• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim :KK66:
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza :KK68:
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum :21:
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına :KK66:
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış :KK53: ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar :KK66: Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi :KK48: zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki :21:

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek :KK70: şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim :KK70: adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi :KK66: Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )

6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Papillon_[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD] :kk77:[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK72:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:KK23:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD]:KK55:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

günaydın kızlar. karadeniz yaramış 3kg artıyla döndüm :KK43: durmak yok yola devam
odemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim :KK66:
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza :KK68:
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum :21:
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına :KK66:
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış :KK53: ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar :KK66: Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi :KK48: zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki :21:

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek :KK70: şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim :KK70: adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi :KK66: Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectim

Gelelim bu sabahki macerama, biliyorsunuzdur belki bu gece süper ay tutulması vardı 33 yılda bir oluyormuş. Eşimle alarm kurduk sabah 5.30 da uyandık. En üst kata terasa çıktık bakıyoz bakıyoz yok ay falan :KK45: sağa baktık sola baktık en sonunda terastan göremeyeceğimize karar verdik. Dışarı çıktık aşağı yukarı yürüdük baktık baktık yok. Eşim de Denizli biraz alçakta kalıyor hava da bulutlu, arabayla yüksek bir yere gidelim dedi. Bizdeki ay sevdasına bakın :KK47: Neyse biz pijamalarla bindik arabaya yüksek bir yere çıktık ben elimde pusula ay arıyorum falan yine hüsran tabii :KK48: En sonunda saat 6.30 oldu zaten o saate kadar izlenebiliyordu. Kös kös döndük eve ama yolda baktım fırınlardan güzel kokular geliyor eşime sıcak sıcak poğaça aldırdım karnım doydu en azından. :kk77: 7de eve geldik attım kendimi yatağa bir uyudum ohh. Eşime de dedim artık 33 sene sonra tekrar deneriz napalım :confused:

6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Papillon_[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD] :kk77:[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD]:KK23:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Bende diyorum bu papillon kim yeni uye gelmis :D

odemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)

sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectim

Aynen birde tembihliyor Öğretmen hepsi aynı olsun ki çocuklar arasında kıskançlık olmasın diye :KK53: ulen ana babalar batıyor dediğin gibi çocuklardada marka takıntısı başlıyor o_O bırak eşimde bir ara BİMden bir sürü kalem falan almıştı hazır ucuz bulmuşken lazım olur diye hepsi boşuna alındı :KK57: artık onlarıda evdeki ödevlerine kullanırlar ;) büyük kızda Allahtan öyle marka belirtme olayı yok ;) artık olanlarda bir sene yeter ona sanırım :KK48:

Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorum:KK54:dün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş

TSK CNMM YOK YAAA 20İŞ GUNUNNU DOLDURUYORLARMIS O YUZDEN BEKLIYORUZ DAHA MUHTEMELEN 7 SI GIBI ELIMDE OLACAK
Hımm hadi bakalım bir an önce versinler telefonunu ne hakları var bizi ayırmaya :KK45:
Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorum:KK54:dün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş

Hayırlı olsun canım yeni okulun yeni şehrin :KK68:Tüm güzellikler seninle olsun :KK60: Hımm yurt yönetimine kızdım o nasıl açık büfeymiş öyle iki dilim salatalıkla :KK20: Tez düzeltsinler getirtmesinler karataycıları oraya En Büyük KK

Hımm hadi bakalım bir an önce versinler telefonunu ne hakları var bizi ayırmaya :KK45:

Hayırlı olsun canım yeni okulun yeni şehrin :KK68:Tüm güzellikler seninle olsun :KK60: Hımm yurt yönetimine kızdım o nasıl açık büfeymiş öyle iki dilim salatalıkla :KK20: Tez düzeltsinler getirtmesinler karataycıları oraya En Büyük KK
Çok teşekkür ederim bitanem bende kızdım vallahi sabah çıkıştım biraz yarına halletcez dediler bakalım aslında çok iyi insanlar iyi niyetliler

selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.

Back
X