- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Üzüldümçok zordu hayır canım istedğim gibi geçmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldümçok zordu hayır canım istedğim gibi geçmedi
İnşallah beklediğinden daha iyi ve hakkında en hayırlı sonuçları alırsın canımBurası boş bırakmaya gelmez gözlerini dört açcasın
Hep yanlış alıntılıyosun lenİnşallah beklediğinden daha iyi ve hakkında en hayırlı sonuçları alırsın canım
Bebekten değil de dün çok başım ağrıyodu nezlem geçmedi hala. Bugün aerobik dansı yapmaya çalışıcam uyuttuktan sonraGüzellll
Az da olsa spor yapmalısın ama
Bebekle çok zor biliyorum ama bi 10 dak tempolu yürüsen ..
Zaten 2 hafta düzenli yapsak sonra istesekte bırakamayız. İnsan vicdan azabı çekiyo. Bu hafta senden çok güzel eksi gelecek![]()
N’oluyo burada
İki dak boş bırakmaya gelmiyo
Fingirdeşiyosunuz![]()
Hızına bağlı. Mesela bizim koşu bandının 12 seviyesi var. Bana göre 8 e kadar yürüyüş 8den sonrası koşu
çok zordu hayır canım istedğim gibi geçmedi
Ne sınavıydı canım telafi edebileceğin bi sınavdır umarımçok zordu hayır canım istedğim gibi geçmedi
Olur olur haftaiçide bu istikrarda devam edersenAynen oyle vicdan azabi oluyor.
İnsaallah gelir eksi. 1 kilo olsa gobek aticam.
Olur olur haftaiçide bu istikrarda devam edersen

Bebekten değil de dün çok başım ağrıyodu nezlem geçmedi hala. Bugün aerobik dansı yapmaya çalışıcam uyuttuktan sonra
Geçmiş olsunBebekten değil de dün çok başım ağrıyodu nezlem geçmedi hala. Bugün aerobik dansı yapmaya çalışıcam uyuttuktan sonra
Ah dostum ben de acaip Yorgun’umOkuldayim beybisi
Adimsayari evde unuttum yoksa 10bin adimi zorlardim sabahtan beri.
Ama cikip yurudum toplamda 40 dk yuksek tempoda.
Az sonra isim biticek. Evin orda da tempolu yuruyus yaparim 1 saate yakin, oyle gecerim eveevde de pertim cikmamis olursa leslie ve eliptik. Ama bakalim belli olmaz, omzum agridi yorgunluktan.
Güzel dostumBu arada karatayin kitabini aldim
Basladim okumaya efendigili. Bakalim hayirlisi :)
Ben de atıcamAynen oyle vicdan azabi oluyor.
İnsaallah gelir eksi. 1 kilo olsa gobek aticam.