• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***Free Takım***

gel_pcpc:anneadayı:( 89,8 /88,6 / 1,2 / % 1,33)
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 98,6/ 97.2 /1.4 /% 1.42 )
Papillon:anneadayı:(86,2/ / /% )
Rengarenknesli ( 75.3/75,8 /-0,5 / %-0,66 )
senasevval (52,5 / / /% )
Sweetdimple(64,4/ / /% )
toprak24 (75,9/ /74,5/ 1,4/%1,84 )

Free Takım ortalaması:%

şaka bi yana doğru diyosun canımmm... şükürler olsun ki 70 leri gördüm 60 lara gidiyorum...

ha şunu bileydin :anneadayı::nazar:

evet canım kafa da bi dünya bakalım toparlanıcaz inş.dediğim gbi haftaya bir hafta şöyle sebzelerle yaşayayım diyorum tetiklenmem ve motive olmam lazım

hadi bakalım hayırlısı canım booll eksiler olsun inşallah tartıda :KK15:

Ooo bi rawci daha geldi denicem bende sebze sularini
moral bozmak bizim kitabimizda yok baharim :KK70:

bilmem birileri 45derya45 45derya45 fena dağıttı da :KK48::mad::confused:

BEN DAHA ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKK :KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hoşgeldin gökkuşağımmm slm doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı mutlu fit nice güzel yıllar diliyorummm:KK15::KK15::KK200:

Yalnız değilmişimmmm:KK48:

Sen malzemeleirni hazırla selvoşum şimdiden:KK76::KK76::KK73::KK73::KK73:
sağol banum bitanem hep beraber

seninle herşeye varım bennnnn... sonuna kadar :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62: bittin sennn

Valla neslimin sağı sollu belli olmaz dderyacımmm rawa yüklendimi en az 2,5 cepte:KK66:

yazcaktım sakın raw yapma diyeee :KK70::KK70::KK70::KK70:
iyi fikir haaaa bu hafta musaitimde aslında :KK70::KK70:raw yapayım ben:KK4:

Daha çook var balım ama olsun. durmak yok yola devam sen naptın toparlandınmı biraz..

dün gece sahile gittik karadeniz kudurmuştu acayip dalga vardı sanki yüklerimi aldı götürdü bugün çok iyi kalktım.önüme bakmalıyım artık geçmişte yaşamak bana göre değil.eski gülen beni de özledim.seninle konuşmakta ferahlatmiıştı baya.ayrıca bu stres bana kilo olarak döner diyede korkuyorum.tparlanmalıyım.sen nasılsın canım

dün gece sahile gittik karadeniz kudurmuştu acayip dalga vardı sanki yüklerimi aldı götürdü bugün çok iyi kalktım.önüme bakmalıyım artık geçmişte yaşamak bana göre değil.eski gülen beni de özledim.seninle konuşmakta ferahlatmiıştı baya.ayrıca bu stres bana kilo olarak döner diyede korkuyorum.tparlanmalıyım.sen nasılsın canım
iyi olmana sevindim canımmm. elbette öyle önüne bakacaksın. ve hep derim kendini düşün sen iyi olursan herşey olur...
şükür bende artı olmandan korkuyordum ben ne zaman üzülsem etkiler çünkü... bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi herşey..

iyi olmana sevindim canımmm. elbette öyle önüne bakacaksın. ve hep derim kendini düşün sen iyi olursan herşey olur...
şükür bende artı olmandan korkuyordum ben ne zaman üzülsem etkiler çünkü... bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi herşey..
herşey gönlünce olsun canım senin de

sonuçlar belli olmadı mı daha @45dery45 kaç kişi var bildirim yapmayan.diğer takımın belli mi yüzdesi

Bizde 2, onlarda 1 kişi var bildirim yapmayan...
şuan başabaş gibiyiz kuzum hayırlısı sonuçta motivasyon oldu iyi oldu. o takımdada bizdede güzel kilo verip kurtulanlar oldu şükür.

Back
X