Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarırsın kesınlıkle :)Diyetisyenim Salı ya kadar en fazla 66,9 görmek istediğini söyledi sizce başarabilir miyim
fitcivciv naberrr
Sağol canım:) inşallah bu hafta Bomba gibi geleceğim![]()
Vavvv çok güzel![]()
54 kiloya düşünce hepınızın onunde söz verıorum sıgarayıda bırakıcam arkadaslar nekadar zorlanırsam zorlanayım :)
Ah canım ahhhİŞ YERİYLE PROBLEMLER YAŞIYORUM CANIM ŞU AN AŞIRI SİNİRİLİYİM SABAH 1,5 SAAT İZİN ALDIM ON KERE ARADILAR BU KADARA KADAR DEĞİL SAÇMA SAPAN BİR İŞ YERİ
Sağol :))Zayıflanmıyo zaten sen orda burda yazanlara inanma 3 kilo 5 kilo verdim diyenlerin hepsi geri almıştır o kiloyu. En güzeli sağlıklı beslenmek. Az gitsin kalıcı gitsin
Cok guzel canim sonucun, tebrikler.Diyetisyenim Salı ya kadar en fazla 66,9 görmek istediğini söyledi sizce başarabilir miyim
İŞ YERİYLE PROBLEMLER YAŞIYORUM CANIM ŞU AN AŞIRI SİNİRİLİYİM SABAH 1,5 SAAT İZİN ALDIM ON KERE ARADILAR BU KADARA KADAR DEĞİL SAÇMA SAPAN BİR İŞ YERİ
Sus lenDunku menum
Cascade_
esperenzaa
Oglene dogru: 1 domates 1 biber ve pirinc lapasi
Aksam esimle disari cikicaz demistim.
Yemegi cok gec yiyebildik, 9bucuktu.
1 kase balik corbasi
Zeytinyagli tabagi vardi onun yaklasik yarisi
Yarim tabak tavuk sote biberli yedim.
Gece tabi midem korkunc sisti.. zaten 4 gundur cikamiyorum wc'ye.
Gece yarisi 2de 2 bardak nescafe ictim mecburve ciktim wc'ye...
Spor: 12bin adim: 180 puan
11 dk da tempolu yuruduyduk sira beklerken: 27.5
Toplam: 207.5
Gec saatte ve et yemis olmama ragmen kilo bildirimim istedigim gibi geldi :)
Bunda 2 3 gun yaptigim agir sporun ve 1.5 gunluk kalori agirlikli diyetin etkisi var.
Bende odem ve sisme cok oldugundan, moralimin duzelmesi acisindan iyi oldu.
Cunku 1.5 ay oldu baslayali ben.
Ve gecen cumaya gore bu 1.5 ayda verdigim kilo 2.3..... cok zor gidiyor..
Günaydınnn
Mutlu bol eksili bir gün olması dileğiyle
Pazartesiden itibaren tam anlamıyla geri dönüyorumTatil dolayısıyla böyle oldu canlarım.
fattylamb94 kuzum bilgisayar olmadığı için listeyi sen müsait olduğunda paylaşabilirmisin?Ben listeyi düzenlerim tatlım.
Bugün ara ara bakacağım buraya.
[/QUOTE
İyi tatiller![]()