• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünki menüm:
Sabah-öğlen: 2 yumurta, 1salatalık, 1 domates, avuç içi kadar peynir
Akşam: 50 gr kadar et, biraz nohut, 1 patates, birazcık kepekli ekmek, avuç içi kadar peynir

Kızlar, şimdi menüye bakan bunun neresi karatay diye sorar. Evet öyle akşam hiç karataya uymadı. Ben karatay yapamıyorum, kızlar. Her gün 2 yumurta benim tansiyonumu yükseltiyo , kaç saat oldu yiyeli kafam bi ağrıyo hala geçmedi, bi de ben ekmeksiz yapamam az da olsa yemem lazım. Onun için yarından yazda yaptığım gibi kalori sayımı yapıcam, İnşallah.

Yok, canım. Üniversitede okuyorum. Demir eksikliğim bence yok , bi doktora gitsem iyi olacak , kendim teşhis koymayayım şimdi :KK48:

Oo hayırlı olsun o zaman okulun sanırım bu sene kazandın
Hehehe arada bir baktırmak iyi oluyor hele karadeniz bölgesinde demir eksikliği çok olur

pazartesi menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 9:00 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
akşam:.3 adet mercimek köfte,fasulye kavurma 2 kaşık,1 dilim tiramusu incecikti:cool:
3 lt su

Ohh maşallah o akşamdan bizde isteriz :confused::confused:

salı menü
sabah karatay
akşam 2 y.k çerkez tavuğu ,kereviz salatası,2 adet zeytinyağlı sarma,1 mini cupcake
3 lt su
45 dk persian zumbaaa:KK6::KK6:

Yaşasın zumbaa :KK49: bende çok seviyorum persian zumbayı ama artık okuldan halim kalmıyor

Kızlar, şimdi menüye bakan bunun neresi karatay diye sorar. Evet öyle akşam hiç karataya uymadı. Ben karatay yapamıyorum, kızlar. Her gün 2 yumurta benim tansiyonumu yükseltiyo , kaç saat oldu yiyeli kafam bi ağrıyo hala geçmedi, bi de ben ekmeksiz yapamam az da olsa yemem lazım. Onun için yarından yazda yaptığım gibi kalori sayımı yapıcam, İnşallah.

Herkesin bünyesi farklıdır tabi annemde yazın bari günde 2 yumurta yeme alerji yapıcak diyor ama napim bende seviyorum :KK53: benimde tansiyonum düşüyor hemen tuzlu ayran falan içiyorum. Hadi hayırlısı o zaman yeni diyetin :KK54:

Oo hayırlı olsun o zaman okulun sanırım bu sene kazandın
Hehehe arada bir baktırmak iyi oluyor hele karadeniz bölgesinde demir eksikliği çok olur

Ohh maşallah o akşamdan bizde isteriz :confused::confused:

Yaşasın zumbaa :KK49: bende çok seviyorum persian zumbayı ama artık okuldan halim kalmıyor

Herkesin bünyesi farklıdır tabi annemde yazın bari günde 2 yumurta yeme alerji yapıcak diyor ama napim bende seviyorum :KK53: benimde tansiyonum düşüyor hemen tuzlu ayran falan içiyorum. Hadi hayırlısı o zaman yeni diyetin :KK54:
Çok sağol, canımHoppa

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta çok az ekmek peynir zeytin domatez
Öğle: bir dilim kek
Akşam: patlıcan yemeğş,üç kaşık makarna,yoğurt
Suyu not etmemişim
Spor:30 dk egzersiz

sagol bitanem cok tesekkurler :))
Çokkkk aç olmazsam yemiyorum öyle şeyler oturup salata yiyorum onlar hamburger ve gözleme menüleri götürürken :KK70:
Bende höşmerime bayılırım. Bursa civarında çok yapılır ama bizde her sütün kaymağıyla mutlaka yaparız baya güzel valla

Aaa sende mi ygs ye hazırlanıyorsun kuzum

Ohhh öğlen olmasa 10 numara 5 yıldız valla. Bu arada demir eksikliğin varsa yemekle süt ve süt ürünleri ya da çay kahve içme canım bemim. Benim demir yerlerde resmen karatay 50 olursa harika olur diyor benimkisi 1 lerde :KK61: çay kahve içmeye bayılırım ayrıca yoğurt süt o yüzden sürekli hap kullanıyorum

Hoşgeldin bülbülüm çok özlemişim seniii

Valla bende patlıcan ve fasulye aşığıyım. Her hafta mutlaka yerim. Zaten tam bir sebzeciyim. Pırasa hariç hepsini yerimm

Ohh ohh maşallah hulahopu hiç çeviremem hemen düşer :KK70:

Bende öğlen okulda kalıcaksam yanıma meyve peynir zeytin ceviz fındık fıstık falan alırdım. Ama @gel_pcpc ninde dediği gibi eğer her gün yemiceksen çokda kasmaa gerek yok bence

Doğru vallaha. Ben sadece içine kaşar yerine domates peynir koydum diğerinede sucukla domates baya güzel oldu :cool:
kesin denicem :))
Salı günkü menüm

Sabah:
Kkk

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Taze fasulye yemeği
Havuçlu kabaklı meze
Peynirli salata

Spor: 100 mekik yoga
Su:3 litre
afiyet olsun fistigim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar :KK68:

Bu sabahta yine erkenden uyandım :21: ve yine az da olsa eksi gördüm :21:
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00de :KK48: Öğlenlik yemeğimde hazır sayılır :KK66: Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim :KK48: Bugün nişasta günüm olduğundan :KK66:

Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim :KK68:
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğim :KK66: bir postada makineye çamaşır attım :KK66: Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya :KK48: Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende :KK66: sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler :KK67:
sitemini de cok Tatli ediyosun cecommm :))
gunaydın sekerler...

sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)

1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek

1 lt su oglene kadar

öğlen
1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek

ara
2 tahıllı bıskuvi
1 incir:KK43:

aksam saat 6 gıbı
1 dılım balık
2 dılım ekmek

ara
1 incir:KK43:

su:2 lt
spor yok ama cok hareketlıydım fırsat olmadı
canim midenin nesi var gecmis olsunn afiet olsun
keske aksam ekmek yemeseydin :)

6, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD]:KK62::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

merhaba arkadaşlar
bu hafta çok yoğun başladı pazartesi ve salı günü misafirim olduğu için uğrayamadım.pazar günü de çocukların bayram alışverişi okul ihtiyaçları onlara koşturdum.ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi ya
şimdi alıntı zamanı

seni face de nasıl bulucaz özelden bana yazarsan sevinirim canım:KK60:

düzenli katılım da ancak bu kadar oluyo işte.evime geçmeden işim bitmeyecek burda anlaşılan:KK43:

hoşgeldin

sana güveniyoruz hadi bakalım. yapamayacağın şey yok senin:KK60:

@gel_pcpc şimdi bu kilo benim eylül ayının başındaki kilom değil.bu hafta 87 i gördüm. hedef ancak 1 kilo koyabilirim ay sonuna kadar oda yüzde 2 yi karşılamaz eylül ayının başındaki kiloyu baz almamız gerekmiyo mu?

üzüldüm gidişine canım.herşey gönlünce olsun

:KK70::KK70:bakıyorum bu hafta işi sağlama almışsın

işte geldim burdayım.ya ne olur okullar açılana kadar biraz daha idare edin beni:oops:

artık ne kadar uykulu yorgun çıktıysan evden kıyamam ben sana ya

ooo hedefler baya büyük bakalım ben de okullar açılınca evime geçeyim daha iyi hedefler koymayı istiyorum.ayrıca hakkında hiç öyle düşünmüyorum çok iyi görünüyorsun kendine haksızlık etme

3 ay da verilebilecek bi hedef iradene kuvvet canım:KK200::KK60:

sen onu takma kıskanıyo seni .pozitif enerjıni emmeye çalışıyo.evet daha süslü daha bakımlı ol. çatlasın elalem:KK15:

evet karataycıların arasına hoşgeldin

haydi derya haydi derya haydi.göster ona derya haydi .maç sloganı atıyomuş gibi hissettim ya:KK70:

iyi bir çözüm olabilir bu.2 haftadır yaşadığın pişmanlığıda göz önünde bulundur.allah yardımcın olsun canım.iradene kuvvet

seni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsun:KK15:

:KK57: 45 dk harikasın seeen.ben hiç çevremiyorum bu mereti.

lavaşla yapabilirsin. ama taze kaşarda yasak unutma.
ay ben seni kendi evine gectin sandim cnmm demek o yuzden o tiramisular cupcake ler :)
ben evet eylul ayi hedef listesini yapmayi unuttum yaptigim haftayi baz aldim cnm
isterseniz eylul ayinin ilk haftanin kilosu olarak duzenleyebilirim sorun olmaz :)
pazartesi menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 9:00 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
akşam:.3 adet mercimek köfte,fasulye kavurma 2 kaşık,1 dilim tiramusu incecikti:cool:
3 lt su
tiramisu demek :)) afiyet olsunn :)
salı menü
sabah karatay
akşam 2 y.k çerkez tavuğu ,kereviz salatası,2 adet zeytinyağlı sarma,1 mini cupcake
3 lt su
45 dk persian zumbaaa:KK6::KK6:
ohh zumbaya bak :) cupcake demek :)) afiyet olsun yaramasin :)
Bugünki menüm:
Sabah-öğlen: 2 yumurta, 1salatalık, 1 domates, avuç içi kadar peynir
Akşam: 50 gr kadar et, biraz nohut, 1 patates, birazcık kepekli ekmek, avuç içi kadar peynir
afiyet olsun cnm sende farkindasin zaten neyin fazla oldugunu :))
o zaman yumurtayi 1 e dusur cnm yada yumurtayi hergun yeme eger kotu etkiliyosa ekmegi de 1 dilime dusur
yani zaten 100 de 100 yapamazsan oldugu kadar :)
bir sure sonra nasilsa kendi dizenini bulursun :)
Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Soğanlı yumurta ile kuruyemişsiz kkk

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Mercimek çorbası
Ciğer sote
Salata
Turşu

Spor: yok
Su:3 litre
afiyet olsun fistigim
cok saol neslişim :KK200:

Sizde öyle balım ama eski düzenim yok bu aralar menü yazmaya utanıyom valla. Artık bayramdan sonra yeni şehrimde yeni bi düzen kurucam inş bi aksilik çıkmazsa her akşam girerim
ay utanma yaz ibret olsun :))
@gel_pcpc tatlım mobilden çok zor oluyor hedef listesinin son halini bulamadım burdan yazayım eylül ayı hedefim 81.5
ok bitanemm
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta çok az ekmek peynir zeytin domatez
Öğle: bir dilim kek
Akşam: patlıcan yemeğş,üç kaşık makarna,yoğurt
Suyu not etmemişim
Spor:30 dk egzersiz
afiyet olsun cnm makarna ne kadar yedin bakalim :)

carsambanin menusunu yazayim hos rakibemin ekmegine yag surdum bugun :)

kahvalti
1 dilim ekmek
2 yumurta sahanda kizarmis mi diyeyim ne diyeyim anladiniz siz onu :)

ogle
1 kcuk armut
1 bardak sut

aksam
4 tane halep koftesi
(ici kiymali hamuru pirincten yapiliyo bilmeyenler icin :) )
sebze sogus

su 2 litre

Selamün aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Hele şükür evime gelebildim :KK53:
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm :KK68:
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş :KK48: Rus askeri gibi somurtgan :KK70:
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize :KK66:

Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım :KK66: Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası

ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu :KK66:
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı :KK66: ) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır :KK53: he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım :KK66: sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )

Back
X