Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kolaylaştırsın inşallahh
KOLAY ZOR GEÇİYOREE

Neler yedin say bakalım?pazar günü berbat bir menü geçirdim yazmaya korkuyorum cumaya kadar sıkcam yine dişimibir gün buraya girmiyim başa dönüyorum birde iyice sıkıldım yemek istiyoruuuuum doğrusu ama 55 olmadan yolumdan dönemem

Çok spor yapmışsın canım
Çok spor yapmışsın canım

Yaptığın kaçamaklara ortak mı aruyorsun canimöhaftasonu nasıl geçti canım kaçamaklı kaçamaksız
Tünelin ucunu gördüm sonundaesperenzaa ortalama 120 mesajın daha var

Su içmeyerek hata ediyorsun.vücuttan ödem,yağ su ile atılıyor.Geçen regl de asla bu kadar şişme iştim
Hatta lafını bile etmedim
Ama şimdi
Çünkü sen tatlı tabağı suratsınAfiyet olsunnn canımm sporun da menün de çok çok güzel.Menün
sporla birlikte zatıflayınca yüzde çökme daha az oluyor canım.en azından bende öyle oldu.eskiden kilo verdiğimde yüzüm daha kötü oluyordu şimdi sanki daha az çöktü gibi geliyor.
Takımda eskilerden başladımbu hafta adaşının analizi var,haftaya cuma da senin analizini yapacağım tatlım.O geldiğin ilk günkü ürkek,duygusal tavırlarını hiç unutamıyorum:) ilk mesajından itibaren seni çok sevmiştim sonra illallah ettirdin
Şaka tabi ki,seviyorum seni çidom.

Sen son dönemlerde hafta sonu mıçıyor hafta içi toparlıyorsun.BENDE KAÇAMAK YOK BUGÜN

HahahahaÇünkü sen tatlı tabağı suratsın

Oyy yirim supla suratınıSen son dönemlerde hafta sonu mıçıyor hafta içi toparlıyorsun.
Yaz menünü ona göre ceza vercem.
cezaları yapmıyorsun,spor yapmıyorsun bu hafta verdiğim cezalaru tamamlamazsan,artı sabit gelirsen seni artık mezun edicem
Menü yazmazsan 1,5 saat spor cezan var.ev işi dahil değil.
Hahahaha
Eskiden supla gibiydi suratım
evine döndün mü canım?
Test yaptın galiba canımhayırlısı olsun diyeceğim ama bir ımutla idrar testi ise yaptığın inşallah test bozuktur diyorum
Ben transferden sonra 8. Gün yspmıştım hiçbir şey yoktu,9. Günde silik çizgi vardı.
Hakkında en iyisi ,en sağlıklısı neyse o olsun canımm
Sen son dönemlerde hafta sonu mıçıyor hafta içi toparlıyorsun.
Yaz menünü ona göre ceza vercem.
cezaları yapmıyorsun,spor yapmıyorsun bu hafta verdiğim cezalaru tamamlamazsan,artı sabit gelirsen seni artık mezun edicem
Menü yazmazsan 1,5 saat spor cezan var.ev işi dahil değil.
Hahahaha
Eskiden supla gibiydi suratım

canım benimde 8. Günüm normal idrar testi yaptım boştu.
Bu gece evime dönüyorum ilaçlarımı yine alıp cuma günü testimi vereceğim ama kaşık ağrılarım adet ağrılarım başladı umudumu kaybettim.

İlk günler testte çıkamayabiliyormuş ya olumlu düşün lütfencanım benimde 8. Günüm normal idrar testi yaptım boştu.
Bu gece evime dönüyorum ilaçlarımı yine alıp cuma günü testimi vereceğim ama kaşık ağrılarım adet ağrılarım başladı umudumu kaybettim.
Evet tatlım takıma dönmek şimdiden iyi geldi vallaha :) Bugün arkadaşımla buluşacağım ama iptal etse de spora gitsem diye istiyorum resmen. Orda deli gibi terledikçe o kadar mutlu oluyorum ki. Nasıl güzel sağlıklı kilo veriyorum diye seviniyorum. Güzel kıyafetler, iltifatlar beni bekler :)Geri dönmene gerçekten çok sevindim canım.spor alışkanlığını kazanmak biraz zor olsa da alıştın mı yapmadan duramıyor insan.6 gün spor yapmak sana hem bol enerji hem de daha sıkı ve ince bir beden olarak dönecek canım.
Listede olduğun dönemlerde menülerin ve sporun hep iyiydi canım.biraz ara verip tam gaz geri dönmek sana da takıma da iyi gelecektir canım.
cANIM cumartesi günü paylaşsana bunu ben pazar günleri 2 3 haftadır ayarlayamıyorum kendimi bir de zayıfladım bir rahatlık geldi
Terleten spor için daha biraz daha zamanın var canım.bol bol yürü ikili rakamlara indikten sonra biraz tempoyu arttırabilirsin yine kendini çok zorlamadan tabi
Yemek yemeyi swvmed
Eline,kalemine sağlık canım. O kadar güzel yazmışsın ki daha önce okumuş olmama rağmen bir solukta okudum.
Aç kalma,sağlıklı yiyeceklerle doyur kendini .
Canım senin kilon şu an kaç ve hedefin kaç bu aradaEvet tatlım takıma dönmek şimdiden iyi geldi vallaha :) Bugün arkadaşımla buluşacağım ama iptal etse de spora gitsem diye istiyorum resmen. Orda deli gibi terledikçe o kadar mutlu oluyorum ki. Nasıl güzel sağlıklı kilo veriyorum diye seviniyorum. Güzel kıyafetler, iltifatlar beni bekler :)
Cumartesi de paylaşmaya çalışırım canım. Rahatlık en kötüsü. Her kaçamak yapacağın zaman öncesinde kendine bir hareket yapma zorunluluğu versen. Mesela 1 dilim tatlı yiyeceğin zaman yemeden önce 20 tane mekik çek. Zaten onu çektikten sonra yiyebileceğini sanmıyorum.
Vaktim olmadığı için eskilerden eklemek zorunda kaldım ama inşallah ilerde güncelleri gelecek tatlım :)
Sağol canım desteğin içinKızlar
Bakın bugün pazartesi
Noooolur kimse kaçamak yapmasın
Ve lütfen spor spor spor
Hadi nolur
Bu hafta ilk üçe girelim hatta birinci olalım
Biz Harika bir takımız
Biz yaparız kızlar
Size güveniyorum ne olur tutalım boğazımızı ve girelim artık listeleri sallamanın zamanı geldiiii
TeşekkürlerSu içmeyerek hata ediyorsun.vücuttan ödem,yağ su ile atılıyor.
Karbonhidratı,şekeri azaltın dedikçe ,3 çatal da olsa irmik helvası yiyorsun canım, 1 gram karbonhidrat vücutta 3 gram su tutuyor.tuz alımı da fazla olursa vğcutta tutulan su arttıkça artar.ödem olur,kilo olur canım.
Bir de içtiğiniz su miktarı yeterli mi anlayabilmek için idrar rengine bakmak gerek.çok koyu idrar su miktarının azlığını gösterir ki bu aynı zamanda böbrek sağlığı için de kötüdür.
Canım senin kilon şu an kaç ve hedefin kaç bu arada