• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yesil mercimek uzun süredir yememistim, deneyeyim, hem vucut da sasirir belki. Ptesiye acikcasi umudum yok ama cumaya çok istiyorum. Merkeze gidince sultanin içtiği biberiyeden almak istiyorum bagirsaklara da faydasi olup yag yaktığını söylemişti. Bir de laxa fiber (lif ve probiyotik gida takviyesi) alacağım eczaneden. Deneyenler memnunmus. Sizlerden kullanan oldu mu bu gida takviyesinden
Yeşil mercimek bende çok iyi bağırsak hareketliliği sağlıyor.değişiklik iyi gelebilir canım.biberiyenin iyi geldiğini ben de duymuştum ama Sultan’a iyi gelmişti.dene canım sen de.
Dediğin ürünü bilmiyorum ama probiyotik içeriği bağırsak floranı düzenleyebilir canım.

Bence de otursun:KK70:Spor yapmasın da önümüzdeki hafta spor takibini ona kitleyeyim:KK70:vayy anasını millet nasıl sporlar yapıyor diye düşünüp utanma belasına spor yapar belki:KK70:

:KK70::KK70::KK70:Geleyim ama hatice’yi görmeyelim.:KK70:

uykusuzluğa benim haylazdan sebep alıştım:KK70: uykusuzluk çeneme vuruyor:KK70:

anaamm uyumamışsın ben de arkandan atıyordum:KK70:
Ölü taklidi mode on:ruh:
Spor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek :D
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir :D

Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalini :D bak bakalım hala lokumları duruyor mu :D

Canım ben hala o eksiyi goremedim yaa, yerimde sayiyorum, hatta dun cardio yapmama ragmen bugun arti gördüm, aksam da mangal gelmiştim oysa ki. Ben pes etmiycem bu sporlardan, ozellikle yuruyusten tabi ama bi 55 göreyim istiyorum artik. Bilemedim ne diyeti yapayim burda, nasil besleneyim :KK43: wc sıkıntısı da yasiyorum, düzensiz. İnsallah cumaya 55.9 gorurum ne diyeyim :KK66:
Cardio aletli mi aletsiz mi
Gülmekten yazamıyorum
Gel abla gelll
Bağda bahçede cardio ya gelll:KK70::KK70::KK70:

Spor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek :KK70:
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir :KK70:

Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalini :KK70: bak bakalım hala lokumları duruyor mu :KK70:
Gül cemaline Gül Gül öldüm:KK70:
Azimlinin junioru feyza:KK70:tespitin çok doğruymuş:KK70:menü takibi fikrinr bayıldım.

Yeşil mercimek bende çok iyi bağırsak hareketliliği sağlıyor.değişiklik iyi gelebilir canım.biberiyenin iyi geldiğini ben de duymuştum ama Sultan’a iyi gelmişti.dene canım sen de.
Dediğin ürünü bilmiyorum ama probiyotik içeriği bağırsak floranı düzenleyebilir canım.
Bırakın mercimeği yemeyi
Fırına verin :KK70::KK70::KK70:@cgdmk

Spor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek :KK70:
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir :KK70:

Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalini :KK70: bak bakalım hala lokumları duruyor mu :KK70:
Kız valla istiyom :)) lokumdan son 4 kalmıştı
Cumaları gelen birisi var işyerine
Bozuk para falan veriyoruz
Ona verdim sevindi garibim
Buranın yerlisi

Kizz, birincii kizz, sen daha yatmadin miii Cascade_ Cascade_

Ya bu arada seni tebrik etmedimdi ben galiba, kaynadiydi gecen hafta, daha yeni geldigimden falan heralde.
Ettiysem de hatirlamiom.
Tebrikler fistik tekrardan, bu hafta da iyi verdin kilo, suppppersinn!!!
Motivasyona ihtiyacim var demissin ya,
Len 1. Olmus insansin, en buyuk motivasyon bu :sampiyon:

Back
X