• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

92ED3DFE-9488-4524-BE8A-55F3FD2B7CE3.webp

Günaydın kızlar :KK36:
Günaydınn bebeemm:KK200:
Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Göbeğim şişmişti , indi şükür yaa kaç gündür ...
Hadi herkese kolay gelsin ❤️❣️
Günaydınnn haticem;) göbek insin zaten yarına tartı var;)
Tabi hiç kalmadım ben hep 3 4 yıldızlılardayım yani en ucuzlarında :KK70:
Otel temizse yıldızı önemli değil:) İnşallah balayını 7 yıldızlıda yaparsın.
esperenzaa esperenzaa sonunda çözdün bu @cgdmk e bi komploydu :KK70:
Hahaha ,bu gariban çiğdem ne etti sana:KK70:

Aklıma yatmadı değil :KK70:
Tembel insan yaratıcıdır:KK70:Tabakların içini strech film ile sarıp içine yiyeceğini koyan ve sonra strech filmi çöpe atıp da kullanan bile var kız.tabak kirlendi derdi yok:KK70:
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
hurma

öğlen
balık

akşam
2 bardak süt
az ceviz
bir kaç kaşık bal çok öksürdüğüm için iyi geliyor :KK43: bugün biraz daha iyiyim

su 2 litreye yakındır, ishalde devam ediyor :KK43: esperenzaa esperenzaa @Ndymk
geçmiş olsun canım.ishalle sıvı kaybın çok olduğu için su alımına dikkat et canım.2 litre içmişsin bunun altına düşme canım.1 çay kaşığı çiğ türk kahvesine limon sıkıp ye canım.toparlar bsğırsaklarını.

Bazı haftaiçi günleri bebeğimle annemde kalıyoruz,eşim iş sebebiyle evde olmadığı için,ve düzenim biraz bozuluyor,yediklerimi yazamadım,kilo verdim diyemem pek bu hafta ama yarın kilomu paylaşacağım.:110:
Benim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.
afiyet olsun;)Tarçını çok kullanma canım regl biraz gecikebilir:)

Son düzenleme:
Maşallahhh:KK70:

Aminnn canımm inşallah.:dua:
Ya sağ olsunlar el üstünde tutuyorlar ama işte bazen insan kendi evinde olmayı daha çok istiyor.

Ya ne güzel düne kadar hiç bi şikayetim yoktu rahattım şimdi bel ve kasık ağrıları başladı paranoyak olmamak için kitapa verdim. Katil kim merak ediyorum:KK70::kahve:

Not; bu arada popom düzleşecek diye korkuyorum çok oturuyorum sanki ya. :KK17:
Katil uşak:KK70::KK70::KK70:
Az kaldı canım,keyfini çıkar.Ben kendi evimde bi başıma geçirmiştim bu süreci sıkılmıştım biraz.her iki durumun artıkarı ve eksileri de var canım.

Veremiyorum ben niye yaaa :KK43: duruyor duruyorrrr tarti sinirimi bozuyorrr kiracam valla en sonunda
Sakin canım, gidecek .Dün uykunu alamadıysan çok yorulduysan ve stresten sebep ödem olmuş olabilir.bağırsak sorunun varsa o bile etkiliyor biliyorsun canım.
Yaw neredeyse 20 kilo verdin bi kendini takdir et,tamam tartı durduğundan hepimiz sinir oluyorız ama geçici bu durum.
Çok moralin bozuluyorsa haftaya canım detoks yap .

Benim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.

afiyet olsun:KK66:Tarçını çok kullanma canım regl biraz gecikebilir:)
Aaaa tamam sağol

Back
X