Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy masallahhh :)) allahtan regl haftasina denk gelmedikKizlar arti cikmazsa angelde 1.1 verdiyse yarisma bizde kuzummm
insallah bitanemmsüpersiniz kızlar herkes ne güzel verdi... balımlaa şekerkız da gelse de içimize su serpse valla şu an sabit çıksalar yeterrrr...
Kizlar arti cikmazsa angelde 1.1 verdiyse yarisma bizde kuzummm
***Free Takım***
gel_pcpc( 89,8 /88,6 / 1,2 / % 1,33)
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 98,6/ 97.2 /1.4 /% 1.42 )
Papillon(86,2/ / /% )
Rengarenknesli (75,8/ / / % )
senasevval (52,5 / / /% )
Sweetdimple(64,4/ / /% )
toprak24 (75,9/ /74,5/ 1,4/%1,84 )
Free Takım ortalaması:%
sabit ciktimm wc ye giremedimm ama ben bbu sonuctan gayet memnunummm![]()
hehehe oturmuş hesap yapmışay hadi bakalım tebrikler kızlar süpersiniz
Tebrikler canım,maşallah daha da iyi sonuçlarımız olsun inşallah![]()
Baharim kafa gitti bizim bu haftahehehe oturmuş hesap yapmışay hadi bakalım tebrikler kızlar süpersiniz
Tebrikler canım,maşallah daha da iyi sonuçlarımız olsun inşallah![]()
Baharim kafa gitti bizim bu haftasen takima girince bi yaris daha yapariz neslimin takimiyla
![]()
geldim canım çok meraklandırmışım sizi.bu arada verdiğin kilo harika dukanı dört dörtlük yapıyorsun bakıyorum tebrikler
az gitmiş arkadaşlar bu hafta bu kadar sporlarımı düzenli yapamadım bu sırt ağrısı bitirdi beni beklettiğim için kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalr ve bol eksiler.haftaya allah nasip ederse raw yapıcam biraz vücudumu tetiklemem lazım
canımsınnnn hoş geldin kuzum.. nasılsıngeldim canım çok meraklandırmışım sizi.bu arada verdiğin kilo harika dukanı dört dörtlük yapıyorsun bakıyorum tebrikler
45derya45 ne güzel kilo vermişsin
yav he heeeeAynen canım bende çok istiyorum valla dahil olmayı. Ama sonuç ne olursa olsun kızlar hepiniz ayrı ayrı kendi yarışınızı kazanmışsınız unutmayın ve moralinizi bozmayın sakın![]()
Aynen canım bende çok istiyorum valla dahil olmayı. Ama sonuç ne olursa olsun kızlar hepiniz ayrı ayrı kendi yarışınızı kazanmışsınız unutmayın ve moralinizi bozmayın sakın![]()
evet canım kafa da bi dünya bakalım toparlanıcaz inş.dediğim gbi haftaya bir hafta şöyle sebzelerle yaşayayım diyorum tetiklenmem ve motive olmam lazımSelam canım hoşgeldin,bu hafta hastalıklar bitirdi bizi desenize![]()
yav he heeee![]()
Ooo bi rawci daha geldi denicem bende sebze sulariniaz gitmiş arkadaşlar bu hafta bu kadar sporlarımı düzenli yapamadım bu sırt ağrısı bitirdi beni beklettiğim için kusura bakmayın hepinize hayırlı cumalr ve bol eksiler.haftaya allah nasip ederse raw yapıcam biraz vücudumu tetiklemem lazım
moral bozmak bizim kitabimizda yok baharimAynen canım bende çok istiyorum valla dahil olmayı. Ama sonuç ne olursa olsun kızlar hepiniz ayrı ayrı kendi yarışınızı kazanmışsınız unutmayın ve moralinizi bozmayın sakın![]()
dukan cok yaradi bana hosumada gitti diyette gibi degilim cok memnunummgeldim canım çok meraklandırmışım sizi.bu arada verdiğin kilo harika dukanı dört dörtlük yapıyorsun bakıyorum tebrikler
45derya45 ne güzel kilo vermişsin
hahahaha gıcııııkkkk iyi stres yapta ödem tut o zaman seni göreyim![]()