• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selma güzellerim koşuşturmadan giremedim keyifler iyidir umarım ben biraz durgunum anneciğimi yolcu ettim dün:KK61: pazartesi günü annem gitmeden köye gidelim dedik demirkazık dağının eteklerinde su gözeleri var bir kaç söğüt ağacı altına 7-8 piknik masası atmışlar güzel bir ortam olmuş piknik için. öyle bir esiyor ki rüzgar buz gibi neyseki hazırlıklıydım çorabım kapalı ayakkabım hırkam soğuk almayım diye hemen giyindim ama o rüzgar yine de çarpmış beni sırtım tutulmuş olsun ama yinede o temiz havaya o dinginliğe değerdi
ohh sefan olsun bulbulummm iyi gelmistir oranin havasi
aglama kiz ben ne diiyeyim o zman sen istedgin an gidebilirsin yanina anneciginin :))Allah tez zamanda kavustursun cnm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldi :KK48:

Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dedi :KK53: Hatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır :KK48: ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi :KK48:
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum :KK70:

Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibi o_O aslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için :oops: birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım :oops::oops::oops::oops::oops:
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesin :KK48: dün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim :KK53: nah bozmuyorum :KK70:
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu eder :KK66: malum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim :21::21::21::21:
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )
ayy vicdan azabi mi cektin kiyamam ssana cnimmmm
cidden bende kendine nazar degdirmeye inaniyorum :)
iyi aksamlar kizlar uyumadan menumu yazayim sonra unutuyorum :)

sabah yogurt musli
ogle kebab + salata (ekmeksiz patatessiz)
ara mocha latte:KK43:
aksam 1 kase yogurt

sivi 2 litre su spor 30 dk yuruyus
afiyet olsun cnm benimde canim 2 aydir frappuccino karamelli cekiyo hep erteledim bakalim ne zaamn iicicem butun yaz boyu icmedim :))
Toparlarim bulbulum bugun :) esimi hic sebepsiz isten cikardilar kotu birgun gecirdik Allahin izniyle bunuda atlatiriz insallah :)
aa canim Allah yeni hayirli rizik kapisi acsin onuuze insallah ama ben cafeniz var diye hatirliyorummm
Vicks ile gobek yaglari eriyormus duydunuzmu :KK57: evde var spor yaparken surcem bugun :-) denemedigim yontem kalmadi yazmak istiyorumda basari hikayaeme :-):-)
ay onu bende gordum daha okumadimm :) sen dene yararsa dogumdan sonra bende yapayim :)
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçte olsa gelebildim şükür :KK66:

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen :KK53:
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu o_OHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum :KK57: sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi :KK57:
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu o_O

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu :KK57: eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu :KK66: Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca :KK57:

Kabızlık deseniz devam ediyor o_O hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok :KK57: Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok :KK48: ulen cuma öncesi olacak işmiydi :KK53: bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )

Merhabalar kızlar :KK54: cumartesiden beri uğrayamıyordum kk ya. Ev full misafir dolu bende eve okulfan özel dersten 9 buçuk gibi geliyorum. Zaten duş al yemek ye oldu mu sana 10 buçuk :KK57: ondan sonra da 1 buçuğa kadar ders çalış sabahda 7 de kalk :KK12: halim kalmadı. Şimdi öğle arasında bakayım dedim de 40 dakika sürdü maşallah geçmiş birikmiş.
oyy kuzuna gecmis olsun cnm insallah onemli bisey yoktur
Hahahah açık sözlülüğüme hayranım kuzum

Aaa çok geçmiş olsun canım benim. Yeni işe girmişti hatırlıyorum spor salonuna. İnşallah daha güzel yerler bulur. Her işte bir nasip kısmet vardır emin ol. Kışın babam 3.kattan zemine düştü iç kanaması oldu kemikleri kırıldı. Normalde emekli ama bizi okutmak için yeniden çalışıyor tabi. Tabi 2 ay çalışamadı çok sıkıştık. Ama sonra allahın izniyle iyileşti çabucak
ahh benim babamda diz kapagini kirdi dustu îs yerinde 6 metre yukseklikten hala evde 2 ay olacak toparliyo yavas yvas Allah saglik versin babalarimiza cidden

Onu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlım
ama bizim kizlar da oyle yapiyo :)
Hoşbuldumm. Bırakmam sizde beni güzel sohbetinizden mahrum bırakmayın. Devam ediyor tabikide ama işte bazen kaçıyor.

Siz vicks dediniz ya aşağıda reklamlarda vicks ile göbek yağları nasıl eritilir var :KK53: sür bence sonra spor yap yarar bence ya
Dogru ise ben yuzumu bile vickslicem :))
Allah bu yogunlukta sana guc kuvvet versin bebemm :)
şu resme bi bakın hele kızlar ben bu resme baktıkça bi silkeleniyorum. inşallah şu yağlarımız tez zamanda gider de rahatlarız
o yagin yanindaki ne deryamm

selam kizlar yogun bir gunun ardindan merhabalarr
bugun Seker yuklemesi icin doktora gittim vicdan azabi cke ceke ictim o sekerli igrenc suyu bi yandan bebekten ozur diledim bi yandan allaha dua ettim sekerli su onu etkilemesin diye :)) karatay teyzem iliklerime Kadar islemis ama doktorum hayiri bilekabul etmemisti vardir bir bildigi dedim yaptimm sonuc cok sukur sekerim yokmus:)
sonra oglumla carsiya gittik taa 5 bucukta eve girdim
az once parmagimi yaktim gorunmez kaza cokk aciyo beee :KK43:(
neyse bugunku menumm

kahvalti yok test olacagi icin

ogle
tavuklu sandvic

ara
2 havuc normal boyutta

aksam
domatesli mantarli biberli soganli bulgur pilavi meyhane pilavi diyenlerde varmis :)
biraz kornison ve sarimsak tursusu
salatalik minik turplar
su bol bolll ictim bugun cok yoruldum uykum da varr baya da yurudum :)

carsamba menumm

kahvalti
peynirli domatesli tost

ogle
havuc

aksam
karnibahar haslama
yogurt
marul
kornison tursu

***6.TAKIM 428.Etap***

45derya45(78,4 / / / % )
baldandane(89/ 0 / 0/ % 0 )
battaniye1 (72,6 / / / % )
bülbül-e bismil ( 82,9 / / / % )
Dark_Paradise
( 116,7 / / / % )
kaldi2sene( 67,4 / / / % ) kendi istegi ile takimdan ayrildi
makres76 (60,2 / / / % )
selvos88( 75.6/ / / % )

6. Takım Ortalaması:

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1:
Bulbul-e Bismil:
makres76:
masalim88:
baldandane:
45derya45:
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :

selvos88:
Ahbirkingcharlesimolsa :
Darkparadise :

kaldi2sene:
senasevval:

battaniye1:
Bulbul-e Bismil:
makres76:
masalim88:
baldandane:
45derya45:
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :

selvos88:
Ahbirkingcharlesimolsa :
Darkparadise :

kaldi2sene:
senasevval:

unuttugum kizlar varsa yazsin benim kafa simdilik bu Kadar calisiyo kizlar :))

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,3 / / /%)
Bulbul-e Bismil( 82,9 / / /% )
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.4/ / /% )
oynakbasi34(104.7/ / / % )
Rengarenknesli ( / 76,4 / / / % )
senasevval (52,5 / /% )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Mİsafirleri yolladım koştum geldim :KK48:

Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmış :KK53: sağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş :KK53:
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparız :KK48: Ertesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs :KK53: neyse bunada şükür :KK48:
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum :KK66: )
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım :KK66:

Vicks ile gobek yaglari eriyormus duydunuzmu :KK57: evde var spor yaparken surcem bugun :-) denemedigim yontem kalmadi yazmak istiyorumda basari hikayaeme :-):-)

Valla işe yarayacağına emin olsam kendimi vickse bularım :KK48: cilde nufüs etmesi zararlı olmazmı peki :KK64:

geçmiş olsun minik cadıya cecom sizede tabi... senle ben 1 aydır yapıp yapıp sonra kendi ellerimizle bozuyoruz kuzum. umarım bugünü iyi geçirir azda olsa eksiyi görürsün.

Sağ olasın canım ;) şükür hiç bir sıkıntısı kalmadı kuşumun ;)
Sorma güzelim ya ne güzel heh şimdi oldu dediğim an bir aksilikle birlikte bırakmak zorunda kalıyorum o_O
Bugün eşimde söylendi kuru kuru yiyorsun boşver aşkım ya fazlada takılma nasılsa gider insanız arada yiyeceğiz tabi diye ;) Bakalım yarın ne göreceğim ;)

selam kizlar yogun bir gunun ardindan merhabalarr
bugun Seker yuklemesi icin doktora gittim vicdan azabi cke ceke ictim o sekerli igrenc suyu bi yandan bebekten ozur diledim bi yandan allaha dua ettim sekerli su onu etkilemesin diye :)) karatay teyzem iliklerime Kadar islemis ama doktorum hayiri bilekabul etmemisti vardir bir bildigi dedim yaptimm sonuc cok sukur sekerim yokmus:)
sonra oglumla carsiya gittik taa 5 bucukta eve girdim
az once parmagimi yaktim gorunmez kaza cokk aciyo beee :KK43:(
neyse bugunku menumm

kahvalti yok test olacagi icin

ogle
tavuklu sandvic

ara
2 havuc normal boyutta

aksam
domatesli mantarli biberli soganli bulgur pilavi meyhane pilavi diyenlerde varmis :)
biraz kornison ve sarimsak tursusu
salatalik minik turplar
su bol bolll ictim bugun cok yoruldum uykum da varr baya da yurudum :)

carsamba menumm

kahvalti
peynirli domatesli tost

ogle
havuc

aksam
karnibahar haslama
yogurt
marul
kornison tursu

Canım çok geçmiş olsun yanık berbat birşey yaaa :KK64: hemen parmağını un dolu bir kaseye koysaydın yada yumurta akına batırsaydın ağrıyı alır ve çabucak iyileştirip iz kalmamasını sağlar ;)
Benim evde devamlı silverdin bulunur Allah korusun birşey olursa diye ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canim sen gecen hafta Kilo bildirimi yapmistin ama listeye eklememistin ben o mesaji bulamadim sen yarin buraya ekler misin gecen haftaki kilonu :)

Tamamdır canım hemen ekliyorum yarında artık bakalım ne göreceğim tartıda ;)

***Free Takım***

efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.4/ / /% )
oynakbasi34(104.3 / / / % )
senasevval (52,5 / /% )

Salı menum
Sbh kk
Aksam iki kücük dilim pizza ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu
1 saat yürüyüş

Çarşamba menum
Sbh şeftali 1 cay bardağı süt
Öglen 1 bardak ayran
Aksam Fırında yoğurtlu karnabahar, salata,2 kornişon
1 Türk kahvesi 3 maden suyu
1 saat yürüyüş

Perşembe menum
Sbh 1 dilim kızarmış tam buğday (yogurt sürdüm) bol yeşillik Salatalık ceviz
Aksam et Haşlama salata
2 Türk kahvesi 2 maden suyu

battaniye1:16
Bulbul-e Bismil:
makres76:
masalim88:
baldandane:
45derya45:
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :

selvos88:
Ahbirkingcharlesimolsa :
Darkparadise :

kaldi2sene:
senasevval:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak fazlasıyla verir inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Aminnnnnnnn

Dün sanırım baya yorulmuşum hemen yattım hatta bir ara sabah oldu diye fırladım baktım sabahın 03:00ü :KK53: tabi tekrar yatıp uyudum ve biraz evvel uyandım :KK66:
İnşallah herkes bugün çok çok güzel bildirimlerde bulunur :KK68:

***Free Takım***

efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.4/ / /% )
oynakbasi34(104.7 / 104.7 /0 / % 0 )
senasevval (52,5 / /% )

Bu hafta sabitim ki bunada şükür malum durumdan dolayı :) Hİç canımı sıkmıyorum çünkü 3 gün önce çok daha aşağısınıda görmüştüm ve eminim haftaya bunun acısı fazlasıyla çıkacaktır ;)

***6.TAKIM 428.Etap***

45derya45(78,4 / / / % )
baldandane(89/ 0 / 0/ % 0 )
battaniye1 (72,6 / / / % )
bülbül-e bismil ( 82,9 / / / % )
Dark_Paradise
( 116,7 / 116,2 / 0,5/ 0,43% )
kaldi2sene( 67,4 / / / % ) kendi istegi ile takimdan ayrildi
makres76 (60,2 / / / % )
selvos88( 75.6/ / / % )

6. Takım Ortalaması:

Back