• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dibine kadar kullan :KK70:
Bu sene 12 gün tatil yapacağım:KK70:Yorucu geçen yılın mükafatını alacağım:KK70:
Hatta tatilin 6 günü bakıcımızın marmara adasındaki köyünde geçireceğiz:KK70:Otelde kalacağız ama bakıcımız ben ilgilenirim dedi diye sırf kadının gönlü olsun diye kabul ettim:KK70:çok sever oğlumu hep istiyordu gelin diyordu ben de kabul ettim:KK70:Kocişimle aşkk yaşayacağım aşk yani:KK73:
Şimdi bu şansı dediğin gibi dibine kadar kullanmayam mı:KK70:

Eki Görüntüle 2171779 Eki Görüntüle 2171778 Eki Görüntüle 2171777 Eki Görüntüle 2171776 esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 fayfeyfiy fayfeyfiy
KAHVALTI: Domates, salatalık, zeytin, yumurta, ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ: Bir porsiyon tavuk suyu çorba
AKŞAM YEMEĞİ: Bir tepeleme tabak türlü, 2 adet pestil (hurma-elma karışımı)
SU MİKTARI: 1.790 litre
SPOR PUANI: 70 dk ev işi (23 p)
50 dk Egzersiz-dans karışık (100 p)
5.630 adım (82 puan)
9 dak yürüyüş (9 puan)

Gün içinde hemen hemen hergün 3-5 şekersiz çay, 1 maden suyu ve sade Türk kahvesi tüketiyorum ve her seferinde yazmıyım die tekrar yazdım
TOPLAM PUAN: 214,00 PUAN
Gayet güZel rakibem

Bu sene 12 gün tatil yapacağım:KK70:Yorucu geçen yılın mükafatını alacağım:KK70:
Hatta tatilin 6 günü bakıcımızın marmara adasındaki köyünde geçireceğiz:KK70:Otelde kalacağız ama bakıcımız ben ilgilenirim dedi diye sırf kadının gönlü olsun diye kabul ettim:KK70:çok sever oğlumu hep istiyordu gelin diyordu ben de kabul ettim:KK70:Kocişimle aşkk yaşayacağım aşk yani:KK73:
Esperenzam bana el versene ya ne kadar şanslısın :nazar::nazar: bol bol kalori yakmaca diyosun yani:confused:

Bu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.

Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canım:KK66:
Zig zag yönteminde istedigim karbonhidrati yemekte serbest miyim kaloriyi asmadigim asmadigim sürece:confused:
Kalplerimiz karsiyken senin kalbin de onu geciriyor mu icinden :D

Ooo super valla :nazar::KK200::KK200:

Back
X