- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
HarikasıııınTeşekkürederim :)
Bugün 2,2ltr su içtim daha 3 4 bardak içicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasıııınTeşekkürederim :)
Bugün 2,2ltr su içtim daha 3 4 bardak içicem :)
Çok teşekkürler :)Harikasıııın
Hem metabolizma hızlandırır hem ödem atar doğru tercih:)Ben alışkınım kötü tatlara her sabah sirke içince o bal gibi geldi ama burda bi arkadasın önerisiyle içmicem kahve onun yeri ne yeşil çay içicem :)
Yıkandım canım dün de işte...
Evet sabah zaten 1 bardak ıcıordum artık 2ye cıkarıcam :)Hem metabolizma hızlandırır hem ödem atar doğru tercih:)
Rakibem yapabildiğin kadar yapmaya çalışşşş ezilmeyelimRakibinden ses soluk cikmayinca kendi basarmaya calisiyor, kiyamam
Aferin kiz valla hakkaten bravo
Ben minik minik puanlarimla belki sinirda falan kalirsan faydalı olabilirim![]()
Ama daha fazla içme canımEvet sabah zaten 1 bardak ıcıordum artık 2ye cıkarıcam :)
2 yeter aynen fazlası zararlı nette okumuştum :)Ama daha fazla içme canım
2 ideal
Yanlış mı alıntıladım acaba2 buçuk ltre civarı içmeye çalışıyorum fazlasını içince şişkinlik yapıyor sonra migdem agrıor zaten :)
Evet yanlış anladım düzeltme yapdım sonra kbma cnm :)Yanlış mı alıntıladım acaba
Yeşil çay için 2 bardak yeter canım
Valla ben buz gibi suyla yapıyorum 1 2 yap alısıor vicut zaten müthiş yorgunluk alıor gercekden denemelısın :)Sağol ama üşürüm ben![]()
Ne kusuru canım ben yanlış alıntılıyorum da bazen :)Evet yanlış anladım düzeltme yapdım sonra kbma cnm :)
Yok cnm busefer benım yanlışım :)Ne kusuru canım ben yanlış alıntılıyorum da bazen :)
Bi deniyim sağolValla ben buz gibi suyla yapıyorum 1 2 yap alısıor vicut zaten müthiş yorgunluk alıor gercekden denemelısın :)
Yok ben yapamiom zatenRakibem yapabildiğin kadar yapmaya çalışşşş ezilmeyelim![]()