Biz iyi anlaşıyoruz annesiyle.Benimde annem var sonuçta onun 70 yaşın üzerindeyken tek yaşamasına gönlüm el vermez.Ayrıca zaten çalışıyorum akşamları göreceğim 3-4 saatO zaman senin durumun her türlü zor Allah yardimcın olsun inşallah mutlu olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz iyi anlaşıyoruz annesiyle.Benimde annem var sonuçta onun 70 yaşın üzerindeyken tek yaşamasına gönlüm el vermez.Ayrıca zaten çalışıyorum akşamları göreceğim 3-4 saatO zaman senin durumun her türlü zor Allah yardimcın olsun inşallah mutlu olursun
Yaa o çok zor ama başka şehirde dimiHeh sumeyyeyle karistirmism ben. Bebde yapamam ya hastalik olur bise olur tamamda kadin 15 gun kaldi kafayi yocektim bide bizim fikirlerse uyusmuyo
esrayla karistirdm seni :) iyimi kv baro
Arada bdv ye giriyorum cikamiyorumSeyhan abla yine kayboldu
Baska sehirde cnm koyde yasiolar. Acayip bi kadin bi dedigi birini tutmaZ. Sinir oluyorumYaa o çok zor ama başka şehirde dimi
Ben hic ugramiyorim orayaArada bdv ye giriyorum cikamiyorum
Orası öyle bende o kadar yaşlı anne babayı yalnız bırakamam ya da bakıcı tutarım yatılı. Ama zor yani bunu kabullenmek gerek. Akşam eve gelip eşinle rahat olamamak sadece odanla sınırlı kalmak vs. Bu tarz zorlukları olduğunu birlikte yaşayanlardan duyuyorum ama sen çocuk değilsin cahil değilsin içinde bulunduğun durumu daha iyi bilirsinBiz iyi anlaşıyoruz annesiyle.Benimde annem var sonuçta onun 70 yaşın üzerindeyken tek yaşa
masına gönlüm el vermez.Ayrıca zaten çalışıyorum akşamları göreceğim 3-4 saat
O kötüymüş ama şanslısın bak eşin anladığım kadarıyla senin destekçin normalde ana kuzusu olurlar o daha zorBaska sehirde cnm koyde yasiolar. Acayip bi kadin bi dedigi birini tutmaZ. Sinir oluyorum
Canim hic bi erkek annesini bakiciya bkltirmaz bence. Baktirmasinda bizde yaslanicaz. Ben hastalik olursa bakarim diyorum ama oteki turlu keyfii bakmam. He anlassaydim belki derdim. Bu konuda ne ekersen onu bicersin sozunu canli canli sahit oldumOrası öyle bende o kadar yaşlı anne babayı yalnız bırakamam ya da bakıcı tutarım yatılı. Ama zor yani bunu kabullenmek gerek. Akşam eve gelip eşinle rahat olamamak sadece odanla sınırlı kalmak vs. Bu tarz zorlukları olduğunu birlikte yaşayanlardan duyuyorum ama sen çocuk değilsin cahil değilsin içinde bulunduğun durumu daha iyi bilirsin
Yok okuyorum sadece kiz 24 yasinda benim kizimla yasit kacarak evlenmis 19 yasinda meslegi yok esi ilgisiz ama derdi bunlar degil 5000 tl si yok cünkü cocuk istiyo ne deyim bilemedimBen hic ugramiyorim orayabanlanifim dye korkuyorum
Eşi olmuş olsaydı bende aynı evde oturmazdım ama yapabileceğim birşey yok.Seviyorumda annesini ayrıca ben öyle romantik hatunlardan da değilim özel günlerde de başbaşa kutlancak yer var evde olmayıversinOrası öyle bende o kadar yaşlı anne babayı yalnız bırakamam ya da bakıcı tutarım yatılı. Ama zor yani bunu kabullenmek gerek. Akşam eve gelip eşinle rahat olamamak sadece odanla sınırlı kalmak vs. Bu tarz zorlukları olduğunu birlikte yaşayanlardan duyuyorum ama sen çocuk değilsin cahil değilsin içinde bulunduğun durumu daha iyi bilirsin
Esimdr biliyo annesini. Bikere beni yalanci durumuna dusurdu esimin karsisnda nasil yeminler ediyo varya Allahdan esim bana inandi yoksa bosanirdik. Pis nasil yalandan agladi bide allah islah etsinO kötüymüş ama şanslısın bak eşin anladığım kadarıyla senin destekçin normalde ana kuzusu olurlar o daha zor
he onu bende trend k9nularda gordum. Bosanmam lazim demiyoda cocuk istiyp yarin obur gunde cocugum var nasil bosancam derlerm hic anlamam su cocuk olunca kocam degisir kafalariniYok okuyorum sadece kiz 24 yasinda benim kizimla yasit kacarak evlenmis 19 yasinda meslegi yok esi ilgisiz ama derdi bunlar degil 5000 tl si yok cünkü cocuk istiyo ne deyim bilemedim
Bende baktırmam ama kendi adıma konuşuyorum bazen o kadar kötü kv kp oluyo ki çekilmez oluyolar onlar için konuşuyorum. Yoksa annem babam kv kp kesinlikle baktırmam kimseye hepsi benim canlarım bize emek vermisler ben tabiki bakarım her türlü durumda. Allah hiç birini elden ayaktan düşürmesin ve hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.Canim hic bi erkek annesini bakiciya bkltirmaz bence. Baktirmasinda bizde yaslanicaz. Ben hastalik olursa bakarim diyorum ama oteki turlu keyfii bakmam. He anlassaydim belki derdim. Bu konuda ne ekersen onu bicersin sozunu canli canli sahit oldum
Amin canim bende hep oyle derim. Bide soyle bi durum var arkadasim yasadi bunu. Kv bakmadi hastayken falan ilgilenmedi sonra kendi annesi felc oldu tek cocuk bide yanina almak istedi kocasi almadi bu sefer sen benim anneme baktin mi ben seninkine bakcam diye. Bakici tuttular kadina. Sen esinin ailesine nasil davranirsan oda ayni sekil sninkine davranirBende baktırmam ama kendi adıma konuşuyorum bazen o kadar kötü kv kp oluyo ki çekilmez oluyolar onlar için konuşuyorum. Yoksa annem babam kv kp kesinlikle baktırmam kimseye hepsi benim canlarım bize emek vermisler ben tabiki bakarım her türlü durumda. Allah hiç birini elden ayaktan düşürmesin ve hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.
Iftira bence şu dünyadaki en büyük günah olmalı. Karşındaki insanı çaresiz bırakmak. Ya eşin sana inanmasaydı hosuna mı gidecekti oğlunun yuvasını dağıtmak acabaEsimdr biliyo annesini. Bikere beni yalanci durumuna dusurdu esimin karsisnda nasil yeminler ediyo varya Allahdan esim bana inandi yoksa bosanirdik. Pis nasil yalandan agladi bide allah islah etsin
Allahım iyiki ben görmemisim sinir olur banlanırdım. Bu kadınlar acaba erkeksizlikten kocasızliktan olcez mi sanıyolarhe onu bende trend k9nularda gordum. Bosanmam lazim demiyoda cocuk istiyp yarin obur gunde cocugum var nasil bosancam derlerm hic anlamam su cocuk olunca kocam degisir kafalarini
Adam sonuna kadar haklı valla ilerde kendisine de ayrıyetten dönüşü olur bununAmin canim bende hep oyle derim. Bide soyle bi durum var arkadasim yasadi bunu. Kv bakmadi hastayken falan ilgilenmedi sonra kendi annesi felc oldu tek cocuk bide yanina almak istedi kocasi almadi bu sefer sen benim anneme baktin mi ben seninkine bakcam diye. Bakici tuttular kadina. Sen esinin ailesine nasil davranirsan oda ayni sekil sninkine davranir
Esim inanmasa ben bosardim onu zaten. Sucunu kapatmak icin bana neler dedi ozmn burda oturuyolardi. Hic gitmiyomusum aramiyomusum kapisina vurmuyomusm bi eksigin varmi diye. Varya o gun evini temizlemistim esime dedim bak bi eve piril piril ben temizledim bugun diye oda annesine sen nasil insansin diyip cikti. Bende bu saatten sonra gercekten gelmicem dedim. Konusmadim epey bi sure sonra yine esim konus diyince kirmadim.Iftira bence şu dünyadaki en büyük günah olmalı. Karşındaki insanı çaresiz bırakmak. Ya eşin sana inanmasaydı hosuna mı gidecekti oğlunun yuvasını dağıtmak acaba
Allahım iyiki ben görmemisim sinir olur banlanırdım. Bu kadınlar acaba erkeksizlikten kocasızliktan olcez mi sanıyolar
Tabiki ya. Bide varya cocuklarada ornek oluyo. Babam. Hep derdiki ben anneme babama bakim couklarim gorsun ilerde desin ki babam anasina babasina bakti bende ona bakicam. Bu mantikda guzel. Ben babamdan annemden boyle gprdum boylede yaparim. Bayilmasam da bakmaya zamani gelirsr eger bakarim. Sadece uyarcam ama sesin cikmasin biseye karisma otur bi kenarda diyeAdam sonuna kadar haklı valla ilerde kendisine de ayrıyetten dönüşü olur bunun
Ay Allahım ya sonra senin yüzüne nasıl baktı acaba boyle rahat rahat 15 gün gelip nasıl kaldıEsim inanmasa ben bosardim onu zaten. Sucunu kapatmak icin bana neler dedi ozmn burda oturuyolardi. Hic gitmiyomusum aramiyomusum kapisina vurmuyomusm bi eksigin varmi diye. Varya o gun evini temizlemistim esime dedim bak bi eve piril piril ben temizledim bugun diye oda annesine sen nasil insansin diyip cikti. Bende bu saatten sonra gercekten gelmicem dedim. Konusmadim epey bi sure sonra yine esim konus diyince kirmadim.
Allah o kv yi cidden elden ayaktan düşürmesin yoksa senin çekeceğin var. Senin evin senin düzenin uymak zorundaTabiki ya. Bide varya cocuklarada ornek oluyo. Babam. Hep derdiki ben anneme babama bakim couklarim gorsun ilerde desin ki babam anasina babasina bakti bende ona bakicam. Bu mantikda guzel. Ben babamdan annemden boyle gprdum boylede yaparim. Bayilmasam da bakmaya zamani gelirsr eger bakarim. Sadece uyarcam ama sesin cikmasin biseye karisma otur bi kenarda diyeyoksa katil olur7m