• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın bacılar Sweetdimple Sweetdimple kaptancım hosgeldın cnm tekrar gecmiş olsun:)

dunkı bol cıslı menüm:)
sabah:
domates salatalık peynır 2 dılım ekmek cay
ara
1 armut
öğle:

sebze corba
etlı patates

saat 4 gıbı oturmaya gıtıım:KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK61::KK61::KK61::KK61::KK23::KK23::KK23::KK23::KK62::KK62::KK62::KK62:
1 dılım peynırlı borek
1 dılım tam bugdaydan kek
1tane hasla küçük içli köfte
1 kase kabak salatası
cay abowwwwww napmısım be ya:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

2 lt su
1 saat ındır kaldır ıslerı yazlık kıslık hazırlıkları

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :21:

Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdüm :KK68: sabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı :KK48:
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşüm :21: Yarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim :KK66: Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim :KK66: şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum :21: elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür :KK68:

Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günüm :KK66: Yanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime :21:

Hoşbuldum cecommm evet aynenn şükür kuzum :KK74:nihayet kavuştuk kart işi hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim bol kazanç nasip etsinn çok iyi olmuş senin için.90 günlük diyet yapıyorsun sanırım hadi bakalım hedefine ulaştıktan sonra çok sağlıklı besleneceğine eminim motivasyonun için iyi olmuş bitanemm:KK60:

Canım 90 günlük listeye baktınmı bilmem ama gayet sağlıklı bence daha doğrusu listede öğlen ve akşam aynı diyor besin ayrıştırılırsada ama ben öğlen farklı akşam farklı yiyorum güne uygun ;) zaten yemeklerin yanında salatada serbest ( ben bazen yiyorum bazen yemiyorum canım istemeyince ) Bilmiyorum hani iyi geldi bana sabah kahvaltıdada meyve faslıda güzel oluyor en azından günlük vitaminimide alıyorum ve kan şekerimin yükselmeside olmuyor ;) karataya benzettim aslında biraz mesela meyve gününde kuruyemişte yenilebiliyor çiğ olmak kaydıyla ;)
Bakalım daha yolum uzun nasılsa sonra nasılsa dahada sağlıklı beslenirim ;)

Cecom ilk partiyi teslim ettin mi begendiler mi işini cnm bide sen alıştın mı işe

Dün gece bitirdim ilk partiyi canım ;) hatun memnun hemen bir posta daha bitmeden gidip aldım hatta bugün içinde ayıracaktı bir posta ama onu yarın alırım hem birinci postayıda götürürüm ;)
İlkten bitmez bunlar diye baya gözümda büyüdü ama şimdi elim alıştığından çok rahat oluyor ve eminim dahada çabuk yapabileceğim bir kaç güne ;)

kızlar aşılamam mallesef tutmadı.. onumuzdekı maclara bakıcaz artıkın:KK53:
hayırlısı cnm kafandan bebek dusuncesını azda olsa cıkardıgın anda hamıle kalıcaksın tatlım.stres cok etkılıyo bak kendımı tekrar anlatayım.2 dusuk 1 dıs gebelık gecırıdm sag tupum alındı. sag tupum lındıkta 6 ay sonra tekrar nıyet ettık olsun dıye bebegımız tup bebek yaptıracakcık sehır dısındakı doktorlardan fıyat aldık vs. kendı oktorumuza gıttık bıde asılama denıyelım dedı .ben catlatma ıgnesı vs olacaktımkı tupum olmayan yumurtam otekıne bakarık 1mm daha fazlaydı ve doktorum yapsakya o catlayacak tutmaz dedı.oan yıkıldım bılıyosun nasıl beklenıyo sonra dedımkı bıdahakı ay denerız vardır bundada bır hayır ama cok morelım bozulmustu.aradan 3 hafta falan gectı ben adet olmadım heralde kullandıgım yumurtlama ılacından bouyle oldum dıe dusundum gıtmedım doktora baktım gene olmuyorum sancım var gıttım doktora test yaptı sonucu almaya ben bıle gıtmedım nasılsa bısey yok dıe esım aldı arabaya gelene kadar tepkısız kagıda bakıyo ve geldıgınde hamılesın dedı bız sok olduk agladık napıcagımızı sasırdık cok sukur zor bı hamılelık gecırdım ama rabbım oglumu kucagıma almayı nasıp etti.rtrabbım herkese bu duyguyu yasamayı nasıp etsın .sen dua etmeyı hıc bırakma rabbıme havale et hayırlısıyla sende hıc ummadıgın ande benım gıbı gusel haber alıcaksın ınsallah amııın yurekten dua edıyorum senın ıcın cunku bunu yasamayan hıssemeyn bılemez cok sukur bu gunumuze

hayırlısı cnm kafandan bebek dusuncesını azda olsa cıkardıgın anda hamıle kalıcaksın tatlım.stres cok etkılıyo bak kendımı tekrar anlatayım.2 dusuk 1 dıs gebelık gecırıdm sag tupum alındı. sag tupum lındıkta 6 ay sonra tekrar nıyet ettık olsun dıye bebegımız tup bebek yaptıracakcık sehır dısındakı doktorlardan fıyat aldık vs. kendı oktorumuza gıttık bıde asılama denıyelım dedı .ben catlatma ıgnesı vs olacaktımkı tupum olmayan yumurtam otekıne bakarık 1mm daha fazlaydı ve doktorum yapsakya o catlayacak tutmaz dedı.oan yıkıldım bılıyosun nasıl beklenıyo sonra dedımkı bıdahakı ay denerız vardır bundada bır hayır ama cok morelım bozulmustu.aradan 3 hafta falan gectı ben adet olmadım heralde kullandıgım yumurtlama ılacından bouyle oldum dıe dusundum gıtmedım doktora baktım gene olmuyorum sancım var gıttım doktora test yaptı sonucu almaya ben bıle gıtmedım nasılsa bısey yok dıe esım aldı arabaya gelene kadar tepkısız kagıda bakıyo ve geldıgınde hamılesın dedı bız sok olduk agladık napıcagımızı sasırdık cok sukur zor bı hamılelık gecırdım ama rabbım oglumu kucagıma almayı nasıp etti.rtrabbım herkese bu duyguyu yasamayı nasıp etsın .sen dua etmeyı hıc bırakma rabbıme havale et hayırlısıyla sende hıc ummadıgın ande benım gıbı gusel haber alıcaksın ınsallah amııın yurekten dua edıyorum senın ıcın cunku bunu yasamayan hıssemeyn bılemez cok sukur bu gunumuze
cok fazla ustune dusmuyorum cnm Allah razı olsun guzel dıleklerın ve duaların ıcın.. bu ay asılama ılacı ıcın gun kacırdık otekı ay tekrar deneyecegız bakalım

Sakın umutsuzluğa kapılma kraliçem rabbimin izniyle elbet olacak :KK19:

gunaydın bacılar Sweetdimple Sweetdimple kaptancım hosgeldın cnm tekrar gecmiş olsun:)

dunkı bol cıslı menüm:)
sabah:
domates salatalık peynır 2 dılım ekmek cay
ara
1 armut
öğle:

sebze corba
etlı patates

saat 4 gıbı oturmaya gıtıım:KK53::KK53::KK47::KK47::KK22::KK22::KK61::KK61::KK61::KK61::KK23::KK23::KK23::KK23::KK62::KK62::KK62::KK62:
1 dılım peynırlı borek
1 dılım tam bugdaydan kek
1tane hasla küçük içli köfte
1 kase kabak salatası
cay abowwwwww napmısım be ya:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

2 lt su

1 saat ındır kaldır ıslerı yazlık kıslık hazırlıkları

Hoşbuldum şekercimmmm:KK74: oy oy oy tam listeye gireceğin hafta fena kaçırmışsın şeker:KK20:Akşamdna itibaren telafi etmeye çalış kuzummm:KK19:

Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdüm :KK68: sabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı :KK48:
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşüm :21: Yarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim :KK66: Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim :KK66: şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum :21: elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür :KK68:

Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günüm :KK66: Yanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime :21:

Canım 90 günlük listeye baktınmı bilmem ama gayet sağlıklı bence daha doğrusu listede öğlen ve akşam aynı diyor besin ayrıştırılırsada ama ben öğlen farklı akşam farklı yiyorum güne uygun :KK66: zaten yemeklerin yanında salatada serbest ( ben bazen yiyorum bazen yemiyorum canım istemeyince ) Bilmiyorum hani iyi geldi bana sabah kahvaltıdada meyve faslıda güzel oluyor en azından günlük vitaminimide alıyorum ve kan şekerimin yükselmeside olmuyor :KK66: karataya benzettim aslında biraz mesela meyve gününde kuruyemişte yenilebiliyor çiğ olmak kaydıyla :KK66:
Bakalım daha yolum uzun nasılsa sonra nasılsa dahada sağlıklı beslenirim :KK66:

Dün gece bitirdim ilk partiyi canım :KK66: hatun memnun hemen bir posta daha bitmeden gidip aldım hatta bugün içinde ayıracaktı bir posta ama onu yarın alırım hem birinci postayıda götürürüm :KK66:
İlkten bitmez bunlar diye baya gözümda büyüdü ama şimdi elim alıştığından çok rahat oluyor ve eminim dahada çabuk yapabileceğim bir kaç güne :KK66:

Aleyküm selam cecommm prensesimiz okullu oldu demek eğitim hayatında başarılar dilerimmm hayırlı uğurlu olsun kuzum.Evet canım listeyi inceledimmm uyabilirsen hakikaten güzel liste hepimizin bünyesi farklı güzel sonuç aldıktan sonra sorun yok:KK19:

Sakın umutsuzluğa kapılma kraliçem rabbimin izniyle elbet olacak :KK19:

Hoşbuldum şekercimmmm:KK74: oy oy oy tam listeye gireceğin hafta fena kaçırmışsın şeker:KK20:Akşamdna itibaren telafi etmeye çalış kuzummm:KK19:

Aleyküm selam cecommm prensesimiz okullu oldu demek eğitim hayatında başarılar dilerimmm hayırlı uğurlu olsun kuzum.Evet canım listeyi inceledimmm uyabilirsen hakikaten güzel liste hepimizin bünyesi farklı güzel sonuç aldıktan sonra sorun yok:KK19:
amın ıns kaptanım umıtsızlık arada oluyor arada da olmuyor:KK45: kısmet

Hg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldı :KK49:
yeni sifir tlf mu vercekler yoksa tamir mi ediyolar
@baldandane meleğimmmm gözlerim hep seni arıyor kuzummm herşey yolundadır inşallaho_O:KK36:
yaa evet bende bugun onu etiketlicektim okullar acilinca evime doncem demisti diye :)
hayirlsii bitanemm insallah hicbirine ihtiyac duymadan olursun cnm bnm
sen naptin ders calisiyo musun

Canım 90 günlük listeye baktınmı bilmem ama gayet sağlıklı bence daha doğrusu listede öğlen ve akşam aynı diyor besin ayrıştırılırsada ama ben öğlen farklı akşam farklı yiyorum güne uygun :KK66: zaten yemeklerin yanında salatada serbest ( ben bazen yiyorum bazen yemiyorum canım istemeyince ) Bilmiyorum hani iyi geldi bana sabah kahvaltıdada meyve faslıda güzel oluyor en azından günlük vitaminimide alıyorum ve kan şekerimin yükselmeside olmuyor :KK66: karataya benzettim aslında biraz mesela meyve gününde kuruyemişte yenilebiliyor çiğ olmak kaydıyla :KK66:
Bakalım daha yolum uzun nasılsa sonra nasılsa dahada sağlıklı beslenirim :KK66:

Dün gece bitirdim ilk partiyi canım :KK66: hatun memnun hemen bir posta daha bitmeden gidip aldım hatta bugün içinde ayıracaktı bir posta ama onu yarın alırım hem birinci postayıda götürürüm :KK66:
İlkten bitmez bunlar diye baya gözümda büyüdü ama şimdi elim alıştığından çok rahat oluyor ve eminim dahada çabuk yapabileceğim bir kaç güne :KK66:
oh ne guzel masallah zaten hakkindan gelecegini biliyodum cnm ama cok yogun fazla gezenti oldugun icin firsatin kalir mi diye merak ettim :):KK45:
Allah oglusuna saglikli yillar nasip etsin canim cidden zor donemlerden gecmissin
sukur simdi hersey yolunda istedigin gibi oldu
cok duygulandimm okurken

6, Takim 434. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:oops:[/TD]
[TD]:KK17:[/TD]
[TD]:KK56:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

yeni sifir tlf mu vercekler yoksa tamir mi ediyolar

yaa evet bende bugun onu etiketlicektim okullar acilinca evime doncem demisti diye :)

hayirlsii bitanemm insallah hicbirine ihtiyac duymadan olursun cnm bnm
sen naptin ders calisiyo musun

oh ne guzel masallah zaten hakkindan gelecegini biliyodum cnm ama cok yogun fazla gezenti oldugun icin firsatin kalir mi diye merak ettim :):KK45:

Allah oglusuna saglikli yillar nasip etsin canim cidden zor donemlerden gecmissin
sukur simdi hersey yolunda istedigin gibi oldu
cok duygulandimm okurken
amın cnmmm... uc gundur tatıldeyım ama bu aksamdan ıtıbaren tekrar baslayacagım derslerıme.. sen nasılsın bebıs nasıl

Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü:KK68::KK68:2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut:KK19:

Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzere :KK60: hepinize teker teker çok teşekkür ederimm:KK68:Hakkını helal et barbimmmm:KK15::KK200:Ayrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm:KK9:

@Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum

@makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.

RengarenkNesli RengarenkNesli meleğim desteklerinnn için çok teşekkürler bitanesin:KK60:

@battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm:KK36:
oynakbasi34 oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı :KK9:

@senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok:KK60:

@45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn :KK9:

@Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm :KK9:Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem:KK19:

Papillon_ Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesi:KK36: charles çok uzundu bu iyi olmuş:KK16:Değerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır :KK19:

sekerkiz67 sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm:KK60:

zebekine zebekine kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm:KK36:

@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım:KK60:

@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum:KK51:

@Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm:KK36:

Hoşgeldin kaptancigimm :KK3::KK3: evet eskisi çok uzundu içimi baydı :KK45: teşekkürler kaptancigim inşallah düzelecek sıkmıyorum artık kendimi Rabbime sığındım inşallah sağlıkla alacağim bebisimi kucagıma :KK68::KK68:

Kızlar sonunda gele bildim. Nasılsınız? Papillon_ Papillon_ canım Allah kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. @Selvos88 canım Allah şifa versin, sıkma canını, her şey iyi olacak İnşallah .
Canım çok teşekkürler amin :KK60:
Kızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi :KK34::mad::KK43:
Oyy canım gerçekten de ustuste gelmis çok geçmiş olsun :KK51:Derslerinde başarılar dilerim kuzum, grip için de bol ihlamur bal zencefil tavsiye ederim :KK50:

Hoşbuldummm bitanemmmm evet çok şükürrr:21::21:Kaldığımız yerden devammm:KK55:
Tam kk ya girdim makromedeki salsı düşytü iyimi halı beyaz koltuklar beyaz sabah sabah çıldırdım:mad::mad:
Ayy çok sinir bozucu gerçekten kaptanım kolay gelsin :KK60:

Canım inşallah güzel haberlerini alicaz :21:

Canımm ben bilmiyordum hikayeni :KK51:Gerçekten ibretlik çok mutlu oldum senin adına Rabbim bize de nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayi :KK68:

Dünkü menümü de yazayım unutmadan,

Sabah, 2 poğaça
Sabah aç karnına hastaneye ultrason için gittim çıktığımda da kurt gibi açıktım haliyle :oops:

Öğle, 3 yk pirinç pilavı az et sote

Ara 4 eti burçak bir bardak süt

Akşam bir tabak kıymalı ıspanak yemeği yoğurt salata

Yatmadan bir fincan sıcak süt bir parça da helva :KK22:

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]