur

O senin guzelliginnnn askimbenimm
in sha Allah birsey kalmaz :KK43: cok agriyor cunku abla yaaaa. Nazliymisim gibi gozukuyor ama gercekten fena agriyor boyun agrisi felaket yani :KK43:

Bu arada Allah kabul etsin ablacim annemde Qurani hatim etmeye calisiyor ki bu kacinci hatimi annecigimin. Ramazan olmasada her sene hatim ediyor coksukur

Rabbim herkesin dualarını ve hatimlerini kabul etsin....Aminnnnn
Bende yanlış hatırlamıyorsam 11 - 12 yaşlarında kuran okumayı öğrendim ve o zamandan beri her sene en az bir hatmim var ( bazı seneler 2 tanede oluyordu ):KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu seneki ama benim için çok daha anlamlı çünki ilk kez kızımla birlikte okuyorum :21::21::21:
İnşallah Ramazandan sonrada her Perşembe gecesi birlikte kuran okuyacağız kızımla ve tabiki hatmimiz bitene kadar iyice alışmış olacak ve kendide sesli okur o zaman ( şimdilik o takip ediyor ben sesli okuyorum daha ilk olduğu için )

Neyse ben tartildim ve mutluluktan cildircam :) tam 73.9 ciktim super ya hedefi aslinda 60 istiyordum ama dun cevremdekiler ya neoluyo hastalandinmi stresemi girdin fln dedi yuz boögesinden otomatik olarak daha cok kaybediyotum onun icin bi 65 olayim sonrasinin nasil olduguna bakicam nedersiniz...

***6.TAKIM 420.Etap***

makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ 73,9/ 3,1/% 4.025)Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )

***6.TAKIM 420.Etap***

45derya45(79,5/ 79,8/-,30 /% -0,38)İzinli
makres76 (60/ / /% )
masalim88(77/ 73,9/3,1/ %4,03 )Yeni Üye Başlangıç:01,06,2015 -Başlangıç Kilo:82,6- Hedef:60
maya55(53,2/ / /% )

:KK43::KK43::KK43:

Back
X