- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
İnşallah canım evet tüm gün dışarıda idimAfiyet olsun Feyza’mmmenün çok güzel ama sporlarını aradı gözlerim
Biliyorum hasta ziyaretleri dolatısıyla böyle oldu.yarına telafi edersin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım evet tüm gün dışarıda idimAfiyet olsun Feyza’mmmenün çok güzel ama sporlarını aradı gözlerim
Biliyorum hasta ziyaretleri dolatısıyla böyle oldu.yarına telafi edersin canım.
Amiiin cümlemize:)Sana da canımmAllah rahatlık versin.
Canın neden sıkkın canım.Dün gece yorucu geçmişti onun devamı mı?
Tüm gün hiçbişey yememişsin ki? Bu nasıl menü yawokuyamadığım sayfa çok ,menülerin hepsini okuyup cezanızı kescem
Unuttunuz mu tembel tenekeler sonuncu olduk![]()
Ne demiş atalarımız tatlı tatlı yemenin acı acı çıkışı olurAcı acı çıkarcam hepsini
![]()
Canım bu neeee
Kendine dikkat et bak böyle yaparsan da kilo veremeyebilirsin
Düzenli ye ve ye inşallaj
Kız kuş bile daha çok yer
Ya bebegim diyorum ki sali aksami arkadasimin kizinin dogum gunu var diyorki biz sali gunu dr gidicez bakalim doktor ne diycek ona gore gidersin... diyorum hakanla istanbula gidecegiz iste dr gidelimde ona gore gidersiniz ne oluyooo lan noluyooo???sana göre mi ben plan yapicam??? Sen mi bana gore yapacaksin??? Evi birakmam kuzum eşeliyorlar heryeri karıştıriyorlar... kp ve kv ile elti kavgali kp evden kovdu bunu ondan gitmiyorlar koye... he asalak kaynanamda cocugun teki ondaydi onu da gonderdi basima izmite bebek görmeye gitti... ne kadar onemli bir durum demi... hakoya dedim normal mi senin ailen allah askina dedim haklisin ne diyim diyo valla kendi bilir kuzum... bu rahatlik degil gevseklik.. postu serdiler ama ben o postu sali gunu g...t sokarim yani az kaldi bir cinnet halleder herseyi
Bak bu daha iyiyidi :))Çanakkale geçilmez olduğu gibi çanakkalede kilo da mı verilmezmiş a dostlar![]()
Ne doktorlarHanım hatun gızımız mühendis
İki ay şantiye görevi için izne ayrılmıştı dönüyor aramıza![]()
Hoşgeldin canım şantiye derken ne isle mesgulsun? Kilo verilir o kolay is :)
Hanım hatun gızımız mühendis
İki ay şantiye görevi için izne ayrılmıştı dönüyor aramıza![]()
Normalde size taze taze yeni motivasyon yazısı yazmak isterdim ama ne yazık ki vaktim olmadı. Zaten aramızda çok yeni arkadaş var. Eski bir yazımı paylaşacağım. Umarım hepinize iyi gelir. Öpüldünüz :)
Günün motivasyonu:
Yemek istediğiniz o lezzetli tatlının tadını 48 saat içinde unutacaksınız.
Ama vücudunuzda kilo olarak taşımaya devam edeceksiniz.
Değer mi?
Hayır, aç değilsiniz. Canınız sadece tadı güzel diye sağlıksız, yağlı, şekerli yiyecekler çekiyorsa önce karnınızı doyurun. Karnınız tok olmasına rağmen hala o yiyecekleri canınız çekiyorsa, bu psikolojik açlıktır. Su için. Başka şeylere yönelin. Tırnaklarınıza oje sürün, ev temizleyin, dişlerinizi fırçalayın, spor yapın, yeşil çay için, dışarı çıkın... Kendinizi oyalayın. Can sıkıntısı açıkmalarınız geçecektir.
Eğer kaçamak yaptıysanız kendinizi affedin. Devam edin. Asla "Her şey mahvoldu, yarın yeniden başlıyorum" demek yok.
![]()
Bu vücudu istiyor musunuz?
Öyleyse bunun için uğraşmanız gerekiyor.
Çabalamadan istediğinizi elde edemezsiniz.
Başaracaksınız.
- Aynadaki görüntünüze gururla bakabilmek için,
- Size kilolu diyenleri kıskançlıkla çatlatmak için,
- Eski sevgilinizin pişmanlıkla kafasını duvarlara vurması için,
- O özel gecede incecik abiyenizle kuğu gibi görünmek için,
- Kendiniz için,
Gerçekten o hamburgeri yemek istiyor musun?
Ya da o kolayı içecek misin?
Ya da o kızartmayı? O çikolatayı? O pastayı?
Çünkü tüm o kaloriler bir yana, onlar sadece yağlardan ibaret yalanlar.
Ağzında saniyeler süren lezzet hissi uyandıran, doyurmayan, vücuduna zarar veren, zararlı bağımlılıklar onlar.
Senin iraden hepsinden kuvvetli.
Hayır, onlarla kendini mutlu kılamazsın.
Psikolojik atıştırmaları beyninde çözmen gerekiyor.
Aç olmadığını, onların seni rahatlatamayacağını sen de biliyorsun.
Aksine onları tükettikçe kendini çirkin ve şişman hissedeceksin.
Mutlu, sağlıklı ve güzelsin.
Kendini onlarla doldurmana gerek yok.
Unutma, hiçbir yiyecek üzerinde güzel duran kıyafet kadar keyif veremez.
Bir balerin kadar iradeli ve disiplin sahibi ol, onlar kadar zarif ol.
Aç kalma. Doyur kendini, GERÇEK yiyeceklerle.
Su iç.
Uykunu al.
Daha fazla hareket et, daha az atıştır.
İnsanların sendeki değişimi fark ettiği anı hayal et.
Başaracaksın.
Mutfakta ne yersen,
SOKAKTA ONU GİYERSİN.
Tesekkurler canim, cok guzel bir yazi![]()
esperenzaa
Ve diger arkadaslar,
Sigara birakma klubu bulamadim da ben kk'da.
Yeşil elma odulunu nasil aliyoruz, ne yapmak lazim acaba?
Bugün canım çok şükür@yolcukardelen sultanım canımmm canımm nasılsın bi denem? Eve dönüş bayram sonrası mı?
Askolsun kuzummm sevmem mi seniiiAdasim sari bombam napionnn??? Hic ses soluk yokkk sen beni artik sevmiyorrrmusunnnn![]()