• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar

önce menümü yazayım unutmadan

çarşamba

sabah : kıymalı yumurta peynir 1 domates
öğle : haşlanmış tavuktan İskender yaptım :) ekmeksiz salçalı sos ve karabiberli ve yoğurt
akşam : çılbır

gidak gidak gidaklıcam yakında ama inşallah yarın sebzeye geçiş yapıcam dukanla karatayı karıştırdım valla birbirine bakalım ortaya ne çıkacak

Bugunku menum
Sabah: 1 kahve 1 dilim peynir
Aksam: ton baligi ve yogurt

Spor yok suyuda hesaplamadim
Moralim bozuk kizlar menumu yazip kaciyorum menumde pek yok zaten

canımsın herşey düzelecek inşallah sen gönlünü ferah tut. umarım kış gelmeden daha iyi kapılar açılır karşınıza. amin

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçte olsa gelebildim şükür :KK66:

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen :KK53:
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu o_OHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum :KK57: sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi :KK57:
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu o_O

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu :KK57: eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu :KK66: Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca :KK57:

Kabızlık deseniz devam ediyor o_O hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok :KK57: Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok :KK48: ulen cuma öncesi olacak işmiydi :KK53: bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )

geçmiş olsun minik cadıya cecom sizede tabi... senle ben 1 aydır yapıp yapıp sonra kendi ellerimizle bozuyoruz kuzum. umarım bugünü iyi geçirir azda olsa eksiyi görürsün.

Merhabalar kızlar :KK54: cumartesiden beri uğrayamıyordum kk ya. Ev full misafir dolu bende eve okulfan özel dersten 9 buçuk gibi geliyorum. Zaten duş al yemek ye oldu mu sana 10 buçuk :KK57: ondan sonra da 1 buçuğa kadar ders çalış sabahda 7 de kalk :KK12: halim kalmadı. Şimdi öğle arasında bakayım dedim de 40 dakika sürdü maşallah geçmiş birikmiş.

hoş geldin canım. bunca yoğunluğun arasında diyetine dikkat et yeter bize şimdilik tabiii. biraz rahatla bizleri sohbetinden mahrum bırakma canım...

Toparlarim bulbulum bugun :) esimi hic sebepsiz isten cikardilar kotu birgun gecirdik Allahin izniyle bunuda atlatiriz insallah :)
Amin atlatırsınız tabi yeterki siz birlikte olun belki de bu hayırlısıdır daha iyisini bulacaktır belki bu sıkıntı sizi bir musibetten kurtardı rabbim hakkınızda hayırlısını versin ablam içini ferah tut sen

Hahahah açık sözlülüğüme hayranım kuzum

Aaa çok geçmiş olsun canım benim. Yeni işe girmişti hatırlıyorum spor salonuna. İnşallah daha güzel yerler bulur. Her işte bir nasip kısmet vardır emin ol. Kışın babam 3.kattan zemine düştü iç kanaması oldu kemikleri kırıldı. Normalde emekli ama bizi okutmak için yeniden çalışıyor tabi. Tabi 2 ay çalışamadı çok sıkıştık. Ama sonra allahın izniyle iyileşti çabucak
insallah balim ayy sevdiklerimizi kazalardab korusun rabbim

canımsın herşey düzelecek inşallah sen gönlünü ferah tut. umarım kış gelmeden daha iyi kapılar açılır karşınıza. amin
insallah canim benim

Vicks ile gobek yaglari eriyormus duydunuzmu :KK57: evde var spor yaparken surcem bugun :-) denemedigim yontem kalmadi yazmak istiyorumda basari hikayaeme :-):-)
Onu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlım

Onu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlım
Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi valla

hoş geldin canım. bunca yoğunluğun arasında diyetine dikkat et yeter bize şimdilik tabiii. biraz rahatla bizleri sohbetinden mahrum bırakma canım...

Hoşbuldumm. Bırakmam sizde beni güzel sohbetinizden mahrum bırakmayın. Devam ediyor tabikide ama işte bazen kaçıyor.

Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi valla

Siz vicks dediniz ya aşağıda reklamlarda vicks ile göbek yağları nasıl eritilir var :KK53: sür bence sonra spor yap yarar bence ya

Hahahah açık sözlülüğüme hayranım kuzum

Aaa çok geçmiş olsun canım benim. Yeni işe girmişti hatırlıyorum spor salonuna. İnşallah daha güzel yerler bulur. Her işte bir nasip kısmet vardır emin ol. Kışın babam 3.kattan zemine düştü iç kanaması oldu kemikleri kırıldı. Normalde emekli ama bizi okutmak için yeniden çalışıyor tabi. Tabi 2 ay çalışamadı çok sıkıştık. Ama sonra allahın izniyle iyileşti çabucak
Tsk efenım:KK52: ozellıkle battaniye1 battaniye1 de oyle soyler:cool:

dunyadan_fotolar_df_23.webp

Afiyet olsun canım menülerin çok güzel. cumaya karşılığını alacağına eminim.
saol canım hepbirlikte inş :KK200:

Esimi isten cikardilar kuzum
çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canm

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçte olsa gelebildim şükür :KK66:

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen :KK53:
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu o_OHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum :KK57: sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi :KK57:
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu o_O

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu :KK57: eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu :KK66: Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca :KK57:

Kabızlık deseniz devam ediyor o_O hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok :KK57: Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok :KK48: ulen cuma öncesi olacak işmiydi :KK53: bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )
geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inş
kuru kayısıları sıcak suya koy beklet sonrada ye sebze ağırlıklı beslen bence :KK19:

Merhabalar kızlar :KK54: cumartesiden beri uğrayamıyordum kk ya. Ev full misafir dolu bende eve okulfan özel dersten 9 buçuk gibi geliyorum. Zaten duş al yemek ye oldu mu sana 10 buçuk :KK57: ondan sonra da 1 buçuğa kadar ders çalış sabahda 7 de kalk :KK12: halim kalmadı. Şimdi öğle arasında bakayım dedim de 40 dakika sürdü maşallah geçmiş birikmiş.

evet özledik kuzum seni baya yoğunsun anlaşılan Allah kolaylık versin :KK60:

selam kızlar

önce menümü yazayım unutmadan

çarşamba

sabah : kıymalı yumurta peynir 1 domates
öğle : haşlanmış tavuktan İskender yaptım :) ekmeksiz salçalı sos ve karabiberli ve yoğurt
akşam : çılbır

gidak gidak gidaklıcam yakında ama inşallah yarın sebzeye geçiş yapıcam dukanla karatayı karıştırdım valla birbirine bakalım ortaya ne çıkacak
afiyet olsun canm :KK19:
seni anlıyorum tavuk yiyorum bnde kaç gündür :KK53:

şu resme bi bakın hele kızlar ben bu resme baktıkça bi silkeleniyorum. inşallah şu yağlarımız tez zamanda gider de rahatlarız

ayy bende bi tuhaf oldum ya :KK53: Omg :rolleyes:

saol canım hepbirlikte inş :KK200:

çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canm

geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inş
kuru kayısıları sıcak suya koy beklet sonrada ye sebze ağırlıklı beslen bence :KK19:

evet özledik kuzum seni baya yoğunsun anlaşılan Allah kolaylık versin :KK60:

afiyet olsun canm :KK19:
seni anlıyorum tavuk yiyorum bnde kaç gündür :KK53:

ayy bende bi tuhaf oldum ya :KK53: Omg :rolleyes:
İnsallah canimm

Back
X