• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

annemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler

hahah cok guzel :KK70:

saol canim amin :)

saol canim

ayy bu daha guzelmis :KK70:

saol kuzum seninde bi suru madalyalarin olur insallah :KK70:

saol canim
Ayy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabiki

Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği:KK53:
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek :oops:( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim :KK64:
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)
Inş canım bütün amacımız o gidecek fazlalıklar:cool:

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

45derya45 45derya45 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem :KK16:

Tebrikler kızlar
Haftaya hepinizin verdiğini (1,600) inş ben veririm:KK59::KK70:

Haklısın kuzum. Önüne şişeyi yada sürahiyi koy mutlaka önünde dursun beynin onun sinyalini alır. Aklına geldikçe içmeyi denersen unutursun.

Afiyet olsun kuzum. Benim bugünkü menü gibi azıcık kaçmış ucundan. Börekti dondurmaydı ohh yaramasın

Arada zaman bulduğunda geliceksin buraya inanıyorum canım benim. Herkesin bazen böyle yoğun zamanları oluyor.

İnşallah hayırlısı olur. Ekmeği yavaş yavaş azaltırsın inanıyorum ben sana. İlk akşam sonra öğle diye diye zamanla bir bakmışsın ekmeksizliğe alışmışsın. Yazın ben yemekleri hazırlıyorum da masaya annem neden ekmek koymuyorsun diye kızıyor.
Suyu bardak olarak ölçüyorum. Büyük su bardağım var yaklaşık 250 ml. 15 bardak falan içiyorum sanırım.
Leslie, jillian, zumba, yoga evde güzel spor oluyor. Ya da sabah yürüyüşlerini hiç bir şeye değişmem
Su için bütün yolları deniyeceğim En Büyük KK
dün sadece börek kaçtı:oops:dondurma diyet listemde var diyetisyen 2 seçenek verdi meyveli yulaflı yoğurt yada dondurma ben dondurmayı derçih ettigim icin dondurma yiyorum malum sıcak:kk77:
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

Canım benim diger diyet listelerimde vermişti ama niçin verdigini bilmiyorum , 5 agustos randevüm senin için sorarım ben minarel eksikliğini tamamlamak için zannediyorum :oops:

iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum
mEnüM:kk77:

sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

KAHVALTI.09,00
lor peynirli cevizli salata
1 yumurta
1 fincan biberiye
1 dilim karpuz

ÖĞLE:14,00
yarım şeftalili tarçınlı kefir

AKŞAM:18,30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve taze börülce salatası

Spor
1050 ad ip atlama

Sıvı
1 fincan türk kahvesi
2,5 lt tarçınlı limonlu su şimdilik
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştim:kk77:burda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor

Üzülme meleğimm her inişin çıkışı var elbet :KK60: Bayram tatil derken genel olarak tüm takımlar da düşüş var sıkma canını önemli olan sizlerin motivasyonu sizler kilo verin nota almayalım benim için bu yeterli :KK36:birlikte başaracağız.:21::KK5::KK5:

Ayran detoksunu yaparsan iyi olur meleğim yakında yapmadın nasılsa tatil dönüşü güzel moral olur senin için:KK60:
:KK200: melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra:KK68: ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak:KK45:

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nediro_O

Bugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim

4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı
gelelim benim menüye

sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay

öğle : 1 kase kuru fasulye

akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)

su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten:KK45:
Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimo_O Cok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
Çıktım geri geldim :) facede gördüm bizim 'Tırtıl karısına napmış':KK70:
Eki Görüntüle 1590331
:KK70::KK70::KK70::KK70:

gelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş

iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum

afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştim:kk77:burda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor

:KK200: melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra:KK68: ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak:KK45:

afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nediro_O

afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı

afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten:KK45:

tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor

gelelim bugünkü menüme
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
Afiyet olsun canim:KK54:Ayran corbasi nefismis bende denemeliyim

Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor

Canım bence kilo almamızın en büyük nedeni kahvaltı etmemiz inan bana Karatay la gram açlık hissetmedim ben 3. Gün tamamen adapte oldum tek problemim nefsimi kontrol edemiyorum hele ki karatay kahvaltı ları müthiş. Ben hazırlayıp iş yerime götürüyorum çok yavaş verdim ama nedeni akşsm işten grç çıkıp yemek yemem.

Canım bence kilo almamızın en büyük nedeni kahvaltı etmemiz inan bana Karatay la gram açlık hissetmedim ben 3. Gün tamamen adapte oldum tek problemim nefsimi kontrol edemiyorum hele ki karatay kahvaltı ları müthiş. Ben hazırlayıp iş yerime götürüyorum çok yavaş verdim ama nedeni akşsm işten grç çıkıp yemek yemem.
Canim cok erken gittigim icin midem almiyor fazla yemeyi ve yumurta falan haslayamiyorum zamanim yok acikcasi. Okula baslamadan alisirim insallah rutin haline gelirse yaparim insallah

Ayy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabiki
evet babam en cok buna uzuluyor

Bide ev icin birikimmiş kesin biliyolardır cok oldugunu
bilen bi kac kisi vardi onlardan biri ama gozunle gormedigin icin soramiosun

Çıktım geri geldim :) facede gördüm bizim 'Tırtıl karısına napmış':KK70:
Eki Görüntüle 1590331
ise yarasa keske :D

gelelim bugünkü menüme
tarcini cubuk halde atiosun siseye ben hep yapiyorum suyun tadida guzel oluyor kuzum. Oglen cok aciktim domateslerde babamin bahcesinden mis gibiydi

Bugün kaçamaksız güzel bir gündü
menüm
sabah yeşilçay ve elma
2 kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
ara maden suyu 4 kaysı ve türk kahvesi
öglen
3 kaşık bamya
2 kaşık bugur pilavı
1 kase cacık
ara 1 top dondurma