• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bülbülün bugünkü menüsü
Sabah: peynir,zeytin, domates,salatalık
Öğle:bir bardak hazır domates çorbası
Ara:sodalı ayran
Ara:sütlü kahve
Akşam: bir kepçe mervimek çorbası, iki kaşık makarna, yoğurt
8:30 gibi iki kuru kaysı bir avuç ceviz ve bir bardak süt
Spor: 25 dk egzersiz, 40 dk yürüyüş

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :21:

Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere :KK53:
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldık :KK48: Öğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim :KK48: ) baya bir bütçeyi sarstı :KK57::KK57::KK57:
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtledi :KK48: ulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş :KK53: ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu o_O

Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı :KK53:

Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti :KK48:

Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap :KK53: )
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını :KK48:

Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey :KK66:
Nişasta günümdü bugün :KK66:
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası

Ben bugün fena günaha girdim valla Karatay affetsin.. :KK17:

Sabah 2 poğaça çay

Öğle 1 kase tavuk suyu çorba, 4 yk bulgur pilavı

Ara 1 bardak süt, bir dilim kek

Akşam 1/2 kaşarlı mantarlı pide, salata
Canan teyzenin affedecegini sanmiyorum :D
Aaa süpersin selvoşummm :KK15:hiç aklıma gelmemişti bak bu çok mantıklı :KK45:
biri facede yurtta kalicam yumurta makinasi alcam yazmisti ordan aklima geldi :D
Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var :kk77:
valla ben cok memnunum dukan amcadan sende gel

günaydın kızlar. karadeniz yaramış 3kg artıyla döndüm :KK43: durmak yok yola devam

Temiz hava yaramıştır neslim

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim :KK66:
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza :KK68:
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum :21:
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına :KK66:
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış :KK53: ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar :KK66: Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi :KK48: zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki :21:

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek :KK70: şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim :KK70: adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi :KK66: Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )

Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde

Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorum:KK54:dün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef

selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.

Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır

Bugunku menum
Sabah; 2 yumurta omlet+2 yesil biber+1 dukan pogaca+1 dukannekmek
Ara: dukan tiramisu
Ogle: fasulye+haslanmis tavuk
Aksam: menemen+1 dilim lor+ton baligi

3 litre su+1 mistik cayi+1 hibiskus tarcin kranfil cayi+1 yesil cay+1 beyaz cay+ 1 dukan ayran
Jilian level1+ ic bacak ve arka kol egzersizleri

Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum :KK12:

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Kıymalı yumurta ile kuruyemişsiz kkk

Öğlen:
Üç peynirli omlet

Akşam:
Kuru fasulye
Taze fasulye yemeği
Salata
Turşu

Spor: 100 mekik yoga 100 ip yarım saat yürüyüş
Su:2,5 litre

Bugün akşam garip oldu. Annem misafirlere kuru fasulye yapmış 2 kaşık kalmış ondan yedim bir de evdekinden yedim

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım :KK53:
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum :KK53: Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım :KK57: felaket bir ağrı vardı o_O ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım :KK66:
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var o_O
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle :KK66: bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım :KK66: İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula :KK66:

Temiz hava yaramıştır neslim

Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef

Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır

Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum :KK12:
tarif verim kuzumm peynirim yoktu dukana uygun ama az once dukana uygun peynir yaptim tatlilarda kullanmak icin krem peynir gibi bisey bide bununla denicem tramisuyu.

gunaydn kısceler dunkı menum:
sabah :
peynır zeytın domates salatalık haslanmıs yumurta 2 dilim ekmek
ara:
1 armut
öğlen:
sebze corba
tavuk haslama

ara:
5 fındık 1 ınce dılım kavun
aksam:

fırın makarna ınce dılım
2 yk kavurma

2 lt su
spor: bugun evde cok ısım vardı ıs cıkısı utu sıl supur gece 11 oldu fırsat kalmadı ama uyuyakalmısım

selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
COK GECMIS OLSUN CNM

Canan teyzenin affedecegini sanmiyorum :KK70:
biri facede yurtta kalicam yumurta makinasi alcam yazmisti ordan aklima geldi :KK70:
valla ben cok memnunum dukan amcadan sende gel
Bakınayım bende çarşı da iyi fikir valla
Dukanı yurtta yapamam ama 15 tatilde bi denicrm

Saol tatlım yüksek lisansa başladım biyomühendislik mezunuyum ben.
Neyse ki bugün düzelttiler kahvaltıyı Rahat rahat domates salatalık oeynir doldurdum

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım :KK53:
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum :KK53: Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım :KK57: felaket bir ağrı vardı o_O ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım :KK66:
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var o_O
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle :KK66: bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım :KK66: İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula :KK66:
Geçmiş olsun ablacım

Ben bugün fena günaha girdim valla Karatay affetsin.. :KK17:

Sabah 2 poğaça çay

Öğle 1 kase tavuk suyu çorba, 4 yk bulgur pilavı

Ara 1 bardak süt, bir dilim kek

Akşam 1/2 kaşarlı mantarlı pide, salata
Afiyet olsun canım, sana değil de bebişe yarasın inşallah

Back
X