• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldii, mezun olayımmmm:KK75:
Spor yaptımmm
Su da içtimmmm
Yağım az kaldı ,,. Yutkundum:KK75:
Zamanı geldiii
Mezun olayım:KK75:
Spor yaptımmmm...
Suları içtimmmm
Tatlı yemedimmm ekmek yemedim :KK75:
Her cumaaa günü
Kilo gider sandım:KK75:
Zamanı geldiiii
Mezun olayımmmm:KK71:

Bu kadar kilo fazla yeterrrrrr
Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
:KK75:
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr
Kime böyle dalıp gitmelerin Ndymk Ndymk
Son kiloları bu bedeninin
Yemediğin yemekler ve ben şahidimmmm
Sizi vuracak emeklerimmmmm:-)
Tatlının yüzüne bakmam, unuturummmm
Karatay diyetine soyunurum
Yazarım yağlarımı tariheeee
Soyunur yeni bedene ruhummmm
:KK75::KK75::KK75:

Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr

sonuncu efsane olmuş :D

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt

ara
yarım armut

akşam
1 yumurtadan tavada yumurta
şekersiz çay
1 ceviz

esperenzaa esperenzaa 2 lt yakın su vardır ama halen sabit çıkıyorum yeni bir duraklama ile karşı karşıyayım galiba ama gidecek inş -500 de olsa

Günaydın . Bu ekmeksiz mevzusu yordu beni sabahları uygulayamadın yumurta olmadığı için :KK43:
Dun ki menüm
Sabah= 1 dilim ekmek, 2 üçgen peynir
Ara= 4 incir
Öğlen = 5yk bezelye yemeği, 2yk pilav
Ara= 1 nektarı, 1 bardak sut
Aksam = Parmaklar hariç avuç ici kırmızı et.
Ara= 1 armut, 1 kupa kahve.

Su yine 1.5 da kaldı.

Spor= 4000 kusur adım.
60 puan.

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Canimcim afiyet olsun.
Meyvesel cok yemissin gibi, kuru incir armut, nektari falan.
Pilav da bulgursa tamam ama pirinc k.hidrat, yaninda bezelye k.hidrat.
Su da az biliyorsun :)

Kızlar ben şimdi grupta miyim değil miyim anlamadım

Merhaba canim
Dun ben pek takip edemedim ama sanirim dun gelmistin ve kendini tanitmistin degil mi?
Simdi 2 hafta deneme sureci var, 2 hafta sonunda %0.9 veya fazlasi kilo verince takimin listesine aliniyorsun, bunlar ilk sayfada daha ayrintili aciklanmis durumda :)
Bunun haricinde aktif katildigin surece grupta oluyorsun zaten :)

Zamanı geldii, mezun olayımmmm:KK75:
Spor yaptımmm
Su da içtimmmm
Yağım az kaldı ,,. Yutkundum:KK75:
Zamanı geldiii
Mezun olayım:KK75:
Spor yaptımmmm...
Suları içtimmmm
Tatlı yemedimmm ekmek yemedim :KK75:
Her cumaaa günü
Kilo gider sandım:KK75:
Zamanı geldiiii
Mezun olayımmmm:KK71:

:KK70::KK70::KK70:

Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr

İnnsaaalllaah sonn kilolarimizzdiirr
:KK70::KK70:

cANIM BEN APART YADA PANSİYON DA KALIYORUM OTELE VERECEĞİM PARAYI DIŞARDA DENİZ KENARINDA RESTORANLARDA YİYORUM :KK70: sadece kahvaltı yapıyorum apartta dışarı aç çıkmayı sevmiyorum
Otel arıyorum dedin sandım ondan yazdım :D bizimkilerde öyle yapmak için o otelde kaldılar. Fiyatı baya uygun ve tertemizdi. Yeri çok güzeldi. Öyle yıldızlı falan değil yani :D

Dunku menum:
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa

Sabah: cok hafif kahvalti, azcik peynir domates zeytin Ve 1 erik
Oglen: 1 erik
Aksam: Dunden kalan yarim tabaktan biraz fszla z.yagli kabak, 2 yumurtadan az sucuklu omlet

Su: 2.5 lt, hatta astiydi

Spor: toplamda 54 dk tempolu yuruyus:135 (yuruyusu yaparken adimsayari durduruyorum)

10 bin adim: 150 puan (biraz fazlasi var ama yorgunum bugun, hesap yapmaya useniyorum)

30 dk ev isi: 10 (34. Dk aslinda ama bugun ugrasamaycam carpma bolme)
Toplam: 295 fattylamb94 fattylamb94

Rakipler costu ben cosamadim (feyza costu ozellikle, 800 nedir yav :KK70:)
Halbuki 500 hedefimdi, beklenmedik is cikti :KK43:
Neyse artik ilk 3e girebilirim ins :)

Merhaba bende aranıza katılmak için takım kaptanına mesaj attım ve geri donus alana kadar kendımı tanıtmak kılo alış ve veriş seruvenımı yedıklerım yaptığım aktiviteleri paylasmak istiyorum
Öncelikle adım ılknur 5bucuk yıllık evliyim 1 kızım var yaşım ekimde 21 olucak boyum 1.56 kılom 93.200
Evlendıgımde 53 kılo idim sonrasında eşimin ısrarıyla 56 kıloda kaldım hamilelik ve dogumdan sonra sadece 5 kılo almısdım ve 61 dim küçük yaşta evlenmek ve anne olmanın verdiği cahillik den yanlış beslenmeye yöneldim kızım erken sutten kesilince yemeye alisan bünye durmadı ve kılo alma seruvenım başladı hem yemek hem ekmek hemde bakkal gıdaları benı mahvettı ve 110 kıloya cıkmama sebep oldu alırken fark etmedim belli bıyerden sonrada umursamadım 42gundur diyet uyguluyorum diyete başlama seruvenımde birgün akşam aynaya bakarken kendımden ıgrendım ne hale gelmişim dedim eşim cok zayıf ve yanında gezmeye utanır oldum evden çıkmamaya başladım buna dur dedim oakşam haziranın 27sinde diyete başladım bugün ayın 8i tam 42 gündür dıyetteyım dedim gibi halada tam gaz devam toplamda 17 kılo verdim
Bunuda az yemek ve spora borçluyum evde kondısyon bisikletim var aksamları 1 saat biniyorum ve ayakta sürüyorum
Öğlenden egzersiz yapıyorum 10 15 dakka kadar
Öğün olarak yanlış biliyorum ama bu sekılde hedefim olan 55 e ınene kadar deıstırmeyı düşünmüyorum
Sabah 1 haslanmıs yumurta veya fırında bulut yumurta sarısını eklemeden veya 1 porsiyon meyve 1 2 adet salatalık bunu deısdırıorum devamlı bazen omlet veya menemen ama kesinlikle hiç birşeye yağ şeker veya tuz eklemıyorun Gunde 2 bardak yeşil çay içiyorum
Akşam yemeği olarakda yogurtlu tavuk salata yine yagsız tuzsuz veya farklı yiyecekler hazırlıorum ekmek de kesinlikle yemıorum
Sabah ac karnına 2 bardak ılık su 1 i elma sirkeli akşamda yatmadan once 2 kaşık Yogurt Pul bıber ve yarım limon karıstırıp yiyorum gercekden kılo vermeye ve yağ yakdırmaya yardımcı arada dileyen olursa diyet yemek tarifleri verebilirim isteyen kendine göre düzenleyip kullanabilir suan anlatıcaklarım bunlar bugünden başlayarak yedıgım ve yiyeceğim yemeklerin listesini paylasabılırım diyette herkeze başarılar dostlarım inşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız :)
Buarada günde 2.5lt su içiyorum

Son düzenleme:
Merhaba canim
Dun ben pek takip edemedim ama sanirim dun gelmistin ve kendini tanitmistin degil mi?
Simdi 2 hafta deneme sureci var, 2 hafta sonunda %0.9 veya fazlasi kilo verince takimin listesine aliniyorsun, bunlar ilk sayfada daha ayrintili aciklanmis durumda :)Bunun haricinde aktif katildigin surece grupta oluyorsun zaten :)

Himm tamam canım anladım

Merhaba bende aranıza katılmak için takım kaptanına mesaj attım ve geri donus alana kadar kendımı tanıtmak kılo alış ve veriş seruvenımı yedıklerım yaptığım aktiviteleri paylasmak istiyorum
Öncelikle adım ılknur 5bucuk yıllık evliyim 1 kızım var yaşım ekimde 21 olucak boyum 1.56 kılom 93.200
Evlendıgımde 53 kılo idim sonrasında eşimin ısrarıyla 56 kıloda kaldım hamilelik ve dogumdan sonra sadece 5 kılo almısdım ve 61 dim küçük yaşta evlenmek ve anne olmanın verdiği cahillik den yanlış beslenmeye yöneldim kızım erken sutten kesilince yemeye alisan bünye durmadı ve kılo alma seruvenım başladı hem yemek hem ekmek hemde bakkal gıdaları benı mahvettı ve 110 kıloya cıkmama sebep oldu alırken fark etmedim belli bıyerden sonrada umursamadım 42gundur diyet uyguluyorum diyete başlama seruvenımde birgün akşam aynaya bakarken kendımden ıgrendım ne hale gelmişim dedim eşim cok zayıf ve yanında gezmeye utanır oldum evden çıkmamaya başladım buna dur dedim oakşam haziranın 27sinde diyete başladım bugün ayın 8i tam 42 gündür dıyetteyım dedim gibi halada tam gaz devam toplamda 17 kılo verdim
Bunuda az yemek ve spora borçluyum evde kondısyon bisikletim var aksamları 1 saat biniyorum ve ayakta sürüyorum
Öğlenden egzersiz yapıyorum 10 15 dakka kadar
Öğün olarak yanlış biliyorum ama bu sekılde hedefim olan 55 e ınene kadar deıstırmeyı düşünmüyorum
Sabah 1 haslanmıs yumurta veya fırında bulut yumurta sarısını eklemeden veya 1 porsiyon meyve 1 2 adet salatalık bunu deısdırıorum devamlı bazen omlet veya menemen ama kesinlikle hiç birşeye yağ şeker veya tuz eklemıyorun Gunde 2 bardak yeşil çay içiyorum
Akşam yemeği olarakda yogurtlu tavuk salata yine yagsız tuzsuz veya farklı yiyecekler hazırlıorum ekmek de kesinlikle yemıorum
Sabah ac karnına 2 bardak ılık su 1 i elma sirkeli akşamda yatmadan once 2 kaşık Yogurt Pul bıber ve yarım limon karıstırıp yiyorum gercekden kılo vermeye ve yağ yakdırmaya yardımcı arada dileyen olursa diyet yemek tarifleri verebilirim isteyen kendine göre düzenleyip kullanabilir suan anlatıcaklarım bunlar bugünden başlayarak yedıgım ve yiyeceğim yemeklerin listesini paylasabılırım diyette herkeze başarılar dostlarım inşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız :)
Buarada günde 2.5lt su içiyorum

Hoşgeldin canım bende yeni katıldım. İnşallah hedeflerimize ulaşırız.

Back
X