- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerCanını sıkma son kilolar olur böyle düzelir merak etme farklı 1 diyet dene belki deısıklık olur canım
Dön canım ınsallah bıdahakı hafta en az 1kilo gtms olur hc üzülmeTeşekkürler
Kalori diyetime geri dönüyüm bari![]()
Bayrama kadar 85 ı gorurmuyum sizce :/
13gun var
Evet canım zorlamıcam aynen devam edicemde 85 86 görsem ii motive olur :)Tatlım 8 li rakamları göreceğin kesin ama 85 için zorlama kendini. 10 günde 6 kilodan bahsediyorsun. Azminle başaracağından eminim ama sağlıksız olmaz mı biraz? Zaten bu kadar spor ve düzenli beslenmeyle 85 görünüyorsundur. Herkes sendeki değişimin farkında olacaktır eminim.
İlk iki üç gün 1 küsür kilo gitmişti heveslendim ama yine şiştimSakin ol canım.kizmakta,sinirlenmekte çok haklısın.zor bir şeyi başardım bu hafta emek verdin.en az 1-1.5 hakkindi.en azından söyleyebileceğim giden yarım kg koru.yaaa dün ben senin adına çok ama çok umutluydum.hatta bu hafta ben de yapma yıl düşünüyordum.neden böyle oldu.
Boyun ne kadar son kg kremi.ondanmi zorluyor bu kadar bilemedim.
SağolDön canım ınsallah bıdahakı hafta en az 1kilo gtms olur hc üzülme
Sen yine vericen bı kac kılo keske benimde öyle olsada onlar için ugrassam :)Sağol
Her hafta bir gitsin zaten :))
Gidebilir vallaKilo bildirimi:
Geçen cuma 95.300
Bu cuma(bugün):91.500
Giden kilo: 3kilo 800gram
Ben tam anlamadım ama sonuç böyle çıktı: 250.789yuvarlak hesap 250.790
Tartı fotosuda ekledim
Evet canım zorlamıcam aynen devam edicemde 85 86 görsem ii motive olur :)
Fark var olmazmı bı çok giysim olmaya başladı zaten üstten kılom yok nerdeyse gobek cok az benım sıkıntı belden assagısı oda baya gttı ama daha cok gıtmesı gerek senelerdır otur kalca basen bacak aldı basını gitti
Cok teşekkürler :) 27 hazirandan beri dıyetteyım 110 kılo ile başladım bugün 91.500 cok şükür 65 e kadar duraklama olmasın yeter bana ondan snra 1 kılo da versem sıkıntı etmem :)Gidebilir valla
:))
Ne güzel
Maşallah
İlk iki hafta Benin de ikişer küsür gitmişti :)))
İnşallah canım hayaller büyük bekleyip gorucez :) inşallah ya oralardanda gitse süper olcak incelme baya var ama yeterli deıl oyuzden daha cok karın bacak kalca calısıorumSen kasmadan devam et tatlım. Görürsen ne mutlu :) İnşallah istediğin yerlerden de en kısa sürede kilo verirsin :)
Teşekkür ederimmmmSen yine vericen bı kac kılo keske benimde öyle olsada onlar için ugrassam :)
Bişey değilCok teşekkürler :) 27 hazirandan beri dıyetteyım 110 kılo ile başladım bugün 91.500 cok şükür 65 e kadar duraklama olmasın yeter bana ondan snra 1 kılo da versem sıkıntı etmem :)
Acele etme :)))Bayrama kadar 85 ı gorurmuyum sizce :/
13gun var
Şok diyetle bile zayıflayamadım ki :)))))O zaman bişeyleri değiştirmen gerekiyor. Sor kendine nerde hata yapıyorum diye. Neyi fazla yiyorum. Zaten hurma diyeti vs şok diyetlerden medet ummak çok yanlış. Sana en başından söylecektim ama beni yanlış anlarsın diye söyleyemedim.
Kendine detoks suları yapabilirsin. Çünkü diyetisyenler mutlaka detoks suyu verir. Beslenme tarzını değiştirebilirsin
Tamam :) zaten bundan az beslenırsem ölürümAcele etme :)))
Az kaldı canım 70i gormek istiyorum. Yavaş yavaş gidiyor ama olsun.Çok çok iyisin tebrik ederim![]()
Maalesef. Çözmüştüm ama sanırım suyu azaltinca tekrar başladı. Beyaz cay yeşil cay içmeye başladım. Bakalım olması kayısılı form çayı içeceğimİnşallah bidahakı hafta daha ıyı sonuc elde edersin inşallahbuda kötü deıl vc problemin varsa tebrik ederim canım
Canım sana öneri vereyım kayısı çayı bı ise yaramıoMaalesef. Çözmüştüm ama sanırım suyu azaltinca tekrar başladı. Beyaz cay yeşil cay içmeye başladım. Bakalım olması kayısılı form çayı içeceğim