• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerimmmmm yine aksiyon dolu bir günün ardından gelebildim:21:

Slm barbim iyiyiz şükür kuzum.Hakikaten eskiden üniversitede neler çekerdik cep telefonu bile yoktu kontörlü telefonlardan arardık şansımıza ailemiz evdeyse ne ala şimdi iletişim gerçekten çok rahat :21:İyi yapmışsınız canım özlem gidermişsinizdir

Sabahları güçlü yapmışsın akşamları dengelemişsin kuzum afiyetolsun:kk77:Labne bana saman gibi geliyor nedense:eek:

Hoşbuldum leydimm elbette alacaksın allahın izniyle elamızı :KK46:Sorma bitanem sabah sabah sinirlerim zıpladı tam evden çıkacakken birde:KK51:

Sen iki canlısın kuzummm o yüzden birşey diyemiyorum ama ıspanağın yanında yoğurt yeme kuzum demir alımını engelliyor:KK66:

Evet neslim gerçekten benziyor ama süt ürünleri yasak ben peynirsiz ve kefirsiz yapamamkio_OPaylaştığın için teşekkürler kuzum:KK60:

olmaz dimiiii tabiii olmaz yaramazım afiyetolsun yaramasın inşallah
:63:akşam pulbiberli yoğurtla cezamı verdin kendine spor ne alemde bakalımmmmm:KK22:

Yakışmamışmı neslimmmmmm çok şeker bence:KK48:

dukanlı tariflere başlamışsın bakıyorummmm:KK70: ama o zero nesiiiiiii:KK4:suyu da az içmişsin lütfen artır meleğimmm:KK50::KK50:

Gözümüz aydın selvoşum çok sevindim duyunca rabbim sevdiklerimzile sınamasın hiçbirimizi:KK16:

Afiyetolsun bızdıkım yurtta kalıyorsun sanırım menülerine yorum yaparken bunu dikkate alacağım fakat et yediğin zaman salata yemeye çalışki sindirimin hızlansın makarnayı da peynirsiz tüket kuzum fakatttt lütfen su içmeyi unutma çantanın demirbaşı olmalı su şayet unutuyorsan water your body programını indir teline sabahları önerim ise tahıllı ekmek yerine 1 bardak süt ve yanınd ayerli muz ve biraz çiğ kuruyemiş yersen inana bana daha sağlıklı bir kahvaltı yapmış ve daha uzun süre tok kalmış olursun:KK66:

Olmaması mümkün değil bitanem vucudumuzun 3/4 ü su kalkar kalkmaz 2 bardak su içiyorum ben:KK50:

Hoşgeldin bitanemmmm kyamam sana üzülme bir haftaya bu tempoya alışırsın :KK19:

Hoşbuldum meleğimmmm bende çok özledim bitanemmm burada olmayı her ne kadar okusamda yazamamak kötüydü:KK51:Su olayını çözmen lazım seninde canımmm:KK16:Makinayı iyi düşünmüşsün pratik olur senin için yurt ortamında yapabildiğin kadar artık kuzum şartlar kısıtlı:KK16:

Gayet güzel menün cnmmm

akşam karbonhidrat ağırlıklı olsa da şartlar yapacak birşey yok zaten miktarı az yemişsin:KK19:
EVET kaptanim iyi ki internet var valla :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn

Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım :KK66: Bugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim :KK66: erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya :KK68:

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg :21::21::21::21:

Yüzdesi; 1.795 % :KK68:

Toplam giden; 26.3 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89 :KK48: Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum :KK71::KK71::KK71::KK71:

Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur :KK66:
cecoommm supersin masallah bitanemmmm 70 leri de gorcegimiz gunler yakin supersinn :)))
cnm ya bıledım ben sımdı uce bolundu falan onca kacamaga rahmen 81.00 cıktım yuppy:) nasıl yapıcam?

***Free Takım***

gel_pcpc:anneadayı:( 89,2/ / / % )
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 100,4/ / /% )
Papillon:anneadayı:(87 /86,2 /0,8 /%0,92 )
Rengarenknesli (75,8/ / / % )
senasevval (52,5 / / /% )
Sweetdimple(64,8/ / /% )

Free Takım ortalaması:%

Ben iki ileri bir geri mehter takımı gibiyim, çok hızlı kilo alıveriyorum sonra yavaş yavaş geri gidiyorum :confused: Hamile kaldığımda 85.5 kiloydum. 16.haftaya girdim 86.2 yim bugün sanırım iyi gidiyor. :KK45:
masallah bitanem bence gayet iyi giiyosun :)
***6.TAKIM 432&433. Etap***

45derya45 ( 77/ / /% )Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 / / / % )Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %1.23) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%
tebrikler cnm
İki gundur spor yapamadim kafam rahat olmadigi icin icimden gelmedi.. Bugunde anneme gidiyorum.. Artik pstesi gelince sporumu yapicam... sucluluk hissediyorum valla spor yapmayinca.. Hareketsiz degilim allahtan cocugu okula getirip goturuyorum gunde en az 5 kezde merdiven inip cikiyorum kendimi avutim bari :KK70:
daha ne olsun baya hareketliymissin cnm :))
hoşgeldiniz kaptanım:KK200:.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce:KK60:.yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçti :KK23::KK62:ama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.:KK43:
geecmis olsun cnm sen iyi ool da gelirsin nasilsa :)
***6.TAKIM 432&433. Etap***

45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26)Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 /87 /0 / % 0)Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %1.23) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

suyu azaltırsan, yeşilçayı içmezsennnn sadece yiyerek vericem deyip spora kulak asmazsannnnn ahanda böyle gramlara dönersinnn :KK62::KK62::KK62:. bunada şükür gerçi
tebrikler cnm yine de eksi cikmissin masallah :)
sevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım önce kendime ve sonra sizlere söz veriyorum. şu an şu dakikadan itibaren suyumdan çayıma sporumdan diyetime kadar herşeyi tammmmm bir düzen içine oturtup yeni yıla gözlerime 65 le açacağımmmm and içeriimmmm :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
hadi bakalim artik seni 60 larda grelim cnm bnm :)
Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36:

Hoşbuldum prensesimmmm:KK74:evet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim:KK60:

:KK9::KK9: maşallah kuzuma

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm:KK60:

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman:KK22: Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim:KK60:

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş:KK60:

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten:confused: yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm:KK48:

ellerine sağlık cnmmmm :KK60:

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm:KK22:

Maşallah leydimmm 800 gr :KK9::KK9: harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle:21:

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acabao_O

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn:KK60:

Hoşbuldum balımmmm:KK74:sende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimm:KK19:Üüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin :KK19:

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız:KK60:
eger nickimi tekrar degistircek olursam kafasi karisik anne yapcam :))
alisime kesinlikle bir dogum gunu yapcam ama simdide amaan yapim hazirligimi cagirim tanidiklari diyorum :)
sabit bir fikre sahip olamadim bi turlu :))

bende şaşırdımmm o zaman bravoooo sana neslim :KK9::KK9::KK9: bu hafta her ne yaptıysan aynen devam o zaman kuzum artık mezun edelim senide:KK60:
evet yaa gorelim artik seni mezun olarak neslimmm:))

hem yaşasın raw diyosun ne güzel 3 kilo vermişsin hem de yeni maceralara yelken açıyosun neslim:63: yok kızmam dene bakalım sağlıksız değil ama bu haftaki gibi devam etsen daha iyi olmazmı kuzumo_O
o zaman bana da kizmazsin dimi kaptanim zira bugun bende 90 gune basladim tabi kendime uyarlamaya da caliscam
dogum sonrasi emzirme fasli bitince kalan kilolarimla sikibi dukan yapcam
dukanla istedigim kiloya da gelince karatay raw tarzi ortaya karisik yapcam
simdilik aklimda bunlar var :))
geriye bi dogurmak kaldi :))
Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg :KK71:
hosgeldin arkadasim aramiza ne guzel yeni bir uyemiz daha oldu
insallah en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin bende kendimi tanitayimm
adim nura
yasim 25
5 yillik evliyim
4 yasinda bi oglum var
90 dan 78 e kadar inip 82,300 le hamile kaldim
8. ayima girdim suan bir kizim olacak insallah :) guncel kilom 89,8
toplam 7 bucuk kilo almisim hamilelik boyunca :) aslinda normal fakat ben kilolu hamile kaldigim icin cok gozume batiyo boyum da 160 :) ev hanimiyim :)

Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi :KK70:

Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.

Hadi ben kuralları okuyayım bari :KK25:
Allah bagislasin oglusunu cnm :) memnun oldumm

Selam güzellerim yorgun bülbül geldi :KK54:

Zorluyorum bende kendimi ama içmemiz lazım olmaz böyle

Bugün 500 ml daha arttırdım suyu ama gitgide düzene koycam

Doğum günü kutlu olsun yavrunun nice mutlu sağlıklı ömürlere

çok sağol bebeğim:KK200:

Merhaba aramıza hoşgeldin:KK74:dukancıları üçledik karataycı kalmadı topikte maşallah:KK45:buarada kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 95 ile karataya başladım şimdi 82 ile yurt şartlarında uyabildiğim kadar devam ediyorum
sagol bulbulummm :))
En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %0,41En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:sekerkiz67(81,3/81 /0,3 /%0,19

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

Bu arada tüm sarı kartları sıfırladım meleklerimmmm tertemiz bir sayfa açıyoruz:KK76:
tebrik ederim canlarr :))
Sevgili meleklerimmmm bu hafta 10. takımla yarışa girdikkkk şimdiden gazamız mübarek olsun:KK31::KK31:
oh oh cok heyecanli olacak bu hfta :))

10. Takimin Hatunlarin selamlarini getirdim :KK36: Bu hafta bizimle yarisiyorsunuz size bol bol şans diliyorum.çünkü ihtiyaciniz olacak arkadaşlar :KK70: Azimli olan kazansin:KK59:
vay vay kardes takima bak sen hadi bakalim iyi olan kazansin cnmmm :) aleykum selam hosgeldin :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK66: Bugün akşama kadar eve geldikten sonra kartlarla boğuştum ve an itibariyle bir kariyer planım daha son bulmuş oldu ve emekliliğimi ilan ettim kart işindende :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aslında yapması çok zevkliydi ama bir posta dediğim cuval 50 kgdu :KK57: Eşim o paraya o çuval taşınmaz bile dedi :KK48: üstelik bir haftadır ikimizde onlara dalınca hiç sohbet dahi edemedik doğru dürüst o_O
Boşver dedi eşim nasılsa Allahın izniyle çokda ihtiyacımız yok bu paraya hee yapacaksan daha basit ve hafif birşey bul dedi :KK66: bende kadına malları teslim edip söyledim :KK66: oda dedi haklısın sonuçta uzak oturuyoruz birbirimizden kazandığının yarısı benzine giderdi zaten diye :KK66:

Ohhh be bari dilediğim gibi buraya girebileceğim bari :KK53: iki sohbet etmeyi özledim :KK66:
ayy ben zaten nasil basa cikacaksin diye merak etmistim cnm cunku cidden cok yogunsun :) hakkinda hayirlisi :)
Harika gidiyorsun canım Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
İnşallah doğuma kadar çok fazla kilo almadan devam edersin :KK66:

Sağ olasın canım inşallah hep daha aşağısını görürüz birlikte :KK66: Şükür gidiyor kilolar ama yinede kendime birşey almayı düşünmüyorum :KK48: malum bir sonraki ay aldığım şeyde bol gelecek :KK48: Evdeki pantolonlarımı önümüzdeki hafta inşallah daraltacağım :KK66: Allahtan eski ufak gelenleri vermemiştim şimdi onları giyorum :KK66:
Önceden kolumu sokamadığım gömlekler artık bol bile gelmeye başladı :21::21::21::21: Süper bir duygu ve inşallah yaza kadar dahada fazlası gider ondan sonra Allahın izniyle dolabı komple yeniliyeceğim malum eşimin sözü vardı :21::21::21::21:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
sekerkiz67:81,3****************>
Rengarenknesli: 75,8****************>
baldandane: 87**************>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********> 95 ekim hedefi / 90 yılbaşı hedefi :KK68:
efser: 74,1*************>
miss_wong : 74,2**************>

selvos88: 72,1********>
:anneadayı:Papillon_: 86,2******>
Toprak: 75,9*************>
Bayılan bayılana: ?*************>
:anneadayı:Gel_pcpc:89,2************>

senasevval: 52,5***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

aslinda hediye almadan bol gelenleri daraltmak ta ayri bi mutluluk sagliyodur diimi cnm :) darisi basima ama ben acimam gider alirim yenisini ustune de eski dar olanlari giyerim ohhh rabbim o gunleri gostersin insallah en yakin zamanda :)
İnşallah yeni yıla 89u görerek de olsa girerim :21: yaza kadar arada duraklama olursa ( ki olacağını sanmıyorum :KK53: ) belki 79u görme şansım olur :21: gerçi eşim 85 yeter diyordu ama insan verdikçe dahada fazla vermek istiyor birde boydan fakir olduğumdan daha aşağılarda gözüm var :21::21::21:
ayy insallah bitanemm seni o kiloda gormek cok istiyorummm :)
Merhaba çıtırlar :KK54: okul sezonu açıldığına göre hasta olabilirim :63: allahım dün masada sızmışım annem yerime yatırdı akşam sabahda yeni kend aldım takabileyim diye erkenden kalktım ama cık yarım saatte takamadım :KK11: şimdi eve geldim de bir tanesini taktım tekiyle isare ediyorum:KK48:
Ama çokkk hastayım ya. Dün boğazlarım şişmişti bugün grip oldum. Derste falan duramadım. Ihlamur iç yok c vitamini iç falan filan hiçbir işe yaramıyor. Önerilerinize açığım :KK52:
oyyy kiyamam ben sana gecmis olsun cnm yaa
valla benim hastayken en sevdigim sey limonlu karabiberli tavuk corbasi
adacayi ile gargara yap ve burnuna da cek adacayi cidden ise yariyo bitanem
geçmiş olsun kuzum benim yeğenimde dk 1 gol 1 okul açılır açılmaz hasta oldu birde diyorki bana teyze okulda arkadaşımız hastaydı hapşuydu hapşuydu hiç ağzını kapamadı mikyoplayını hep bize saçtı onun yücünden bende hasta oldum :KK45: yani anaokulundan üniversiteye bu serüven değişmiyor okul=mikrop paylaşımı. bizim kuzucuğa bol limonlu ilik çorbası içirdi annesi tavuk suyuda olur bunun yerine bir de d vit takviye ettik. bi çay var kuzum aktarlarda cemile sultan çayı yada kış çayı diye satılır karışık bitki çayı 2 saate bir bir çay bardağı içiyorsun akşama kadar terletiyor uyutuyor ama iyileştiriyor ben ünideyken hep onla iyileştim
offf bizim evde de surekli okuldan mikrop getiren bendim hep hasta olur gelirdim :)
gecmis olsun pasaya yaa kiyamiyorum kucucuk cocuklarin hasta olmasina:(
bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum valla :KK43:
oyy gecmis olsun cnm :(
gunaydın neslim nasılsın

balık balık yakında icimizde okyanus olcak :KK70:

hoşgeildinn nurammm
sanada ıyı haftalar balımm
hosbuldum bitanemm nasilsin iiyi misin
olculerini bi ay sonra cok merak ediyorumm cok heyecanli :))

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********>

selvos88: 72,1********>
:anneadayı:Papillon_: 86,2******>
Toprak: 75,9*************>
:anneadayı:Gel_pcpc:89,8************>88 yilbasi :87

2050127rqz3idwoiq.gif

ay cok atip tutmak ta istemedim yilbasina ben belki 15 gunluk dogum yapmis olcam yada daha fazla o nedenle tam bisey diyemedim bende papillonum gibi 87 diyeyim bari daha az cikrsam ne mutlu bana :)
ay ben niye herkesin yazigi listeyi yapmamisim ki onu bulup yazimm hedefi

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>ekim 58, yılbaşı 55
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>80,5 yılbaşı 76,5
45derya45: 76,6*************> 73,5 yılbaşı 65
oynakbasi34: 98,6***********>95 yilbasi 89

selvos88: 72,1********>71 yilbasi 65
:anneadayı:Papillon_: 86,2******>86, yılbaşı 87
Toprak: 75,9*************>72,yılbaşı 65
:anneadayı:Gel_pcpc:89,2************>88 yilbasi: 87

2050127rqz3idwoiq.gif

ay cok atip tutmak ta istemedim yilbasina ben belki 15 gunluk dogum yapmis olcam yada daha fazla o nedenle tam bisey diyemedim bende papillonum gibi 87 diyeyim bari daha az cikrsam ne mutlu bana :)

6, Takim 435. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]11.Toprak[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TR][TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

aaa canım başınız sağolsun, iyiye gidiyo demiştin sevinmiştim... :KK43::KK43:
ayyyy ananesi demişsin... bende kv.den sandım. allah rahmet eylesin inşallah.
Evet canım annesi iyi şükür sadece kemoterapilerin yanetkilerinden şikayetçi ama yazık anane geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti bi umut bekledik ama dönmedi aramıza :cry: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

6, Takim 434. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:oops:[/TD]
[TD]:KK17:[/TD]
[TD]:KK56:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD]:KK72:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldin arkadasim aramiza ne guzel yeni bir uyemiz daha oldu
insallah en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin bende kendimi tanitayimm
adim nura
yasim 25
5 yillik evliyim
4 yasinda bi oglum var
90 dan 78 e kadar inip 82,300 le hamile kaldim
8. ayima girdim suan bir kizim olacak insallah :) guncel kilom 89,8
toplam 7 bucuk kilo almisim hamilelik boyunca :) aslinda normal fakat ben kilolu hamile kaldigim icin cok gozume batiyo boyum da 160 :) ev hanimiyim :)

Çok hoş buldum canım;

Benim adım da Bahar,Toprak oğlumun adı :)

Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,ınşallah hayırlısıyla minik prensesinizi alırsınız kucağınıza :)

olsun canım valla çok iyi gidiyosun ben 25 kilo almıştım şimdide vermeye uğrasıyorum işte :)

İnşallah sende doğumdan sonra sağlıcakla istediğin kiloya inersin canım :*:KK68:

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

Bİ KEREM BEN SALI ÇARŞAMBAYI YAZDIMDI TAAAMMI

Çok hoş buldum canım;

Benim adım da Bahar,Toprak oğlumun adı :)

Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,ınşallah hayırlısıyla minik prensesinizi alırsınız kucağınıza :)

olsun canım valla çok iyi gidiyosun ben 25 kilo almıştım şimdide vermeye uğrasıyorum işte :)

İnşallah sende doğumdan sonra sağlıcakla istediğin kiloya inersin canım :*:KK68:
ayy hic iyi bir ornek degilim cnm bende ilk hamileligimde 62 den 85le doguma girmistim kac kilo oluyo yani 23 kilo almisim yuh bana
dogum sonrasi vermek yerine 90 oldum 1 yil sonra
sonra 80 78 derken 82 ile hamile kaldim
bu sefer bu deliligi yapmamaya calisiyorum insallah kavusuruz hepimiz cnm :)

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][/TR][TR]

eveeet simdi gelelim bana ben naptim haftasonu die:)
dugune gittim beni tanimayan kendi dogal kilom sandi
beni taniyan duyan da 3 4 aylik hamileyim sandi
bilemedim gulsem mi aglasam mi bilemedim yani :)
ki zaten benim sorunlu bolgem gobustur bilen biliyo yani :)
ama herkesin genel gorusu cok kilo almamissin oldu malum zaten kiloluydum :)
bakalim artik Allah sonumu hayir etsin insallah :)

bir yeni haberim de su bende 90 gun diyeti yapanlarin kervanina katildim:))
hamileler ici zararli degilmis zaten
bi yandan da icim gidiyodu yapan kizlari gorunce malum beni biln bilir herseye bi hevesle katilma hastaligim vardir
tabi tam 90 gun yapabilirmiyim onu bilemem ama elimden geldigince guzel guzel yapcam insallah :)

Merhaba kızlar, cumartesi günü eşimin ananesini kaybettik :KK61:dün gece döndük denizliye. Eksik menülerimi yazayım

Cumartesi menum,

Sabah 1 haşlanmış yumurtali kk

Öğle kıymalı ıspanak yemeği az makarna

Akşam az pide (cenaze evindeyedik aksam)

Pazar günü menüm,

Sabah bir haşlanmış yumurta ile kk

Öğle bir yoğurtlu paşa böreği 3 sarma az saksuka

Akşam bir tabak Mevlüt pilavı ayran

Canım başınız sağ olsun ;) Rabbim mekanını Cennet etsin sizlerede sabırlar versin .....Aminnnnnn

bir yeni haberim de su bende 90 gun diyeti yapanlarin kervanina katildim:))
hamileler ici zararli degilmis zaten
bi yandan da icim gidiyodu yapan kizlari gorunce malum beni biln bilir herseye bi hevesle katilma hastaligim vardir
tabi tam 90 gun yapabilirmiyim onu bilemem ama elimden geldigince guzel guzel yapcam insallah :)

Canım hayırlı olsun ;) bak bebiş herşeyden önemli o yüzden kendini iyi hissetmediğin an hemen bırak ;)
Birde listede öğlen yediğinin yarısı kadarı akşam yenecek diyor ama ben bile öyle yapmıyorum yani farklı birşey yiyorum akşamı ki tek tip beslenme olmasın diye ;) meyvenin yanında 1 avuç kadar kuruyemişte yiyebilirsin ( kavurlmamış olması lazım hem bebişede faydası var ) Protein gününde canın et istemiyorsa kırmızı mercimekte çorba yapıp içebilirsin ( içine patates doğrarsanda Nişasta gününe uygun ;) ) Öğlen öğünlerde ekmekte var ama karataydan alışınca yemiyorum ben :D
Kafana takılan birşey olursa mutlaka yaz bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurum ;) hatta facede grup kurdum onada gelebilirsin :D 90 günlük diyetle zayıflayanlar diye ;) ben yoksam o an diğer arkadaşlar yardımcı olur ama dediğim gibi kuzucuk önce gelir ;) Her öğünün yanında salata zaten serbest yani zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede sen dikkat et kendine ;)

Back
X