- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, canım. Üniversitede okuyorum. Demir eksikliğim bence yok , bi doktora gitsem iyi olacak , kendim teşhis koymayayım şimdi![]()
pazartesi menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 9:00 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
akşam:.3 adet mercimek köfte,fasulye kavurma 2 kaşık,1 dilim tiramusu incecikti
3 lt su
salı menü
sabah karatay
akşam 2 y.k çerkez tavuğu ,kereviz salatası,2 adet zeytinyağlı sarma,1 mini cupcake
3 lt su
45 dk persian zumbaaa![]()
Kızlar, şimdi menüye bakan bunun neresi karatay diye sorar. Evet öyle akşam hiç karataya uymadı. Ben karatay yapamıyorum, kızlar. Her gün 2 yumurta benim tansiyonumu yükseltiyo , kaç saat oldu yiyeli kafam bi ağrıyo hala geçmedi, bi de ben ekmeksiz yapamam az da olsa yemem lazım. Onun için yarından yazda yaptığım gibi kalori sayımı yapıcam, İnşallah.
Çok sağol, canımOo hayırlı olsun o zaman okulun sanırım bu sene kazandın
Hehehe arada bir baktırmak iyi oluyor hele karadeniz bölgesinde demir eksikliği çok olur
Ohh maşallah o akşamdan bizde isteriz
Yaşasın zumbaabende çok seviyorum persian zumbayı ama artık okuldan halim kalmıyor
Herkesin bünyesi farklıdır tabi annemde yazın bari günde 2 yumurta yeme alerji yapıcak diyor ama napim bende seviyorumbenimde tansiyonum düşüyor hemen tuzlu ayran falan içiyorum. Hadi hayırlısı o zaman yeni diyetin
![]()
cok saol neslişimdamlam hoşgeldin bitanem. tebrik ederim yeni kariyerini tekrar
Sizde öyle balım ama eski düzenim yok bu aralar menü yazmaya utanıyom valla. Artık bayramdan sonra yeni şehrimde yeni bi düzen kurucam inş bi aksilik çıkmazsa her akşam girerimseni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsun
sagol bitanem cok tesekkurler :))
kesin denicem :))Çokkkk aç olmazsam yemiyorum öyle şeyler oturup salata yiyorum onlar hamburger ve gözleme menüleri götürürken
Bende höşmerime bayılırım. Bursa civarında çok yapılır ama bizde her sütün kaymağıyla mutlaka yaparız baya güzel valla
Aaa sende mi ygs ye hazırlanıyorsun kuzum
Ohhh öğlen olmasa 10 numara 5 yıldız valla. Bu arada demir eksikliğin varsa yemekle süt ve süt ürünleri ya da çay kahve içme canım bemim. Benim demir yerlerde resmen karatay 50 olursa harika olur diyor benimkisi 1 lerdeçay kahve içmeye bayılırım ayrıca yoğurt süt o yüzden sürekli hap kullanıyorum
Hoşgeldin bülbülüm çok özlemişim seniii
Valla bende patlıcan ve fasulye aşığıyım. Her hafta mutlaka yerim. Zaten tam bir sebzeciyim. Pırasa hariç hepsini yerimm
Ohh ohh maşallah hulahopu hiç çeviremem hemen düşer
Bende öğlen okulda kalıcaksam yanıma meyve peynir zeytin ceviz fındık fıstık falan alırdım. Ama @gel_pcpc ninde dediği gibi eğer her gün yemiceksen çokda kasmaa gerek yok bence
Doğru vallaha. Ben sadece içine kaşar yerine domates peynir koydum diğerinede sucukla domates baya güzel oldu![]()
afiyet olsun fistigimSalı günkü menüm
Sabah:
Kkk
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Taze fasulye yemeği
Havuçlu kabaklı meze
Peynirli salata
Spor: 100 mekik yoga
Su:3 litre
sitemini de cok Tatli ediyosun cecommm :))SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayrılı ve bol eksili sabahlar
Bu sabahta yine erkenden uyandımve yine az da olsa eksi gördüm
Kahvaltı olarak 1 adet armut yedim soğuk soğuk ( bugün akşam üzere pazardan kendime yine tazecik meyveler alacağım kahvaltılarım için )
Hemen kendimi mutfağa atıp Barbunyamıda ateşe koydumsaat 08:00deÖğlenlik yemeğimde hazır sayılır
Akşamda zaten erkek kardeşim ailesiyle Almanyadan geleceği için Annemlerde olacağız onada Patates salatası siparişi verdim
Bugün nişasta günüm olduğundan
Şimdide keyif kahvamı kapıp geldim
Az keyif yapıp direk ütülerime girişeceğimbir postada makineye çamaşır attım
Eğer kardeşimin Kvside gelirse ( bir iki gün kalma ihtimalleri varmış ) Annem onlar rahat etsin diye bize gelecek kalmaya
Hatun titiz zaten tutturur ay dur ben yapayım şunuda diye o yüzden evde bir iş kalmasın ki kadıncağız iki günde olsa dinlensin bende
sonra nasılsa yine geline hizmetcilik yapar kalan günler
![]()
canim midenin nesi var gecmis olsunn afiet olsungunaydın sekerler...
sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)
1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 lt su oglene kadar
öğlen
1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek
ara
2 tahıllı bıskuvi
1 incir
aksam saat 6 gıbı
1 dılım balık
2 dılım ekmek
ara
1 incir![]()
su:2 lt
spor yok ama cok hareketlıydım fırsat olmadı
ay ben seni kendi evine gectin sandim cnmm demek o yuzden o tiramisular cupcake ler :)merhaba arkadaşlar
bu hafta çok yoğun başladı pazartesi ve salı günü misafirim olduğu için uğrayamadım.pazar günü de çocukların bayram alışverişi okul ihtiyaçları onlara koşturdum.ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi ya
şimdi alıntı zamanı
seni face de nasıl bulucaz özelden bana yazarsan sevinirim canım
düzenli katılım da ancak bu kadar oluyo işte.evime geçmeden işim bitmeyecek burda anlaşılan
hoşgeldin
sana güveniyoruz hadi bakalım. yapamayacağın şey yok senin
@gel_pcpc şimdi bu kilo benim eylül ayının başındaki kilom değil.bu hafta 87 i gördüm. hedef ancak 1 kilo koyabilirim ay sonuna kadar oda yüzde 2 yi karşılamaz eylül ayının başındaki kiloyu baz almamız gerekmiyo mu?
üzüldüm gidişine canım.herşey gönlünce olsun
bakıyorum bu hafta işi sağlama almışsın
işte geldim burdayım.ya ne olur okullar açılana kadar biraz daha idare edin beni
artık ne kadar uykulu yorgun çıktıysan evden kıyamam ben sana ya
ooo hedefler baya büyük bakalım ben de okullar açılınca evime geçeyim daha iyi hedefler koymayı istiyorum.ayrıca hakkında hiç öyle düşünmüyorum çok iyi görünüyorsun kendine haksızlık etme
3 ay da verilebilecek bi hedef iradene kuvvet canım
sen onu takma kıskanıyo seni .pozitif enerjıni emmeye çalışıyo.evet daha süslü daha bakımlı ol. çatlasın elalem
evet karataycıların arasına hoşgeldin
haydi derya haydi derya haydi.göster ona derya haydi .maç sloganı atıyomuş gibi hissettim ya
iyi bir çözüm olabilir bu.2 haftadır yaşadığın pişmanlığıda göz önünde bulundur.allah yardımcın olsun canım.iradene kuvvet
seni sık sık görmek istiyoruz canım özleniliyorsun
45 dk harikasın seeen.ben hiç çevremiyorum bu mereti.
lavaşla yapabilirsin. ama taze kaşarda yasak unutma.
tiramisu demek :)) afiyet olsunn :)pazartesi menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 9:00 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
akşam:.3 adet mercimek köfte,fasulye kavurma 2 kaşık,1 dilim tiramusu incecikti
3 lt su
ohh zumbaya bak :) cupcake demek :)) afiyet olsun yaramasin :)salı menü
sabah karatay
akşam 2 y.k çerkez tavuğu ,kereviz salatası,2 adet zeytinyağlı sarma,1 mini cupcake
3 lt su
45 dk persian zumbaaa![]()
afiyet olsun cnm sende farkindasin zaten neyin fazla oldugunu :))Bugünki menüm:
Sabah-öğlen: 2 yumurta, 1salatalık, 1 domates, avuç içi kadar peynir
Akşam: 50 gr kadar et, biraz nohut, 1 patates, birazcık kepekli ekmek, avuç içi kadar peynir
o zaman yumurtayi 1 e dusur cnm yada yumurtayi hergun yeme eger kotu etkiliyosa ekmegi de 1 dilime dusurKızlar, şimdi menüye bakan bunun neresi karatay diye sorar. Evet öyle akşam hiç karataya uymadı. Ben karatay yapamıyorum, kızlar. Her gün 2 yumurta benim tansiyonumu yükseltiyo , kaç saat oldu yiyeli kafam bi ağrıyo hala geçmedi, bi de ben ekmeksiz yapamam az da olsa yemem lazım. Onun için yarından yazda yaptığım gibi kalori sayımı yapıcam, İnşallah.
afiyet olsun fistigimÇarşamba günkü menüm
Sabah:
Soğanlı yumurta ile kuruyemişsiz kkk
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Mercimek çorbası
Ciğer sote
Salata
Turşu
Spor: yok
Su:3 litre
ay utanma yaz ibret olsun :))cok saol neslişim
Sizde öyle balım ama eski düzenim yok bu aralar menü yazmaya utanıyom valla. Artık bayramdan sonra yeni şehrimde yeni bi düzen kurucam inş bi aksilik çıkmazsa her akşam girerim
ok bitanemm@gel_pcpc tatlım mobilden çok zor oluyor hedef listesinin son halini bulamadım burdan yazayım eylül ayı hedefim 81.5
afiyet olsun cnm makarna ne kadar yedin bakalim :)Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta çok az ekmek peynir zeytin domatez
Öğle: bir dilim kek
Akşam: patlıcan yemeğş,üç kaşık makarna,yoğurt
Suyu not etmemişim
Spor:30 dk egzersiz
Bi şey değil, tatlımsagol bitanem cok tesekkurler :))
kesin denicem :))
afiyet olsun fistigim
sitemini de cok Tatli ediyosun cecommm :))
canim midenin nesi var gecmis olsunn afiet olsun
keske aksam ekmek yemeseydin :)
sagol bitanem cok tesekkurler :))
kesin denicem :))
afiyet olsun fistigim
sitemini de cok Tatli ediyosun cecommm :))
canim midenin nesi var gecmis olsunn afiet olsun
keske aksam ekmek yemeseydin :)